>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
NBA zaczyna się wprawdzie za tydzień ale już teraz wrzucę 2 typy bo przeczuwam spadki kursów.

LA Lakers-Chicago Bulls
Typ:Chicago +2,5/+3
Kus:1.91
Stawka:25zł na H +2,5 20zł na H +3

Moim zdaniem to promocja.Ale wydaje mi się,że kurs zacznie spadać.W zespole Lakers zagrają:Fisher,Bryant,Gasol,Barnes,Artest,McRoberts,Murphy,Blake,może Kapono, Green albo Walton.Wygląda to licho.Bryant+Gasol i McRoberts spoko.Ale cała reszta może się schować.Podstawowi gracze nie mają porządnych zmienników.Jak zejdzie Gasol albo Bryant,to moze być ciężko gospodarzom zdobywać punkty.Skład w takiej postaci to nawet nie ma szans walczyć o cokolwiek,napewno poza top4 na zachodzie.Przypominam,że Bynum nie zagra przez 5 spotkań.Jest to olbrzymie osłabienie bo ten gosc zdrowy to bardzo duże zagrożenie pod koszem.

W składzie Chicago nie ma słabych punktów.Chyba najsłabszy to jest teraz Boozer.
na rozegraniu Rose(który powinien zniszczyć Fishera i Blakea),chyba w wyjściowym składzie bedzie też Hamilton którego bardzo chwali trener i jedyne brakujące ogniwo w tym zespole.Dalej Deng,Boozer i Noah.Wygląda to bardzo mocno.Ale co najważniejsze są też klasowi zmiennicy Gibson,Brewer,Korver,Asik,Watson.

Spodziewam się,że nawet jeśli pierwsza piątka LA będzie się jakoś trzymać i nikt nie bedzie miał kłopotów z przewinieniami to zmiennicy Chicago powinni zrobić dużą różnicę.
Przewaga zgrania też powinna być po stronie Bulls,dołączył do nich tylko Hamilton,a w LA muszą zaaklimatyzować się Murphy i Mc Roberts.

Ciężko powiedzieć też na co stać graczy Lakers.Bryant i Gasol wiadomo,ale cała reszta?? Jeden wielki znak zapytania.McRoberts powinien wnieśc sporo dobergo,ale Murphy po dobrym sezonie w Indianie,ostatni sezon spędził na ławce.Fisher może porzucać trójki z otwartych pozycji.Artest przeplatal dobre występy z tragicznymi.Barnes to samo.Blake ostatni sezon bardzo słaby.Walton dawno juz ine był zdrowy,a szkoda bo miło się ogladało jego asysty.Kapono jedyne czym grozi to rzut za 3 ale w Filadelfii też jakoś długo nie grał.Green chyba jeszcze jest na etapie robienia wsadów w rozstrzygniętych spotkaniach.

I jeszcze wspomnę o bardzo istotnym czynniku.Trenerzy.Zanim La przyjmie koncepcje grania Browna na pewno minie trochę czasu,poza tym ten trener raczej w ataku cudów nie wymysli,może obronę porwai ale atak watpię.Thibodeau natomiast jest wybitnym specjalistą od defensywy i już jeden sezon rozegrał z tym zespołem.Myślę,że spokojnie przygotuje ten zespół i jedną z najlepszych obron w lidze na to spotkanie.

Drugi typ

NY Knicks-Boston
Typ:1
Kurs:1.91
Stawka:15zł

Najwyższy czas na zwycięstwo Nowojorczyków.Boston nie ma rezerwowych.Strata Greena jest chyba ostatnim gwoździem to trumny Big3.Gospodarze będą mieć dużą przewagę na pozycjach 3-5.Jeśli nadal Rondo nie nauczył się rzucać to jestem spokojny o zwycięstwo Knicks.

Otrzymane punkty reputacji: +5
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
LA LAkers-LA Clippers
Typ:Clippers+4✅
Kurs:1.87
Stawka:5
Myślę,że dzisiaj trochę więcej pogra Paul i Butler.A Lakersi pewnie nie będą się zbytnio forsować.

Siena+Unics+Olympiacos✅✅✅
Ako:2,14
Stawka:10

Unics+Siena✅✅
Ako:1.8
Stawka:15

Nymbruk+Khimki✅✅
Ako:2.17

Otrzymane punkty reputacji: +3
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Lakersi z Bynumem w składzie byli bez szans.Nie ma opcji,że wygrają na otwarcie z bulls.

Filadelfia+Chicago✅✅
Ako:1,76
Stawka:20
Filadelfia-5✅
stawka:15

Dorzuciłem jeszcze
Filadelfia+Oklahoma(z Orlando)✅?

Otrzymane punkty reputacji: +5
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Lob Angeles Clippers-La Lakers
Typ:Clippers✅
Kurs:1.75
Clippers wygrali już raz,więc czemu mają tego nie powtórzyć?
Nadal liczę na solidne minuty Paula,Butlera i reszty s5.
Przy słabszej grze Griffina Clipersi odnieśli łatwe zwycięstwo, więc jeśli zagra na swoim poziomie to powinno być dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Denver +2,5✅
Kurs;1.91
Stawka:8zł
Denver już raz wygrało gładziutko,więc czemu mają nie wygrać drugi raz? Nie ma opcji żeby weterani Phoenix grali długie minuty.A Denver jest młode i moga sobie poszaleć w ataku.Na bank Gortat nie zagra,chociaż tego nie sprawdzałem,ale na pewno nie bedą ryzykować jakąs poważną kontuzją w Preseason.

Otrzymane punkty reputacji: +7
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Z Perspektywy czasu zrobiłem świetny interes stawiając mecze NBA z dużym wyprzedzeniem.Ale gdyby grać coś teraz to Oklahoma jest najlepszym wyborem.
Kursy są w miarę stabilne,a zwycięstwo Thunder wydaje mi się pewne.
Orlando jeśli nie ma dnia na dystansie to grają słabo.Howard nie powinien zaliczyć rekordowego występu.Zawsze z Perkiem grało mu się słabo.No i najważniejsze: kto zatrzyma trio Durant-Westbrook-Harden?
Na Duranta nie ma kompletnie żadnego obrońcy.
Nawet Handicap 7,5 wydaje mi się,że powinien wejść.
Typ:Oklahoma;Oklahoma -7,5✅✅
Kurs:1.3; 1.91
I jeszcze poluję na swój najwyższy pojedynczy kurs więc postawiłem,że Oklahoma wygra ponad 26 punktami po kursie 13,5

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dallas Mavericks-Miami Heat
Typ: Dallas +4,5⛔
Śmieszą mnie typy na Miami argumentowane,że Dallas nie w formie,że Miami ma większą mobilizację bo przegrali finały itp.
Miami ma 8 zawodników do grania jeśli wystąpi Battier.Reszta to niedoświadczeni gracze,którzy raczej nie odmienią losu meczu.Dallas ma 10 solidnych zawodników i kazdy z nich może rzucić kilkanaście punktów.To nie jest tak,że odeszli Barea i Chandler i ten zespół się posypał.Chandler owszem jest znacznie lepszy od Haywooda,ale nie zdziwi mnie jeśli na C nie zagra Odom.Miami ma chyba najgorszego w ataku centra w historii koszykówki a w ataku Odom potrafi bardzo wiele i jest niewygodnym matchupem.Jest też Carter chyba lepszy niż Stevenson,może nie broni ale potrafi zdobywać punkty a poza tym zna się świetnie z Kiddem i mają na pewno dobre zgranie.Za JJ Barea jest West.Osobiście darzyłem dużą sympatią Portorykańczyka ale West też potrafi grać w kosza,chociaż u niego problemem jest głowa niestety.
Jest też chyba zapomniany przez wielu Beabuois.Spokojnie stać go na kilkanaście pkt w meczu.

Miałem nie grać tego spotkania wcale,ale info że nie zagra wszechstronny Miller i niewiadomo czy zagra Battier oraz zwolniony został House powoduje że rotacja Miami bardzo się skurczyła. Ostatecznie zadowolę się handicapem.
Jeśli uda mi się wpłacić kasę na William Hill to postawię też handi +10 na Mavs po 1,4

------------------
Eh Miałem tego w ogóle nie stawiać.Jak zwykle Niepotrzebnie sugerowałem sie wypowiedziami innych

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
LA Lakers-Chicago Bulls
Typ:Chicago +2,5/+3✅✅
Kus:1.91
Stawka:25zł na H +2,5 20zł na H +3

NY Knicks-Boston
Typ:1✅
Stawka:15zł
Trochę nie tak sobie wyobrażałem te spotkania,ale ✅ jest i to się liczy.
Jeśli Clippers wygrają to już w ogóle będzie miodzio,bo fajny akumulatorek wejdzie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Milwaukee+Chicago⛔⛔
Ako:2,3

Ale jaja.Milwaukee,Waszyngton prowadzili spokojnie do przerwy zeby później przegrać.Chicago w plecy z GS.Magia NBA.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Miami wygra wyścig do 20pkt ⛔
Kurs:1,5
Miami+Phila✅✅
Ako:2,1

Miami+Anwil+Poznań
Ako:2,52

I jeszcze freebet na WH za 5e
Anwil+Poznań+Clippers(+4,5)⛔
Ako:4

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Lob Angeles Clippers(+9,5) +Miami wygra pierwszą kwartę⛔⛔
Ako:1,91
Stawka:3,7e

Kurcze widzę mnóstwo fajnych typów,ale nie ma sensu się podpalać i grać 20 kuponów.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Chicago-Orlando
Chicago✅
1.87
Orlando radzi sobie zaskakująco dobrze na obecnym etapie rozgrywek,ale zagrali raptem jedno spotkanie z mocnym zespołem(OKC) i już po 3 kwartach wynik był przesądzony.Dostali też od Detroit,wprawdzie b2b no ale to o czymś świadczy.
Chicago jak na razie zaliczyli wpadkę z GSW,ale widać,że w tym sezonie Warriors grają lepiej w obronie i są całkiem mocni.Resztę spotkań wygrywali przekonująco a z Memphis w szczególności.
Nie jest pewne czy Rose zagra,ale myślę że w tym spotkaniu będzie chciał wystąpić bo z Orlando walczą o jak najwyższe miejsce na wschodzie.
Orlando jak wszyscy wiedzą lubi porzucać za 3.Bardzo często zapominają o Howardzie,a dodatkowo dzisiaj świetna obrona Bulls może ograniczyć jego punkty spod kosza.Byki są znacznie bardziej atletyczne i przyda się to przy bronieniu picków Turkoglu i Nelsona.Howard nie ma żadnego solidnego zmiennika i jak bedzie wchodził Davis to Chicago będzie miało czas żeby odskoczyć na kilka oczek.
Bulls mają bardzo wszechstronny zespół,na kazdej pozycji jest 2 wartościowych zawodników.Chociaż wątpliwe żeby dzisiaj zagrał Watson,mecz się rozstrzygnie na obronie rzutów za 3 Magic,jeśli Deng i spółka będą szybko rotować to o wygraną gości jestem spokojny.
Portland-Phoenix
Portland⛔
1,7
stawka:20--&gt;+10

Jak widzę taki kurs to gram w ciemno.Portland gra wprawdzie b2b,ale powinni wytrzymać kondycyjnie.
Oglądałem ostatnio Słońca z Warriors i tylko w grze trzymały ich zbiórki ofensywne,bo w GSW nie grał Lee.Phoenix zdobyło wiele punktów z ponowień czy dobitek.Za 3 większosć meczu im nie wpadało i wynik był na styku.Dopiero bodajże na 7 minut przed końcem wszedł Nash i pokazał wielką klasę.Na moje oko rzucił 12 punktów chyba nawet nie spudłował rzutu ,rozdał asystę i w pojedynkę wypunktował gości.
Portland jest o klasę wyżej.Nie sądzę aby lider zachodu miał przegrać.Ostatnio przyspieszyli grę,mało tracą piłek,a Camby+Aldridge zapewnią zbiórki w obronie.
W ataku jest komu szaleć.A Phoenix nie słynie z dobrej obrony,a atak też mają kulawy.
Nie wiem czy Reed zagra ale nawet jeśli to nie wierzę że odmieni losy meczu

Już bez analizy
Atlanta✅
Kurs:1,91
stawka:15

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Chicago(+6,5)+Portland(+2,5)✅⛔
Ako:1,96
Stawka:5e

Taki kupon na wszelki wypadek gdyby jakieś drobne niespodzianki miały się zdarzyć

Do góry Bottom