>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Boston-Memphis
Memphis +5,5⛔
1,91
Stawka:10zł
bwin

Atlanta-Phoenix 1⛔
NJ Nets-Chicago 2✅
Orlando-LAC 2✅
Ako;3,32
Stawka:15zł

Orlando-LAC
LAC✅
Kurs:2
Stawka:25zł

Orlando to cieniasy.Dodatkowo nie zagra Nelson.LAC będzie grało b2b,ale Magic jesli nie pomyliłem się będą grać b2b2b.Kurs spadnie na 100%

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Donetsk-Khimki 2⛔
CLE-LAC 2
Ako:2
Stawka:25zł
Buk:bwin

Takiego dubelka wymysliłem.Khimki wzmocnili swoją strefę podkoszową Petraviciusem i Gelabale,a to był jedyny mankament tego zespołu,bo od czasu do czasu marnowali proste rzuty spod samego kosza.Raczej spodziewam się spacerku,ale nie widziałem w akcji Ukraińców więc ostroznie tylko na zwycięstwo gram.
Clippersi wygrali bardzo ciężkie spotkanie z Orlando.Stracili Billupsa,no i niestety z ławki nie ma żadnego klasowego zmiennika,który rzuci pewne choćby 10 oczek.Jednak s5 ma dużą przewagę na piątką Cleveland.Tu już normalnie Jordan będzie bronił Varejrao,bo z Howardem w pierwszej kwarcie odpuszczał każde posiadanie gdy Howard był blisko kosza.Nie sądzę aby gospdarze ograniczyli duet Griffin/Jordan,a na obwodzie LAC ma bardizej klasowych zawodników i myślę,że odniosą zwyciestwo mimo przecietnej rezerwy

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Waszyngton-Nowy Jork
Waszyngton⛔
1,75
Stawka:35zł

To był tragiczny dzień z NBA.Kompletnie nic nie weszło.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dwight Howard powyżej 23.5 punkty⛔
1,85
betsson
Howard zagra przeciwko Dampierowi? Jakoś w to nie wierzę,że Eric będzie miał cos do powiedzenia.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Miejsce na staty

Kupony podane-138
Kupony wygrane-68
Kupony przegrane-70

Suma stawek:1823,55zł
Suma wygranych:1952,99zł
Zysk:129,44zł
Yield:7%

Ogólnie wszystko ostatnio w plecy.Tragedia.Mam nadzieję,że będą jakieś fajne mecze z polskiej ligi/Euroligi/Eurocup to może uda się wreszcie coś do przodu ruszyć.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Charlotte-Phila
Phila -11,5 (ewentualnie do połowy -6)
1,85 ⛔
stawka:35zł
Ja natomiast polecam grać na Philę.Nikt już nie pamięta kiedy bobki wygrały (chyba najstarsi indianie tego mogą nie wiedzieć nawet).
Oglądałem Charlotte w pojedynku z Chicago i Los Angeles.Wnioski są 2:żal i rozpacz.
Walker jeszcze musi się wiele nauczyć bo gdy nie ma dnia na dystansie nie radzi sobie pod koszem.Fakt,że Phila nie ma za bardzo shot blockera pod koszem,ale nadrabia to drugą obroną w lidze.
Mecz z Clippersami Charlotte przegrało już po kilkunastu minutach,ale w ostatniej kwarcie zaczęli od 10-0,bo LAC mają słabych rezerwowych.Filadelfia ma wielki komfort stabilnej ławki,każdy wnosi dużo punktów i dobrych zagrań,dlatego nie obawiam się,że ostatnią kwartę odpuszczą.
W Charlotte na pochwałę nie zasługuje dosłownie nikt.Chaotyczna gra,zero lidera,punkty rzucają po szczęśliwych akcjach,no zero pozytywów.
Nie potrafię nic dobrego o ich grze powiedzieć.
Goście na pewno wygrają to spotkanie łatwo.Po pogromach zafundowanych przez Chicago i Clippers taki niski handicap aż się prosi o zagranie.

Dodatkowo poszukam wysokiego kursu,bo szanse są wg mnie ponad 60% że wejdzie
Phila -22,5⛔
Kurs:6,5
stawka:2e
william hill

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ten typ już musi wejść.

Turów Zgorzelec-Prokom
Turów +2,5
Kurs:1,86✅✅
Stawka:40zł+40zł zmiana stawki

Turów-Prokom
Turów
2,12✅
Stawka:20zł
betsson

&quot;Bez Jerela Blassingame&#39;a i Donatasa Motiejunasa wystąpi w ćwierćfinałowym meczu Pucharu Polski z PGE Turowem Zgorzelec zespół Asseco Prokom Gdynia&quot;
cytat ze Sport.pl
Na stronie Turowa nie znalazłem żadnego info o absencjach.
Dziwi mnie,że w tak prestiżowym pojedynku Prokom zagra bez 2 najlepszych zawodników.Turów to rzeczywiście całkiem solidny zespół z dobrą ławką i głodny zwycięstwa,po porażkach ligowych.
Staty tych zawodników z VTB
Motiejunas-13,5pkt 7,5zb
Blassingame 11,6pkt 4,9as
Dodatkowo grali oni długie minuty i nie wiem kto zastąpi Blassingame&#39;a na rozegraniu (chyba Kuelber albo Day?).
Turów ma teraz znacznie więcej dobrych zawodników,większe pole manewru.
Sklad gdynian nie prezentuje się tak,źle bo wielu zawodników byłoby w TBL solidnymi graczami,ale to zdecydowanie za mało na graczy Turowa.
Jeśli nie zdarzy się tak jak w NBA gdzie z końca ławki wszedł lin i Novak i zaczęli mecze wygrywać to Turów odniesie pewne zwycięstwo.

Zysk:✅ 91,2zł

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Przypuszczam,że będzie dużo grania picków między Linem i Amare.
Over Amare 21 wydaje się być do pobicia.Czytałem,że Stoudemire nie może się doczekać występów i wygląda na to że jest &quot;pełen energii&quot; i ma dużą mobilizoację.Ponadto to chyba najlepszy rolujący w NBA i każdy pamieta jakie cyferki potrafił wykręcić grając z Nashem.Wreszcie ma to z kim grać i jeśli zamieni kilka jump shotów na ścięcia pod kosz to 30 pkt może bez problemu wykręcić.

Amare over 21pkt ||Zwrot
1,85
stawka:15zł
Betsson

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Boston-Detroit
Detroit +9,5
1,91
Bwin

Z tego co widzę w Bostonie spore osłabienia.Bass na pewno out,a Wątpliwy jest występ Garnetta,Pietrusa,Pavlovica.O&#39;Neal nie wiadomo.To spore osłabienia.Szczególnie ławka ucierpi,bo Pietrus to niezły strzelec.
Detroit grało dzisiaj i są w b2b,ale to jest młody zespół i nie będą tego tak odczuwać.
Przegrali z Spurs 95-99,ale San Antonio już ma streak W8 i znowu w sezonie zasadniczym cisną wszystkich.Detroit ma kilku niezłych zawodników w s5,a na ławce jest Gordon i Jerebko.Celtowie męczą się w ataku pozycyjnym.Ostatnio z Bulls grali prawie cały czas tą samą zagrywkę i gdyby nie punkty z kontr Bulls wygraliby łatwo.
Oczywiście obrona tłoków jest znacznie gorsza niż byków,ale nie sądzę,że znowu Celtics rzucą 33pkt po stratach.
Standardowo liczę też,że gdy wejdą zmiennicy Bostonu to Detroit odrobi straty.typu nie zagram za jakieś duże pieniądze ale myślę że Detroit jest w stanie powalczyć nawet o zwycięstwo.

Houston-Oklahoma
Oklahoma
1,61
Houston ostatnie 2 mecze przegrało w kiepskim stylu,a Oklahoma odniosła 2 łatwe zwyciestwa z Utah.Mecz zapowiada się zacięty,ale liderzy Houston grali dzisiaj Lowry 39,Scola 32,Martin zagrał krócej ale odnoszę wrażenie że nie może on ustabilizować formy.Z zawodników OKC tylko Durant zagrał pół godziny.Na papierze s5 Thunder wygląda lepiej,chyba Parsons jeszcze nie jest gotowy aby grać w s5.Ławka Houston wygląda trochę lepiej niż Oklahomy,ale myślę e dobre spotkanie zagrają Westbrook i Durant i goście odniosą zwycięstwo.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Oklahoma+Bulls
Ako:2⛔
Stawka:30zł

Detroit +9,5
1,91✅
Stawka:15zł

Detroit(+9,5)+Indiana+OKlahoma+Bulls
Ako:6,6✅⛔⛔

Zysk:⛔26,35

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Stoudemire over 19,5 ✅
1,85
stawka:17zł
Unibet

Troche niska linia.W zespole szerszeni nie ma kto zatrzymać tego zawodnika.Amare oddaje dużo rzutów,ale gra na słabej skuteczności.
Jeśli będzie je lepiej wykorzystywał to rzuci na pewno więcej niż 20,bo Knicks będą do niego grać wiele podań.
||Przecież nawet nie ma kto go bronić.Ayon? Może Ariza ale wątpię.
Ładny typ,zdecydowanie warto grać.
;)

MVP meczu gwiazd
Howard
Kurs:8
Stawka:5zł
unibet

Myślę,że trochę zawyżony kurs na Dwighta.Wiadomo,że jako gospodarz będzie troszkę &quot;faworyzowany&quot; do MVP.Howard gra w meczu gwiazd dość serio,robi dużo wsadów,a w obronie nie odpuszcza i skacze do bloków,a efektowność ma duże znaczenie przy wyborze.Jesli Dwight zaliczy double double,i kilka bloków to ma duże szanse na MVP.

Na bwin jest over Stoudemire 18,5 więc też zagram.
Stoudemire over 18,5✅
1,65
Stawka:17zł

Zysk:✅25,50zł

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Zastal-Trefl
Trefl +5,5✅
1,85
unibet
Stawka;15
Mam nadzieję,że nie jest to walenie głową w mur.Ale może Hodge będzie zmęczony i nie zagra znowu tak dobrze

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dawno mnie nie było,przydałoby się coś ugrać do końca sezonu.Po tym typie zrobię podsumowanie.

Miami-Charlotte
Miami pow 105
betsson
Stawka:40zl
Kurs:1,9

Co do meczu.Miami Nie może się oszczędzać i jak pojawią się typy połowa/pierwsza kwarta to też coś zagram.105 pkt z najgorszym zespołem ligi,który w dodatku po 3 kwartach dostawał z Pistons u siebie -30, to żaden problem.Oczywiście jeśli ławka Miami rzuci w sumie chociaż koło 20pkt.

Do góry Bottom