>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 24 - 28 września

Status
Zamknięty.
W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
A mnie trochę męczy już to jechanie po KSW. Mamy galę, której zazdrościć nam może niemal każdy, a tu wieczne narzekania. Przecież nikt nikomu nie każe oglądać tej gali. KSW już jest na takim poziomie medialnym, finansowym, że nie może sobie pozwolić na robienie walk pod środowisko MMA, musi kreować swoje gwiazdy, co wszędzie jest normalne. Jak będzie ciągle wszystko porównywać do UFC to nigdy nie będziemy zadowoleni ;) Ja tam, podobnie jak Widzu, nie mogę się doczekać soboty.
Co do walki Michała to też uważam, że kurs zaniżony(jak wiele innych) ale jest On zdecydowanym faworytem i jedyną szansę Silvy widzę w jakiś ciężkim KO, jednak bardziej widzę tu taktyczną walkę ze strony Cipka i zdecydowaną decyzję bądź poddanie na Jego korzyść.
Największe pewniaki gali to dla mnie Kowalkiewicz i Borys, ale po takich kursach to wiadomo, że nie ma co tego dotykać.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Napoleoni widać, ze ogarniasz temat znasz zawodników ale niekiedy takie głupoty piszesz, że aż zal.
Materla to pewniak tej gali, ma słabą defensywe, ale twrada głowe nie ma szans na KO i tu się chyba zgadzmy?
Jarasz sie Materla jak cala masa gimbusow a goscia ponizej 1,25 to strach brac. Ja dalej twierdze ze Silva przyjechal po wyplaty wtedy, skopal Polaka i glupio mu sie zrobilo ze wygra wiec dziwnie sie polozyl i Materla wygral. Gdziekolwiek indziej by to bylo UD dla Jaya. Teraz chlopak sie odgraza ze trenowal (mozna wyczytac ze jedzie na tesciu) wiec mam nadzieje ze o zadnych ukladach mowy nie bedzie. 1,25 kpina nawet biorac pod uwage to ze z Grovem wygral Kendall a i tak decyzja poszla gdzie poszla

Otrzymane punkty reputacji: +4
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nie jadam się Materlą. Moim zdaniem nie powinnien wygrać ostatniej walki. W UFC by go nie dopuścili do walki z tak obitą facjatą i krwią która leciała litrami. Wygrał tylko charakterem, bo w dorywce Grove nie zrobił nic... Ale Ty wiesz lepiej jaką ja mam opinie. Dzisiaj czytałem wywiad z Materlą, ogólnie Silva podgrzewa atmosfere przed tą walką, wyzywe Materle i mówi, że go teraz pokonał. Cipek fajnie to skomentowął, powiedział, że jest idiotą no ostatnio miał go na widelcu a i tak nie potrafił skończyć, i teraz Materla zrobi wszystko aby szybko wygrac.
A twoja teoria, że wtedy mógł wygrać a przegrał bo przyjechał po kase i teraz nagle przyjedzie i skopie CIPKA jest smieszne, tak samo teksty o koksie. Nawet jak bierze to by się nikt o tym nie dowiedział ????
Ale każdy ma swoje zdanie, swoje teorie. Ja mam inną niż twoja i tyle. Nie bede sie tutaj kłócił. Ta gala to jak dla mnie jedna wielka zagadka, w każdej walce każdy może wygrać i tyle ???? Jaram się sobotą ????

K 326

kurekq

Użytkownik
Jarasz sie Materla jak cala masa gimbusow a goscia ponizej 1,25 to strach brac. Ja dalej twierdze ze Silva przyjechal po wyplaty wtedy, skopal Polaka i glupio mu sie zrobilo ze wygra wiec dziwnie sie polozyl i Materla wygral. Gdziekolwiek indziej by to bylo UD dla Jaya. Teraz chlopak sie odgraza ze trenowal (mozna wyczytac ze jedzie na tesciu) wiec mam nadzieje ze o zadnych ukladach mowy nie bedzie. 1,25 kpina nawet biorac pod uwage to ze z Grovem wygral Kendall a i tak decyzja poszla gdzie poszla
Materla wygra to na luzie, jeszcze się zdziwisz. Wygrał walcząc bez nogi, z zamkniętym okiem i fatalnie taktycznie. Teraz wygra walcząc zdrowy i mądrze taktycznie, do jednej bramki.
Błędem Michała było przede wszystkim to, że bił się w stójce, a to nie jest jego ulubiona płaszczyzna. Ten błąd popełnił zarówno z Kendallem jak i z Jayem, sądzę, że teraz pójdzie po obalenia, a jego zapasy są co najmniej solidne, nie mówiąc już o kontroli, bo Materla z góry jest świetnym zawodnikiem.
Co do werdyktu z Kendallem to serio uważasz remis za skandaliczną deyczję???? W dogrywce chyba nie ma wątpliwości kto wygrał, nie?

R 7,4K

rua

Użytkownik
W UFC by go nie dopuścili do walki z tak obitą facjatą i krwią która leciała litrami.
Dlaczego zatem dopuścili Lauzona

Lauzone dostał nawet od Dany matę na pamiątkę. :razz:
UFC to Liga Mistrzów MMA. Tam musi być na prawdę baaardzo kiepsko z zawodnikiem żeby go nie dopuścili.
OO zapomniałbym jeszcze o starciu JDS z Carwinem

Gdzie Cipek ze swoimi &quot;wylanymi litrami krwi&quot; do tych Panów ????

Nie było to nic strasznego ani groźnego. Bez przesady. On przyszedł się chyba bić a nie głaskać ???? Nie raz i nie dwa maty po UFC wyglądają jak pobojowisko po Grunwaldzie.
To tak na marginesie.
KSW to jest jedno wielkie SHOW. Dlatego moim zdaniem będą wałki. Pudzianowi nie dadzą drugi raz przegrać. Pierwsza walka porażka. A teraz napompują balona jeszcze większego jak to zmotywowało Mariusza i pokażą teraz na co go &quot;stać&quot;. I będzie szybkie TKO na Seanie tym razem. Nie wyobrażam sobie żeby Pudzian to przegrał bo co potem z promocją medialną KSW za pomocą jego osoby?
Osobiście zagrałem Kornika bo mam nadzieję że wykorzysta przewagę fizyczną. Jeżeli mocno przeszlifował TDD to Anzor będzie kompletnie bezradny. Warunki fizyczne już wielokrotnie Underdoga w oczach bukmacherów obracały w zwycięzcę i to nie splity tylko UD albo przed czasem. Nie trzeba daleko szukać. UFC 165 i Carmont vs Costa. Chociaż nie mamy tutaj do czynienia z tak ogromną przewagą. Może zdarzyć się KO na Czeczenie. Jak Kornik nie da się obalić n-ty raz to Anzorowi puszczą nerwy albo się po prostu załamie. Oprócz tego dołożyłem Paula bo jest po prostu lepszy. Przekonał mnie do tego fakt że Paul pojechał kawał drogi na swoją walkę MMA i ją wygrał i nie zlekceważył. Widać że chce coś osiągnąć. Może ma jakiś swój cel. Dlatego nie sądzę by tutaj był przekręt. Osobno zagram sobie Pudziana po najwyższym znalezionym kursie po śmierdzi mi tu wałem na kilometr.
Ogólnie typowanie KSW polega na analizie nie czysto sportowej formy zawodników tylko zabawie w Holmesa i szukaniu przekrętów. To jest smutne że największa polska organizacja MMA legitymuje się taką opinią.

Otrzymane punkty reputacji: +14
to-ten-cham 286

to-ten-cham

Użytkownik
Nie jadam się Materlą. Moim zdaniem nie powinnien wygrać ostatniej walki. W UFC by go nie dopuścili do walki z tak obitą facjatą i krwią która leciała litrami. Wygrał tylko charakterem, bo w dorywce Grove nie zrobił nic...
Co za głupoty...Tych dwóch co z MMA zrobiło KONFRONTACJĘ SZTUK WAŁKÓW, tylko modli się żeby na ich galach poszło komuś z nosa, a jak jeszcze łuk komuś pójdzie, to są w niebie i mają swoję upragnione show, a niektórzy przed TV, wiesz więcej krwi to i może widzieli, ale w ,,Krwawych Walentynkach&#39;&#39;.
Z całym szacunkiem Widzu, ale chyba nie oglądasz nic poza KSW.
Obejrzyj sobie UFC albo Bellatora, albo wcześniejsze walki Strikeforce, WEC (Podejrzewam, że to ostatnie mylisz z WWE) i tam zobacz walki, gdzie leją się hektolitry krwi, na przestrzeni 3rd, albo nie raz nawet 5rd (UFC 165 Jones vs Mauler), a nie 2rd jak w KSW.
Nie wyolbrzymiaj już tak z tym Materlą, bo dlaczego mieli by go nie dopuścić, z drobnym rozcięciem do walki?! A w dodatku piszesz że w UFC?, by go nie dopuścili?!
BUAHAHAHAHAaaaaaaaaaaaa
Obejrzyj sobie np. Velasquez vs. big foot, Lauzon- Miller, albo dawną co mi utkwiła w głowie Stevenson vs Penn, i wtedy zastanów się nad tym co piszesz kolego.
A jak obejrzysz, to jak chcesz, mogę Ci więcej podklepać takich walk.:grin:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Oj się chłopaki rzuciły, na młodego niedoświadczonego. Lepiej Wam? Napisałem, ze nie powinnien wygrać bo Grove w trzech rundach był lepszy. A z nie dopuszczeniem to tylko tak na marginesie napisałem, ze mógłby sie nie załapać na dalszą walkę, a nie, że tak powinno być ???? Ale spoko... Dajecie przykłady krwawych walk, spoko czesć z nich widziałem, ale sporo przeciez, nie dopuszczali jak krwawienie nie ustawało, a w trakcie walki po ciosie rana się otwierała itp. UFC zalezy aby mma było traktowane jako sport a nie własnie krwawe jadki, ale wiadomo, ze jak ktos jest zalany krwią to w połowie rundy nie przerwie walki, ale jak w przerwie miedzy rundami nie da sie zatamował krwawienia to się nie dopuszcza przeciez, ale spoko ????
Każdy ma swoje zdanie na temat KSW, ja mam takie jak xYzZ masz inne to spoko ???? Ile zawodników itp tyle opinie ???? Nie wiem po co się tutaj pompować.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Co do werdyktu z Kendallem to serio uważasz remis za skandaliczną deyczję???? W dogrywce chyba nie ma wątpliwości kto wygrał, nie?
Nie powinno dojsc do jakiejkolwiek dogrywki wiec nie byloby zagwozdki kto byl lepszy w niej...
Nie jadam się Materlą. Moim zdaniem nie powinnien wygrać ostatniej walki. W UFC by go nie dopuścili do walki z tak obitą facjatą i krwią która leciała litrami. Wygrał tylko charakterem, bo w dorywce Grove nie zrobił nic... Ale Ty wiesz lepiej jaką ja mam opinie. Dzisiaj czytałem wywiad z Materlą, ogólnie Silva podgrzewa atmosfere przed tą walką, wyzywe Materle i mówi, że go teraz pokonał. Cipek fajnie to skomentowął, powiedział, że jest idiotą no ostatnio miał go na widelcu a i tak nie potrafił skończyć, i teraz Materla zrobi wszystko aby szybko wygrac.
A twoja teoria, że wtedy mógł wygrać a przegrał bo przyjechał po kase i teraz nagle przyjedzie i skopie CIPKA jest smieszne, tak samo teksty o koksie. Nawet jak bierze to by się nikt o tym nie dowiedział
Szkoda ze nie widzialem tego wczesniej ale chlopaki z dzialu zdazyli juz pociupac twoja znajomosc. Taaa, dobrze ze nie odwiezli wtedy Materli na OIOM tak byl &quot;zniszczony&quot;.
Oj się chłopaki rzuciły, na młodego niedoświadczonego. Lepiej Wam?
To ty sie rzuciles do napoleoniego z prymitywnym tekstem ze wypisuje brednie czy bzdury wiec teraz badz konsekwentny i przyjmij krytyke na klate
Po raz setny powtarzam zebys kupil sobie slownik ortograficzny albo nie uzywal slow ktorych nie umiesz poprawnie napisac

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
ogólnie widzu głupoty napisałeś, nawet jak misiek bedzie dalej wygrywał to nie jest powiedziane że wogole dostanie propozycje z UFC, skoro mamed jest dużo bardziej rozpoznawalny i dostał nie najlepsze warunki to jakie mogą Cipkowi zaproponowac, poza tym Jemu do UFC to brakuje jak młodej dziwce do renty...
A co Ci się w tej gali podoba czy to z aspekty czysto sportowego czy bukmacherskiego? Bo jak dla mnie to tylko walka Gamera, Cipka i Borysa, była jeszcze sympatyczna Kowalkiewicz ale zmienil Jej rywalke to wiadomo w jakiej formie ona bedzie, i tyle reszta dupy nie urywa jak na &quot;najlepszą organizację w europie&quot; o tym że walcza dalej w ringu to już nawet szkoda wspominać. A jak chodzi o bukmacherke? Pewniak Oli wypadł, Pudzian - Sean, wiadomo czysto sportowo Sean powinien wygrać ale walczy na KSW, które nie powinno dopuścić do drugiej porażki chudziana, Bedorf nawet okej ale 1,30 to też bez szału, dla mnie walka Materli to 60% - 40% więc po takim kursie nie ruszam, Borys i Karolina śmieszne kursy, Słowiński - Różal było dużo pisane na temat tej walki ale do grania za poważne pieniądze przynajmniej dla mnie odpada, Anzor, tą walkę też chętnie obejrzę zobaczę jak &quot;mega kot&quot;???? wypadnie w walce z Kornikiem. No i chyba walka dla mnie najciekawsza to Gamer - Winner. A zobacz sobie chociażby na MMA Attack, dopiero czwarta gala, a jaka rozpiska, Drwal, Grabowski, Jotko, Sobotta, Saju, Piechota- mega grappler, Aga Niedźwiedź która jest jakąs tam nadzieją kobiecego MMA w Polsce, i walka dwóch młodych zawodników którą się mega jaram, dobry striker z jak się okazało solidnym parterem Milewski VS mega dynamiczny zapasior od Andrzeja Kościelskiego z Ankosu, czyli Kalinarczyk. Tak jak pisałem ich czwarta gala a dla mnie w chuy lepsza rozpiska.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Mi się podoba, że wreszcie w walkach nie ma zdecydowanych faworytów, tzw dla nas to zle. Ale w każdej z ostatnich gal zawsze były 2,3 pewniaki i zawsze wchodziło. Ja teraz nie widze ani jednego.
To co pisze to moje zdanie, wg. mnie Cipek jest blisko UFC. Jak wygra 2,3 walki w noralny sposób a nie jak ostatnio to wg. mnie wreszcie sie doczeka. Mamed to gwiazda, zarabia krocie, po co mu UFC, może za dużo stracić. A Cipek pewnie niemal każdą oferte z UFC wezme z pocałowaniem reki, jestem pewnien. Ale wy macie pewnie inne zdanie ???? Co nie dawno wg Ciebie Hallmann i Daniel zasługiwali na UFC? a mają już wygrane walki, wiec kim jesteś zeby oceniać ile mu brakuje... specjaliście wszystko wiedza lepiej. Ring, klatka to zweryfikuje ????
Co do walki Nastuli, każdy mówi, że jest niepotrzebna itp, ale ja widze szanse dla Pawła w tej walce. W parterze stary wyga może sobie poradzić, i jakies fajne poddanie, kto wie. Nie zagrał bym na Karola ani zotówki...
MMA ATACK super gale, Grabowski mega kot dla mnie, Jotko wiadomo. Czysto sportowo masz pewnie racje lepsze walki. KSW to show, celebryci na trybunach, wielka kasa, wszyscy na Mariusza idą, a dla fanów mma Mariusz jest nikim ???? Przecież ja fanem KSW nie jestem ????
Moim zdaniem nasi zawodnicy nie powinni walczyć tylko w Polsce, tylko na różnych rynkach. Na wsypach wiele gal, USA itp ???? Błachowicz po woli idzie w tym kierunku, ale tym razem mu nie wyszło szkoda. Ale to moim zdaniem dobra droga do UFC...

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Cipek u UFC... Ja go tam nie widzę. Dla mnie scenariusz jest prosty. Pierwsza walka Michała na UFC i porażka. Już ktoś wcześniej wymienił błędy, jakie popełnia Materla, więc nie będę powielał tego.
A jeśli Mamed jest naprawdę taki dobry, to niech potwierdzi to. Fakt, jest taki, że jest dobry na tle całego KSW.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Cipek u UFC... Ja go tam nie widzę. Dla mnie scenariusz jest prosty. Pierwsza walka Michała na UFC i porażka. Już ktoś wcześniej wymienił błędy, jakie popełnia Materla, więc nie będę powielał tego.
A jeśli Mamed jest naprawdę taki dobry, to niech potwierdzi to. Fakt, jest taki, że jest dobry na tle całego KSW.
Mahomed nic nie udowodni trzeba mieć tylko nadzieje ze ktoś w miare dobry zostanie zwolniony z UFC i KSW go sprowadzi, jeżeli tak się nie stanie to dalej bedzie obijał leszczy i będzie promowany na bohatera narodowego.

sandacz121 1

sandacz121

Użytkownik
Grabowski według Ciebie mega kot?hahaha. Jego ostatnia walka z Economou gdzie ledwo wygrał, nic tam nie pokazał. Soszyński by go spokojnie ogarnął. Jotko tak samo, wygrana na farcie z Bojanem Velickovicem. Jedyny dobry zawodnik z MMA Attack to Tomek Drwal

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Grabowski według Ciebie mega kot?hahaha. Jego ostatnia walka z Economou gdzie ledwo wygrał, nic tam nie pokazał. Soszyński by go spokojnie ogarnął. Jotko tak samo, wygrana na farcie z Bojanem Velickovicem. Jedyny dobry zawodnik z MMA Attack to Tomek Drwal
następny wielki znawca... fakt Grabowski z Economou nie błysnął, bo po pierwsze próbował walczyc w nie swoim stylu o czym wspominał po wywiadach a po drugie był w AKA właśnie z Materlą i coś tam się nie ułożyło z powrotem i wrócił za poźno, co się odbiło problemem ze zmianą strefy czasowej i pewnie lekkim przetrenowaniem. Soszynksi by go ogarnął... wyjdź proszę Cię, Krzysiek walczy w -93 KG, Mahomed też pewnie by go poskładał? Jotko fakt został świetnie rozpracowany przez Bojana Ty piszesz że na farcie wygrał a dla mnie ta decyzja mogła iść w dwie strony, co nie zmienia faktu że Jotko jest młody i może coś osiągnąc. Dalsza dyskusja nie ma sensu bo widzę że jesteś mega ogarnięty w temacie MMA. Pudzian i Salonowiec uważajcie konkurencja Wam rośnie... ????

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Bez urazy, ale Wy oceniacie KSW jako możliwość do zarobienia kasy, czy jako widowisko do obejrzenia? Bo jeśli jako to drugie to możemy się rozpisywać w nieskończoność o różnicach między MMA Attack, UFC, Bellatorem, PRIDE, WEC a KSW, o medialności, poziomie sportowym, przereklamowanych zawodnikach. Sorry ale Cipek który jest jednym z moich ulubionych zawodników KSW leci głównie na woli walki, ma bardzo słabą gardę, tu nie chodzi o KO, ale jest niemalże zmasakrowany nawet gdy walczy z ludźmi którzy w stójce nie mają większych dokonań. Ludziom to się podoba, ja też lubię gdy zawodnik ma jaja i walczy do upadłego, ale stwierdzam oczywisty fakt, w końcu pojawi się ktoś kto przekroczy tą granice i Cipek nie odrobi już strat. Wojna między nim a Jayem Silvą jest tak sztuczna że aż ręce opadają. Ot tak, nagle wielki hejt. Prawda jest taka że w pierwszej walce Silva przez długi czas deklasował Materle, ale ten po odniesieniu kontuzji wrócił i wygrał walecznością, zmęczeniem rywala. Co nie znaczy że Silva ro wygra, po prostu kursy nie adekwatny do różnicy, aż tak wielka nie jest.
Tematu Polaków z KSW w UFC nawet nie zaczynajmy, Janek i Mamed ODRZUCILI propozycje z UFC, Błachowicz kilka lat temu stwierdził że nie czuje się na siłach (po walce z Soko), a Mamed że kasa jest śmieszna (Sonnen zarabia 50 tys $ za walkę, Mamed w wypadku wygranej mógł zarobić 60 tys $, ale co tam, przecież to grosze, że juz o dodatkowej kasie nie wspomnę). Trudno, ich sprawa, będą gnić i obijać ogórków w KSW zamiast spróbować się w elicie, ich wybór. Dla mnie sportowo MMA Attack zjada w każdym stopniu KSW, które ma 4-5 zawodników którzy coś znaczą na skalę kontynentu, reszta to celebryci bądź pseudokreowane gwiazdy.

Ale mniejsza o to, każdy ma swoje gusty i lubi co chce, ja patrzę w tym momencie na to z punktu bukmacherskiego, nie sympatii do zawodników. I tak zerkam na kursy, Kowalkiewicz 1.10, Azhiev 1.25, Mańkowski 1.12, Materla 1.20... WTF? Rozumiem gdyby rzeczywiście byli faworytami, ale coś takiego? Jay Silva, ten sam który w pierwszej walce był o krok od pokonania Cipka teraz taka różnica kursów? Azhiev, który nie miał żadnego wyzwania pokroju Kornika w swojej dotychczasowej krótkiej karierze? Podbijam opinie że wystarczy parter i Anzora nie ma. Simona która wygrała ostatnio w ładnym stylu walkę w Invicta?
Znakomicie to ujął Rua. Dla mnie różnica między KSW i resztą MMA jest taka jak między Tańcem z Gwiazdami a Tańcem towarzyskim. Niby to też jest taniec, poziom czasem całkiem dobry, ale widać że show i inne aspekty mają tutaj znaczenie. Również zagram na Stinga, z prostego powodu, jego osobę rozpatruje się w rozpisce kolejnych gal, więc logika wskazuje że powinien to wygrać. Kusi mnie zagrać przeciwko Anzorowi i Karolinie, ponieważ nie cenię wysoko ich umiejętności, a może inaczej, nie odmawiam im talentu ale śmiem twierdzić że mają wiele do nauki przed sobą, a już robi się z nich wielkich mistrzów. Bedorf z Nastulą, mimo wszystko Karol, emeryt z pasem nie pasuje do wizerunku KSW, a Bedorf już zaczyna opowiadać o przyszłości w UFC. No i main event, gdzie ostatnio zleciały kursy na Seana. Śmierdzi to przekrętem na kilometr, żal nie postawić na Pudzille.

PS. Żeby nie było niepotrzebnych kłótni, nic nie mam do żadnego zawodnika KSW, po prostu chcę wam uświadomić (tym którzy jeszcze tego nie zauważyli), że w walce Jones-Sonnen był bodajże koło 1.20 kurs, gdzie różnica między panami to co najmniej dwie klasy, a tutaj mamy kursy po 1.15, tak jakby Karolina była doświadczoną zawodniczką z wielkimi sukcesami za sobą. Wygrać, pewnie wygra, ale takich kursów nie opłaca się grać. Paul, Bedorf, Pudzian, Gamrot, tak to na ten moment widzę.

Otrzymane punkty reputacji: +15
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Każdy ma swoje zdanie na temat zawodników. sandacz121 pewnie wiedziałes tą jedną walke i się wypowiadasz. Grabowski dla mnie jeden z najlepszych w ciezkiej. Po MM ATACK, walczył w Rosji i też fajnie szybko wygrał. Walczył w USA.Rosji, Polsce, odrzucił propozycje UFC dla mnie kot ???? i bardzo mu kibicuje. Tyle.
Jotko, powinien wygrać przez KO, nie było by dyskusji. 3 runde wygrał 10 do 8, deklasacja. Ale nie bedziemy tej walki rospisywać. Oscylowała wokoł remisu, ale 3 rudna zecydowanie dla Polaka, mówie szkoda, ze KO nie było by był bardzo blisko...
Ty podniecasz się Drwalem ok. Ale z kim On walczył, ostatnio dostał janka i wygrał, walczy raz na jakis czas jest twarza MMA ATACK już nie mysli o jakies karierze ???? MMA ATACK kreuje swoje gwiazdy, Hallmann im szybciutko uciekł, może Jotko będzie następny?

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
A Pudzian to w ogóle się przygotowywał do tej walki?
Zderzy się ze ścianą! Zderzy się po prostu z parowozem! Jak on myśli, że waży 140 kg i zmierzy się z tym samym 115-kilogramowym Mariuszkiem, to się mocno zdziwi. On naprawdę zderzy się ze ścianą! Sparowałem z zapaśnikami po 140, 150, 160 kilogramów i oni się ode mnie odbijali. Uwierzcie mi, jest naprawdę dobrze!

Jak widać, trenował i to ostroooo:wowsdf:

Poniosła go fantazja:grin:

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Wraca stary Pudzian!
Tak całkiem poważnie, Mariusz wchodząc do MMA dostał Najmana, wygrał i od razu go poniosło, rzucał wyzwanie Fedorowi, Lesnarowi, pojechał do USA, dostał Tima Sylvie i jak się skończyło każdy wie. Dostał lekcje, postanowił że oleje Polskich trenerów i będzie trenować w Stanach, w ten sposób szybko się rozwinie. Ściął wagę, zrobił dobrą sylwetkę, trenował w USA, a i tak był tłem dla Thompsona, przegrywając 2 walki (ale i tak PR KSW twierdzi że był od niego lepszy), więc stracił wiarę olał treningi, trenował w Polsce, ale gdzie i z kim niewiele mówił. Tyle że to było takie odcinanie kuponów, sam już nie wierzył że coś osiągnie. Teraz po porażce, Martin i Maciek dali mu ultimatum, albo bierze się za siebie, zmienia sztab szkoleniowy na konkretny i zapieprza, albo koniec z KSW. Zmienił, więc szybko dostał rewanż z McCorkle&#39;m. Coś czuje że wraca ten stary Mariusz, który w dupie ma założenia taktyczne, myśli że każdego na świecie złamie, który mówi o łamaniu rąk i obijaniu rywali. Problem w tym że sympatyczny pan Mario nie ogarnia kilku podstaw, pcha a nie uderza ciosy, jeśli już wygrywa to przez &quot;bombardowanie&quot; w parterze. Walka śmierdzi na kilometr, bo Sean nie tak dawno przegrał z Soą Paleleiem w stylu jaki Pudzian w 1 walce próbował, a w 2 walce na 99,9% przeprowadzi.
http://www.youtube.com/watch?v=aqNTWX7Ibdc
a teraz dla porównania Mario
http://www.youtube.com/watch?v=PiDQ6TQgeU4
http://www.youtube.com/watch?v=fi2vQOfnwZs
no i 1 walka
http://www.youtube.com/watch?v=1WuMtbMZMQA
Dla mnie jasne wydaje się że Pudzian pójdzie po sprowadzenie i &quot;ciosy w parterze&quot;. Czy sędzia przerwie walkę po ciosach na gardę jak to zwyczajnie robią w KSW, czy Sean podda Pudziana albo nie da się sprowadzić? Czuje że buldożer Mario mimo iż umiejętnościami nie dorównuje i nigdy nie dorówna Seanowi może to wygrać, tym bardziej że nie jest tajemnicą jak KSW robi przekręty.
http://www.youtube.com/watch?v=VFF5Z-G3SAY
już przed tamtą walką mówiło się że jest ustawiona, Maciek stwierdził że zarzucający to są upośledzeni, ale i tak był wałek ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Soa ma pojęcie o MMA i parterze w porownaniu do Mario :p zawsze 1wsza runde tak rozgrywa bo pozniej jest wycienczony co bylo widac na ostatnim jego ufc kiedy walka 3 rundy trwala ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom