Napoleoni – Walus nie był faworytem z Grekiem i wygral, Saidov nie był faworytem z Manskowskim i wygral
Gamrot – Winner (2) - 1.55
Gamer super sie zaprezentowal w ostatniej walce (ale i przeciwnik byl kiepsko przygotowany). Będę mu kibicowal ale postawie na Winnera ze względu na doswiadczenie
Walus – Thompson (2) – 1.45
Walus nie ma prawa tego wygrac. Na pewno zrobil postępy pod okiem Jurasa ale Thompson jest silniejszy i ma większe doświadczenie (oczywiście sila nie walczy w
MMA ale obaj nie sa techniczni wiec będzie miała znaczenie). W walce z Bedorfem pokazal ze nie przyjechal tylko po gaze. Poza tym Walus tak dba o diete ze widziałem go jak wpierdala w chinczyku ;-)
Azhiev – Sowinski (2) – 3.6
Nie rozumiem dlaczego Anzor jest faworytem. Kornik dużo bardziej doświadczony, przewaga warunków. Mam kolezke który jest trenerem muay thai i mowil ze widział anzora i szalu nie ma. Chlopaki z ankosu po obozie
ksw w te wakacje mówili ze anzor jest slaby w zapasach wiec jeśli zapasnicy tak mowia to na jakiej podstawie ludzie twierdza ze zapasy to bron anzora ??? Mam nadzieje ze Kornik podda i dostanie bonus za poddanie wieczoru
Rozalski – Slowinski – no bet
Wydaje mi się ze Slowinski wycofa się z tej walki i będzie zastępstwo. Walczy tydzień wcześniej. Dziwie się czemu
ksw dopuszcza do takich sytuacji.
Kowalkiewicz – Cive – no bet
Karolina pewniak ale to jest
mma i nie będę gral po kursie 1.12. Poza tym nie gram sportu kobiet bo kkobiety sa zbyt nieprzewidywalne
Mankowski – Langman (1) - 1.17
Borys pewniak wszyscy już wyżej opisali dlaczego
Materla – Silva (1) – 1.25
Silva miał więcej czasu na przygotowanie ale przegral dwie walki po walce z Michalem. I walka walce nierowna wiec nie opierałbym się na ich pierwszej walce która była bardzo wyrownana ale jak Soszynski powiedział po ich pierwszej walce Silva miał wygrana na talerzu i ta przegrana pokazal ze nie ma serca do walki. Za to Michal sercem nadrabia braki w technice
Nastula – Bedorf – no bet
Będę kibicowal Nastuli. Nie lubie Bedorfa, kolejny sredni zawodnik promowany na sile przez
KSW. Faworytem jest Bedorf ale mam nadzieje ze Nastula podda. Nie chce grac przeciwko Nastuli wiec odpuszczam ta walke. Może puszcze za pare zloty z innymi walkami które podalem (ako 42,6 !!!)
Parowa – McCorkle – no bet
Amerykanin nie powinien przegrać ale nie obstawiam walk Parowy po walku z Thompsonem. Sadze ze Mariusz zapłaci za podlozenie Amerykanina ale chciałbym się mylic i zobaczyć ciężkie ko albo zlamana lape po tym jak Mariusz zapowiada ze nie odklepie ;-)
AKO 11,83