Chicago powyżej 88,5 +Minnesota(+8,5)

Ako:1,75
Stawka:2e
Minnesota +3,5

1,91
Stawka:10
Chicago gram dość asekuracyjnie,jakoś nie mam pewności czy to będzie mecz grany w dobrym tempie z dużą ilością punktów.
Natomiast Minnesota po wczorajszym łatwiutkim zwycięstwie dzisiaj ma nieco trudniejszego rywala.Z tego względu,że liderzy Toronto (Bargnani,DeRozan) nie mają aż tak dużych wahań formy jak Wall,Blatche czy Young.Toronto ma też lepszego trenera niż coach Wizards a to ma duże znaczenie.
Wczoraj mimo bardzo solidnej koszykówki wilki miały kilka zgrzytów w grze.
Pierwszy do Darko Milicic.Już myslałem że odbudowuje się i jednak coś z niego bedzie,ale on nadal koślawił w ataku.
Drugi to głupie straty.Wilki mają tendencję do tracenia piłki i liderują w lidze w tej klasyfikacji.Wizards po 3 stratach z rzedu gosci potrafili rzucić bodajże 7pkt.
No i Wes Johnson,wreszcie grał na swojej nominalnej pozycji ale znowu nic nie pokazał.
Ale ogólnie Minny gra fajną koszykówkę,a oglądanie Rubio w akcji to sama przyjemność,nie wiem czemu NBA wymuszonych Fauli w ataku nie zalicza jako przechwyty,bo Rubio miał przynajmniej 1 taką akcję,a w kilku bardzo dobrze naciskał na piłkę i sprawiał wiele problemów atakującym.