>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 24 - 28 września

Status
Zamknięty.
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Napoleoni widać, ze ogarniasz temat znasz zawodników ale niekiedy takie głupoty piszesz, że aż zal.
Materla to pewniak tej gali, ma słabą defensywe, ale twrada głowe nie ma szans na KO i tu się chyba zgadzmy? A na KSW na punkty nie przegra, ma siły na 3 rundy a nawet wiecej, no może nie siły ale serducha. Bo w ostatniej walce w dogrywce Grove nie zrobił nic by wygrac, nie miał sił, czemu teraz ma być inaczej? Silba od walki z cipkiem przegrał dwie walki, a Michał na pewno się mega rozwinał i jest bardzo blisko UFC, jeszcze ze 2 walki wygrana w normalny sposób nie jak ostatnio i pewnie tam trafi. Silva nie ma szans, a twoje teksty, że bierze koks i super trenuje można włozyć miedzy bajki. Każdy ciezko trenuje ???? Nagle zauwazyłes u Cipka słabą obrone, co z tego ma mega duże walory, serce,BBj doświadczenie, potrafi jednym ciosem załatwić sprawe... nagle ma słabą defensywe i gramy przeciwko Michałowi no ja Cie prosze ????
Sorry musiałem ???? Całkiem serio, gdyby nie za duże pewność siebie i arogancja ze strony Cipka, nie miałby żadnych problemów z Silvą, bo jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem, a tak, ogórek dostanie 3 walkę, a kto wie czy nie zawalczy z Mamedem, Cipek stracił wiele w oczach fanów (zachowanie po walce ????). Szkoda Nastuli, wierzyłem w jego lepszą kondycję. Wtopa gali Sting, już na ważeniu czułem że rusza się bardzo sztywno, żadnej lekkości, ledwo trzymał równowagę w stójce, co na takiego zawodnika jest szokiem. Mimo to zagrałem na niego, 2 dyszki w plecy po tej gali. KSW24 całkiem dobra gala jeśli chodzi o emocje, poziomu sportowego zbyt wielkiego nie było, ale to nigdy nie była i nie jest kluczowa sprawa w tej federacji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
juz po gali wiec trzeba sie podzielic opinia, generalnie nic sie nie zmienilo JEDNO WIELKIE GOWNO i nic pozatym, na krótko walki:
Walki Gamera nie oglądałem bo się spóźniłem, akurat na niej najbardziej mi zależało, analizować nie analizowałem bo to był NO BET, ale puściłem drobne na Gamera o czym pisałem wcześniej więc ✅✅✅
Anzor - Sowiński też nie zdążyłem, widziałem tylko uderzenie z bani ale nie mam pojęcia w której minucie to się działo więc nic nie jestem w stanie napisać.
Różalski - Słowiński buahahha nawet nie chce mi się szukać i cytować tych wszystkich co pisali jak to The Sting nie zgwałci Różala i jaka to pewka nie jest???? A tu niedość że zbierał od Różala w stójce to przeczytajcie co pisałem w analizie. W klinczu lepiej Marcin, po obaleniu zaraz znalazł się w dosiadzie gdzie zrobił przewagę, i na końcu poddał jak dziecko. Powiem Wam szczerze jak na 2 lata treningu w BlackZillians to mega parter ma Paweł. Takie głupie gadanie że Paul mówił że chce się przekształcić na MMA, ostro katuje parter itp.???? Chudzian po wygranej z najmanej też mówił że bedzie mistrzem świata itd. Generalnie Panie dej pan spokój.
Kowalkiewicz - Soukupova
Dobra walka na wyniszczenie, Sokupova jak na to że wzięła walkę w ostatniej chwili zaprezentowała się bardzo dobrze przypuszczam że gdyby miała normalny czas na przygotowania to by na luzie wygrała tą walkę, Karola dużo poniżej oczekiwań, po części na pewno spowodowane przeziębieniem którego się nabawaiła, nie mniej jednak typ wszedł.
Borys - Lagman
Lagman za dużo nie pokazał, Borys miłe zaskoczenie, stójka coraz lepsza, ładnie balansem niwelował przewage zasięgu ze strony Bena, dobry timing, idealnie w tempo wjechał i było po zamiatane, również to co pisałem, nie było zagrożenia więc walczył w stójce, nie musiał nawet zbytnio szukać parteru.
Materla - Silva
Następna pewka 100/10 niektórzy to jakby mogli to by domy postawili, bo przecież Misiek blisko UFC, tamtą walkę wygrał bez oka i nogi... No to macie, ile przytuliliście na tej walce?:cool: Fart że na początku walki Jay sie poślizgnął i Michał był z góry, i w ogóle jaka szydera ze strony Silvy ten go bije w parterze a ten sie śmieje i pokazuje sędziemu że w tył głowy. Nie ma co treninigi w AKA dały rezultat... gdzie mu tam do UFC... W dodatku Misiek stracił dużo na konferencji przynajmniej w mojej ocenie.
Bedorf - Nastek
Bedorf to jednak pussy jakich mało, w ogóle nie wiem jaki był jego plan na tą walkę, czynny zawodnik trenujący non-stop, dostaje w stojce i klinczuje z emerytowanym judokom jakim jest Nastula, cardio też słabe, generalnie COCO strasznie słabo. Wynik był prosty, chociaż nie dużo brakowało żeby Nastek go ustrzelił jakimś cepem. W każdym razie nastepny typ wszedł
Chudzian - McCorcle
Aspektu sportowego nie opisuje bo nie ma czego, nie wiem czy walka sprzedana czy nie, generalnie w dupie to mam ale tak jak pisałem że pudzian nie może przegrać tak nie przegrał i tyle, hajs się u mnie zgadza więc więcej mnie nie interesuje
I tyle odemnie o ile na temat UFC bardzo dużego pojęcia nie mam o tyle polska scena MMA jest mi bardzo bliska i wiem bardzo dużo, chociaż generalnie zastanawiam się czy nie nakierować się bardziej na UFC oczywiście ze wzgledów na częstsze gale i lepsze okazje do zrobienia kasy.
Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +8
R 7,4K

rua

Użytkownik
Szczerze to ja się przeraziłem jak Nastula leżał za linami. I ten jego błędny wzrok w sufit :-(. Nigdy nie byłem fanem Bedorfa. Dla mnie on jest nudny. Ale bardzo ładnie się zachował.
Co do Stinga to chyba odbiła się na nim walka tydzień temu. Zarobiłem na dublu Pudziana+Wisełka w ręczną. Reszta to dla zabawy łącznie nie za więcej niż 20 zł. Pudziana byłem pewien najbardziej i jego miałem w singlu zagrać. Nie mógł przegrać drugi raz.
Gala średnia. Ładna walka babek. Czecho-Brytyjka pokazała się bardzo ładnie. Jak czołg. Decyzja dla niektórych kontrowersyjna. Dla mnie remis. Szkoda że ksw nie czyta punktacji. Nie rozumiem tego.
Najbardziej zawiodłem się nie oglądając walki Kornika. Dla mnie tam powinno być DQ. Uderzenie z bani i to takie niepotrzebne. Po co on tą czupryną machał? Coś by mu to dało? No ale nie dadzą wschodzącej gwieździe KSW przegranej. Powtórzą walkę na pewno bo z narożnika było nawet słychać. Wtedy będę znowu celował w Kornika. Azhiew jest bardzo nadpobudliwy jakby. Nie mam teraz słowa jak to nazwać poprawnie. Taki roztrzepaniec. Wtedy Czechowi przyłomocił tak że tego na noszach znieśli a po co to było??? Teraz tą łepetyną machał niepotrzebnie. To był nielegalny cios i powinno być DQ bo wykluczyło przeciwnika z dalszej walki. Może było nieumyślnie ale jak się to widziało to wcale tak nie wyglądało. Ruch głową niepotrzebny i mamy tego skutki. Podczas walki trzeba też myśleć a nie walczyć jak jeździec bez głowy.
Pięknie Jay załatwił Michała. Teraz Materla - Silva III musi się odbyć. Jest 1-1. Ale to pokazuje że Cipek daleko ma do UFC i to widać już nie od tej walki ale i od kilku poprzednich co zresztą wcześniej oczywiście wszyscy zgodnie zauważyliśmy. Brzydko się zachował Michał czego nie można powiedzieć o Jayu Silvie. Bardzo ładnie zachował się, pochwalił Michała i chce trzeciej walki. Trzeba umieć przegrywać z honorem. Niestety tylko w KSW mistrz po porażce zachowuje pas. Jak to wygląda?? Co najmniej nieprofesjonalnie. Wygląda tak jakby wystawiali pas wtedy kiedy im pasuje. Jak może przegrać to po prostu pasa na szali nie ma. Dziecinada.
Fajne wejściówki Różala i Seana. Fajny KO od Silvy no i walka dziewczyn. Walkę Borysa przeoczyłem to się nie wypowiem ale podobno KO. Reszta średnia. A kurs na Karolę był na pewno nie adekwatny do stresu który by sprzyjał oglądając jej walkę i mając postawione na nią pieniądze. Jeżeli chodzi o poziom sportowy to na pewno wolę MMAatack. (No o Polsce mówię. ???? )

lyb 20

lyb

Użytkownik
Sorry musiałem ???? Całkiem serio, gdyby nie za duże pewność siebie i arogancja ze strony Cipka, nie miałby żadnych problemów z Silvą, bo jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem, a tak, ogórek dostanie 3 walkę, a kto wie czy nie zawalczy z Mamedem, Cipek stracił wiele w oczach fanów (zachowanie po walce ????). Szkoda Nastuli, wierzyłem w jego lepszą kondycję. Wtopa gali Sting, już na ważeniu czułem że rusza się bardzo sztywno, żadnej lekkości, ledwo trzymał równowagę w stójce, co na takiego zawodnika jest szokiem. Mimo to zagrałem na niego, 2 dyszki w plecy po tej gali. KSW24 całkiem dobra gala jeśli chodzi o emocje, poziomu sportowego zbyt wielkiego nie było, ale to nigdy nie była i nie jest kluczowa sprawa w tej federacji.
Jak sie Materla zachował? bo nie widziałem niestety

H 0

hardcor3

Użytkownik
Witam, slędzę cały wątek od samego początku, jednak dopiero teraz się loguję.
Mam pytanie: postawiłem AKU na SILVĘ, PUDZIANA, i KORNIKA na unibecie, pytanie brzmi, co z tym kuponem? ponieważ walka Anzora Azhieva z Sowińskim została przewana. Z góry dziękuję za odpowiedź. Dziękuję wam bardzo serdecznie za obszerny watek na temat KSW . Jesteście wielcy

Mnie osobiście w KSW zaskoczył negatywnie debiutujący w KSW Słowiński, który poruszał się jakby nie mógł, oraz pozytywnie zaskoczyła mnie przeciwniczka Karoliny. Mega zażenowanie z powodu przerwanej walki Anzora i Kornika. według mnie było to najbardziej efektowne, najbardziej widowiskowe zestawienie z całej gali KaEsDablju. Pudzilla wygrał bo musiał, nie wiem czy Sean miał posmarowane pod stołem czy też nie, Pudzianowki pozytywnie zaskoczył w swoim dzisiejszym starciu(ale tylko dlatego że pozwolił na to rywal). Ciekawe czy będzie kolejny rewanż.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Okej, jestem w domu (galę oglądałem poza domem, stąd wybaczcie że wolno odpisywałem na PW), więc mogę dłużej opisać galę. Ogólnie jestem 20 złotych w plecy, co mógłbym potraktować na luzie, gdyż praktycznie to co obstawiałem było zarobione noc wcześniej na Bellatorze, ale nie o to chodzi.
Załamała mnie moja naiwność w Stinga, nie obstawia się ludzi którzy wcześniej nie walczyli w MMA. Jeśli potrenuje, może wtedy, obecnie widać kilka kilogramów za dużo, brak sprężystości, ociężałe ruchy, przykro się to oglądało, i co gorsza były prognostyki żeby to przewidzieć. Ciekawe co dalej z Różalem, czy znajdzie motywacje? Dlaczego mam niemalże pewność jego walki z Jackiewiczem? Kickbokser z bokserem. Słowiński, sorry ale przegrał wizerunek zawodnika MMA tą walką. Wypada tylko przeprosić jeśli ktoś zasugerował się moim zdaniem, bo wcześniej stawiałem na pana Paula.
Gamer, Borys, dobre walki, na pewno budują ich pozycję w Polskim MMA, nie ma co o nich się rozpisywać.
Kowalkiewicz kurs 1.10 bodajże, a jak widzieliśmy walka była zaciekła, mimo wszystko Karolina dobrze się rozwija, przyszłość przed nią.
Materla, tak jak wcześniej pisałem, serce i zawziętość to jedno, a defensywa to drugie. Cieniasem nie jest, ale całą karierę na samej waleczności lecieć nie można. Może to zmotywuje go do większego szacunku dla rywali, Silva sympatyczny koleś, ale widać było że mimo rundy w plecy, nie czuł żadnego zmęczenia, TRT się kłania. Nie wiem co się działo na konfie po gali bo nie oglądałem, ale słyszałem że Cipek coś tam zdrowo fochy strzelał.
Bedorf dla mnie jest bardzo słabym zawodnikiem, ale podejrzewam że nabiją mu rekord w najbliższym czasie. Nastula ogromne problemy z kolanami, sam nie wiem czemu umknęło mi to przed walką że to może mieć duże znaczenie.
Pudzian, cóż, powtórka z 1 walki, tyle że tym razem McCorkle nie miał już sił na poddanie Mario. 3 walki nie będzie, Pudzian lepszy niż ostatnio, pewnego poziomu nie przeskoczy, ale walka z Bedorfem o pas? Jak dla mnie Pudzian nie jest aż tak słaby, sprowadzenia ma, a Bedorf nie jest aż tak mocny.
7:00 Materla odpycha Silve, który chciał mu podziękować za walkę
http://www.youtube.com/watch?v=lgY1MALOocQ
legenda MMA, Rysiu Matusiak pewnie przewidział wygraną Pudziana, więc może na koniec przytoczę jego słowa o McCorklu
http://www.youtube.com/watch?v=5_3pFZ-OlIw

PS. 11 przerwań walk po ciosach na krocze na jednej gali? Tylko w walce kobiet, ale że tak to ujmę, one nie miały w co oberwać ???? Do przeczytania przed UFC ludziska! Na osłodę dla tych którzy wtopili na Materli lub Paulu, gwiazda KSW24, sympatyczna ring girl z Pruszkowa, Dominika ????

R 7,4K

rua

Użytkownik
Materla by musiał mieć łeb jak ten gościu żeby z tą defensywą co posiada obecnie odnosić większe sukcesy ????

Dobra KSW za nami a teraz szykuję siły na najbliższe UFC a szczególnie na Palharesa i to co tym razem pokaże w oktagonie. Ostatnio mu coś nie idzie. Do trzech razy sztuka. Ale to swoją drogą w temacie który widzę już jest założony.

Otrzymane punkty reputacji: +2
F 19

footbalfan

Użytkownik
Pudzian&amp;Silva&amp;Coco ako ponad 12.Bedorf moim zdaniem był najwiekszym pewniakiem tej gali, chociaż Paweł mimo wieku pokazał charakter.Co do Materli, już w kilku ostatnich walkach &quot;farcił&quot;, było pewne że stójka dla Silvy.Pudzianowskiego dałem w sumie nie wiem dlaczego, ważne że wygrał.
PS.Więc Różal nie tylko na media treningu pokazał forme, ale też w walce ;)

maciej923 1

maciej923

Użytkownik
Cytat:
Napisał maciej923 -&gt;
Słowiński P. - Różalski M.
Ciezka walka do wytypowania. Obaj wywodza sie z kickboxingu i w stojce czuja sie najmocniej. Jednak Różal ma za soba juz kilka walk w formule MMA z niezlymi zawodnikami i w tym widze jego przewage. Gdy sprowadzi rywala do parteru to bedzie wiedzial co z nim dalej zrobic
55%
Większej głupoty nie czytałem. Różal i wiedza co zrobić z kolesiem w parterze... Różal pojęciem parter określa kondygnacje w bloku, bo jemu to nic innego nie mówi. Jego doświadczenie w formule MMA sprowadza się do 4 walk w KSW w których: wygrał z Bartkiewiczem(wow!), wygrał z Shemetovem(bo doznał kontuzji ręki po ciosie na Różalu który prędzej czy później byłby przez Niego znokautowany), porażce z braciakiem Overeema(tam pokazał swoją klasę w parterze) i zwycięstwie z Glunderem gdzie obaj nie mieli siły zadawać ciosów po 1 rundzie. Różal przyciąga ludzi tylko i wyłącznie swoimi wywiadami, wyglądem oraz życiowymi mądrościami. Czasy gdy ten zawodnik mógł walczyć z sukcesami skończyły się w 2009 roku.
Walka ze Słowińskim rozegra się w stójce bo żaden z Nich nie ma pojęcia o parterze. Różał prawodpodobnie zastosuję swoją taktykę uliczną czyli &quot;dużo macham nogami, walnę dwa low kicki i pomacham rękoma = może wejdzie&quot;. Jeżeli Słowiński nie dostanie jakiegoś bezsensownego farciarskiego strzała to powinien rozje... Marcina.
Wiecej pokory i mniej bezsensowego hejtowania na przyszlosc by sie przydalo

betlej 184

betlej

Użytkownik
Pokory? Hejtowania? Czlowieku sama prawda napisana. Organizatorzy dali Rozalowi kogoa slabszego w parterze od siebie (a ciezko bylo takiego zlapac). Jezeli twierdzisz ze Marcin ma dobry parter to jestes mocno nieobiektywny. Sam kibicowalem na gali Rozalowi, ciesze sie ze wygral ale bukmacherka a osobiste sympatie to dwie rozne rzeczy. Slowonski nie pokazal nic z tego co pokazal tydz temu na gali u siebie.

sory za brak pl znakow, pisane z tela

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Pokory? Hejtowania? Czlowieku sama prawda napisana. Organizatorzy dali Rozalowi kogoa slabszego w parterze od siebie (a ciezko bylo takiego zlapac). Jezeli twierdzisz ze Marcin ma dobry parter to jestes mocno nieobiektywny. Sam kibicowalem na gali Rozalowi, ciesze sie ze wygral ale bukmacherka a osobiste sympatie to dwie rozne rzeczy. Slowonski nie pokazal nic z tego co pokazal tydz temu na gali u siebie.
sory za brak pl znakow, pisane z tela
jakie żałosne bronienie się... dali mu kogoś ze słabym parterem... a stójce też prowadził... przecież podobno Paweł od dwoch lat parter robi ? Dałeś złą analizę która się kompletnie nie sprawdziła to przynajmniej nie odwracaj kota ogonem i przyjmij krytyke.

betlej 184

betlej

Użytkownik
jakie żałosne bronienie się... dali mu kogoś ze słabym parterem... a stójce też prowadził... przecież podobno Paweł od dwoch lat parter robi ? Dałeś złą analizę która się kompletnie nie sprawdziła to przynajmniej nie odwracaj kota ogonem i przyjmij krytyke.
Wszystko fajnie pięknie ale ja analizy do walki nie pisałem tylko skrytykowałem poziom umiejętności Różala w parterze a to jest troszkę różnica. Oczywiście macie rację co do walki, gratuluje udanego typu na Marcina.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom