Okej, jestem w domu (galę oglądałem poza domem, stąd wybaczcie że wolno odpisywałem na PW), więc mogę dłużej opisać galę. Ogólnie jestem 20 złotych w plecy, co mógłbym potraktować na luzie, gdyż praktycznie to co obstawiałem było zarobione noc wcześniej na Bellatorze, ale nie o to chodzi.
Załamała mnie moja naiwność w Stinga, nie obstawia się ludzi którzy wcześniej nie walczyli w
MMA. Jeśli potrenuje, może wtedy, obecnie widać kilka kilogramów za dużo, brak sprężystości, ociężałe ruchy, przykro się to oglądało, i co gorsza były prognostyki żeby to przewidzieć. Ciekawe co dalej z Różalem, czy znajdzie motywacje? Dlaczego mam niemalże pewność jego walki z Jackiewiczem? Kickbokser z bokserem. Słowiński, sorry ale przegrał wizerunek zawodnika
MMA tą walką. Wypada tylko przeprosić jeśli ktoś zasugerował się moim zdaniem, bo wcześniej stawiałem na pana Paula.
Gamer, Borys, dobre walki, na pewno budują ich pozycję w Polskim
MMA, nie ma co o nich się rozpisywać.
Kowalkiewicz kurs 1.10 bodajże, a jak widzieliśmy walka była zaciekła, mimo wszystko Karolina dobrze się rozwija, przyszłość przed nią.
Materla, tak jak wcześniej pisałem, serce i zawziętość to jedno, a defensywa to drugie. Cieniasem nie jest, ale całą karierę na samej waleczności lecieć nie można. Może to zmotywuje go do większego szacunku dla rywali, Silva sympatyczny koleś, ale widać było że mimo rundy w plecy, nie czuł żadnego zmęczenia, TRT się kłania. Nie wiem co się działo na konfie po gali bo nie oglądałem, ale słyszałem że Cipek coś tam zdrowo fochy strzelał.
Bedorf dla mnie jest bardzo słabym zawodnikiem, ale podejrzewam że nabiją mu rekord w najbliższym czasie. Nastula ogromne problemy z kolanami, sam nie wiem czemu umknęło mi to przed walką że to może mieć duże znaczenie.
Pudzian, cóż, powtórka z 1 walki, tyle że tym razem McCorkle nie miał już sił na poddanie Mario. 3 walki nie będzie,
Pudzian lepszy niż ostatnio, pewnego poziomu nie przeskoczy, ale walka z Bedorfem o pas? Jak dla mnie
Pudzian nie jest aż tak słaby, sprowadzenia ma, a Bedorf nie jest aż tak mocny.
7:00 Materla odpycha Silve, który chciał mu podziękować za walkę
http://www.youtube.com/watch?v=lgY1MALOocQ
legenda
MMA, Rysiu Matusiak pewnie przewidział wygraną Pudziana, więc może na koniec przytoczę jego słowa o McCorklu
http://www.youtube.com/watch?v=5_3pFZ-OlIw
PS. 11 przerwań walk po ciosach na krocze na jednej gali? Tylko w walce kobiet, ale że tak to ujmę, one nie miały w co oberwać ???? Do przeczytania przed
UFC ludziska! Na osłodę dla tych którzy wtopili na Materli lub Paulu, gwiazda KSW24, sympatyczna ring girl z Pruszkowa, Dominika ????