>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Miejsce na staty
Kupony podane-97
Kupony wygrane-49
Kupony przegrane-48

Suma stawek:1176,05zł
Suma wygranych:1323,64zł
Zysk:142,29zł
Yield:12,09%

Lipnie to wygląda jeśli nigdzie się nie pomyliłem.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Chicago powyżej 88,5 +Minnesota(+8,5)✅⛔
Ako:1,75
Stawka:2e
Minnesota +3,5 ⛔
1,91
Stawka:10
Chicago gram dość asekuracyjnie,jakoś nie mam pewności czy to będzie mecz grany w dobrym tempie z dużą ilością punktów.

Natomiast Minnesota po wczorajszym łatwiutkim zwycięstwie dzisiaj ma nieco trudniejszego rywala.Z tego względu,że liderzy Toronto (Bargnani,DeRozan) nie mają aż tak dużych wahań formy jak Wall,Blatche czy Young.Toronto ma też lepszego trenera niż coach Wizards a to ma duże znaczenie.
Wczoraj mimo bardzo solidnej koszykówki wilki miały kilka zgrzytów w grze.
Pierwszy do Darko Milicic.Już myslałem że odbudowuje się i jednak coś z niego bedzie,ale on nadal koślawił w ataku.
Drugi to głupie straty.Wilki mają tendencję do tracenia piłki i liderują w lidze w tej klasyfikacji.Wizards po 3 stratach z rzedu gosci potrafili rzucić bodajże 7pkt.
No i Wes Johnson,wreszcie grał na swojej nominalnej pozycji ale znowu nic nie pokazał.
Ale ogólnie Minny gra fajną koszykówkę,a oglądanie Rubio w akcji to sama przyjemność,nie wiem czemu NBA wymuszonych Fauli w ataku nie zalicza jako przechwyty,bo Rubio miał przynajmniej 1 taką akcję,a w kilku bardzo dobrze naciskał na piłkę i sprawiał wiele problemów atakującym.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Wpłaciłem trochę kasy na betsson i od tej pory zaczynam grac też zakłady na zawodników.
Podczas gdy zastanawiałem się czy stawiać Hymphries over 12pkt linia wzrosła do 13,ale ze zbiórek bodajże 12 spadła do 11 więc stawiam na zbiórki.
Humphries over 11 zbiórek ⛔
stawka:10
Kurs:1,85
Joe Johnson over 16pkt✅
Stawka 5
kurs:1,85
Na Humphriesa polecam grać,bo teraz stal się głównym zbierającym zespołu i 3-cią opcją ofensywną.Jak chłop gra po 35-38 minut w meczu to będzie kręcił ładne cyferki.
Joe Johnson natomiast 16 pkt to potrafi rzucić w 1 kwartę.myślę,że spokojnie ogarnie ze 20 oczek.
I do tego zagrałem zwycięstwo Atl,ale już tego nie daję do statów.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Taśma
Houston+Dallas+San Antonio+Miami+Los Angeles Lakers✅✅⛔⛔✅
Ako:6,72
Stawka:15

Houston+Dallas+Miami+Los Angeles Lakers✅✅⛔✅
Ako:3,95

Houston+LAL✅✅
Ako:2,15
Stawka:30

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Bogut poniżej 10 zbiórek⛔
1,85
Stawka:5
betsson
Wątpię abo po tak długiej przerwie Andrew wyszedł w s5 i grał powyżej 30 minut.
SAS ma dobrych zawodników podkoszowych i nie powinni oddawać zbiórek ofensywnych,a Blair dobrze sobie radzi w tym sezonie i może &quot;ukradnie&quot; Kilka zbiórek Boguta

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dirk Nowitzki over 19,5
kurs:1,85

Nowitzki chyba zaczyna łapać formę.Z Bostonem grał juz bardzo dobrze a krył go Garnett.No a dzisiaj to chyba ten cały Leuer(rookie) będzie musiał sobie z nim radzić
Bucks grają b2b czyli moga być trochę wolniejsi w obronie i ułatwi to Dirkowi zdobywanie pkt.Jeśli tylko Dirk bedzie trafiał swoje typowe rzuty powinno być dobrze.

Ben Gordon powyżej 11,5
Kurs:1,76

Gordon rzucił dzisiaj 9 pkt przy tragicznej skutecznosci 3/14.Mimo tak słabej skutecznosci grał aż 40 minut! W meczu z Bobcats chyba już zagra lepiej,bo rywal w zasięgu i potrzebne jest zwycięstwo.

Ako:3,26⛔✅
Stawka:5zł

Gordon over
Kurs:1,76✅
Stawka:15zł

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Chicago-Toronto ||Zwrot
Chicago -13
1,91
Stawka:20zł
W Toronto nie zagra Bargnani,a on potrafi zdobywać punkty,kiedy nie idzie zespołowi.
Jest to spore osłabienie i nie ma za bardzo zmienników pod koszem.Raczej Raptors nie mają szans.

Indiana+Minnesota(+8)✅✅
Ako:3
Stawka:10zł
Boston ssie i jeśli penetracje Rondo zostaną zatrzymane to Indiana spokojie to wygra.Dodatkowo Cetlowie nie mają kim postraszyć z ławki.
Minny ostatnio ładnie sobie radzi,bez Horforda ciężej z rotacją pod koszem a Radmanovic po fantastycznym spotkaniu z Bulls ostatnio gra słabo.Więc handi a nawet zwycięstwo Minnesoty jak najbardziej możliwe.

LA Lakers-La Clippers
Clippers✅
1,7
stawka:25zł
Lakers pokazali,że nie mają ławki rezerwowych.Blake nie zagra,Artest nie wiem ale on i tak gra nierówno.Bryant ostatnio gra fantastycznie a Lakersi i tak nie wygrywają wysoko.Dodatkowo Bryant-Gasol-Bynum mogą być zmęczeni bo grają długie minuty(dzisiaj Kobe 40,Gasol ponad 30) a grają już bodajże 4 spotkanie w ciągu 5 dni.
Clippers mają lepszą ławkę rezerwowych i są znacznie bardziej wypoczęci.Powinni to wygrać

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Bwin mnie rozpieszcza.
Mecz za 2 dni dopiero ale kurs na 100% spadnie.Mogę sobie dać rękę uciąć,że do meczu kurs na OKC spadnie na jakieś 1,7-1,65
Boston-Oklahoma
Oklahoma +2,5✅
1,91
Stawka:30zł
Dla Bostonu odpoczynek jest bezcenny.widać w ich grze dużą niemoc przegrywają mecz za meczem.Tylko z Dallas powalczyli w końcówce,reszta gładko w plecy.
Oklahoma jest na Fali,wygrywają wszystko a dzisiaj z Knicks to mecz był rozstrzygnięty po pierwszej połowie.Świetnie gra BIG 3 Oklahomy.Szczególnie Durant i Harden,a Westbrook też sobie nieźle radzi.Boston nie ma kilku solidnych rezerwowych jak Dallas,którzy potrafią wygrać spotkanie.Bass daje dużo dobrego,ale on sam nie wystarczy.Pietrus jest cienki a reszta rezerw nie gra.Może ten Stiemsma cos w obronie gra ale to nic specjalnego.Podstawowy skład Celtów zawodzi.Aby Boston wygrał spotkanie cały wyjściowy sklad musi zagrać bardzo dobrze.Co rzadko się zdarza.Dodatkowo O&#39;Neal gra chyba z jakimś urazem bo koślawi strasznie,i nawet zdrowy Jermaine nie miałby wielkich szans zatrzymać penetracji Westbrooka czy Duranta.
OKC powinno zatrzymać największą broń Celtów czyli penetracje Rondo.Westbrook jest tak samo szybki i atletyczny,że powinien ograniczyć jego poczynania a z półdystansu Rondo i tak nie trafia więc nie powinno być to bardzo trudne.Na Duranta nie ma obrońcy i bez problemów rzuci 30 oczek.Z ławki świetnie gra Harden,a pod koszem Ibaka i Perk skutecznie powinni zatrzymać Garneta.
Będę bardzo zdziwiony jeśli słaby boston ogra świetną Oklahomę.
SAS-Phoenix 1✅
Phila-Bucks 1✅
LAC-Nets 1✅
Boston-OKC 2✅
Ako:4

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Minnesota +7,5 Phila +7,5⛔⛔
Ako:3,6
Stawka:1e

Minnesota +7⛔
Kurs:1,91

New Jersey Nets poniżej 97pkt✅
Kurs:1,89
Buk:betsson

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
OKC -13✅
Kurs:1,91
Stawka:15zl
OKC pow 100⛔
Kurs:1,9
Stawka:10zl

ale lamy pierniczone.musieli rzucić marne 16pkt w ostatniej kwarcie i zagrali padakę,którą okrasili przynajmniej siedmioma stratami ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Khimki-Asvel
Khimki -15⛔
Kurs:1,85
stawka:3e
william Hill
Ostatnio widziałem w akcji Khimki z Arisem i byłem zaskoczony jak dobrze bronią rosjanie, świetnie podwajali w rogach boiska i szło z tego sporo kontr.Nigdy jeszcze nie widziałem spotkania w którym zespół gospodarzy nie trafił ani jednego rzutu z gry przez całą kwartę!!
Ruscy są niesamowicie mocni,spokojnie nawet w top16 Euroligi nie byliby chłopcami do bicia,a w moim odczuciu sa wielkim faworytem Eurocup.Może troszkę pod koszem odstawiali cyrki,i w drugiej kwarcie spoczęli na laurach i dali się dogonić.Ale trochę w tym winy sędziów,którzy byli opętani na punkcie kroków,których nie było wcale w większości akcji.Co ważne rezerwowi też są wcale nie gorsi niż wyjściowy skład, więc poziom gry moga utrzymać praktycznie przez cale spotkanie.
Asvel natomiast przegrał wyraźnie z Donieckiem u siebie,a Ukraińcy raczej nie należą do najmocniejszych zespołów.
Dodatkowo możliwe że w zespole Khimek wystapi Petravicius,który nie będzie marnował łatwych okazji pod koszem.
Ja w tym spotkaniu widzę pogrom,i handi 15 wcale nie jest jakieś nie do przejścia.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Nets-Volves
2✅
Kurs:1,83
Stawka:40zł
buk:bwin

W zespole Nets duże osłabienia.Stevenson,Brooks,Okur.Nie wiadomo czy zagrają Morrow i Petro.Wilki powinny to spokojnie wygrać.Myślę,że trochę spadną kursy,a 1,83 wygląda bardzo ładnie.

Do góry Bottom