W
33
wroclawiak
Użytkownik
czegoś filozoficznego i pisanego łatwym językiem szukam..
pomożeta? ????
pomożeta? ????
ja równiez lubie ksiązki o tematyce kryminalno-spiskowo-kościelnej..polecam Ci dwie książki Vandenberga o tej tematyce "Ósmy grzech główny" -świetnie ii luźno się czyta, a zaskoczenie zaskakujące, i "Spisek sykstyński". Poza tym "Gość papieża" Volkoff'a.mnie baaardzo zainteresowały książki Dana Browna związane z "dogmatami religijnymi", czyli Anioły i Demony oraz Kod Leonarda Da Vinci. Zainspirowany tymi książkami mam zamiar teraz przeczytać takie tytuły: Ostatni papież, Tajemnica 13 apostoła, Święty Graal Święta Krew. Ale mam na oku także podobno bardzo ciekawą książkę Łukanienki - Brudnopis. Ktoś czytał powyższe tytuły?
Ian Wilson jest świetny..polecam "Krew i całun"
oprócz tego François de Sade - Prezydent W Pole Wywiedziony,zakupiłem też Epidemie Robina Cooka ale jakoś nie mam czasu poczytać ????
Witam. Poszukuję dobrej, bardzo dobrej książki o II wojnie światowej. Ostatnio przeczytałem Testament Odessy i była świetna.
Również interesowałaby mnie książka o bukmacherce. ????
Tak. Może to też byś "spowiedź" jakiejś osoby, która opowiada własnymi słowami o wojnie.Ale szukasz książki opartej na faktach związanej z 2 WŚ tak??
Polecam książki Daviesa, szczególnie Powstanie '44Witam. Poszukuję dobrej, bardzo dobrej książki o II wojnie światowej. Ostatnio przeczytałem Testament Odessy i była świetna.
http://www.empik.com/moje-reguly-gry-ksiazka,332481,pPolecacie może jakieś książki pisane przez piłkarzy, trenerów?
Witam. Kuba, zależy co chcesz o tej II wojnie światowej. Ale ja do dziś pamiętam jak będąc w V klasie podstawówki (kiedy to było ???? ) przeczytałem trylogie Grzesiuka zaczynając trochę od środka - 5 lat kacetu. Super książka człowieka, który przeżył czasy wojny i ozoby koncentracyjne w których przebywał (w tym Dachau) !! Na prawde polecam poczytać - moze i wstrzącające ale ktoś kto to przeżył potrafi to przelać na papier !!!Witam. Poszukuję dobrej, bardzo dobrej książki o II wojnie światowej. Ostatnio przeczytałem Testament Odessy i była świetna.
"Zdążyć przed Panem Bogiem".Witam. Poszukuję dobrej, bardzo dobrej książki o II wojnie światowej. Ostatnio przeczytałem Testament Odessy i była świetna.
Książka Wojciecha Kowalczyka, naprawdę ciekawa i wciągająca.Polecacie może jakieś książki pisane przez piłkarzy, trenerów?
mój tata miał biografię Navratilovej :razz:Panowie, a jest może jakaś fajna, ciekawa książka opowiadająca o tenisie? Szukałem na necie, ale są to tylko poradniki jak zacząć grę w tenisa, jak się polepszać, jak trenować itd. A mi chodzi o książkę która by opowiadała o tym sporcie A może jakiś tenisista wydał swoją biografię? Pomożecie? ????
Zdaje mi się, że jakoś nie dawno Andre Agassi coś o swojej karierze napisał, ale nie wiem czy dostaniesz po polsku jego dzieło :razz:Panowie, a jest może jakaś fajna, ciekawa książka opowiadająca o tenisie? Szukałem na necie, ale są to tylko poradniki jak zacząć grę w tenisa, jak się polepszać, jak trenować itd. A mi chodzi o książkę która by opowiadała o tym sporcie A może jakiś tenisista wydał swoją biografię? Pomożecie? ????
mój tata miał biografię Navratilovej :razz:
sam nie czytałem, ale on wypowiadał się pochlebnie, nie wiem tylko czy on była autorką, ale wydaje mi się, że tak
a jej postać jest chyba dosyć ciekawa
Zdaje mi się, że jakoś nie dawno Andre Agassi coś o swojej karierze napisał, ale nie wiem czy dostaniesz po polsku jego dzieło :razz:
Pete Sampras napisał swoją autobiografię, niestety tylko jest po angielsku.Panowie, a jest może jakaś fajna, ciekawa książka opowiadająca o tenisie? Szukałem na necie, ale są to tylko poradniki jak zacząć grę w tenisa, jak się polepszać, jak trenować itd. A mi chodzi o książkę która by opowiadała o tym sporcie A może jakiś tenisista wydał swoją biografię? Pomożecie? ????