>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Polska-Usa
Powyżej 185,5 ⛔
Kurs:1.85
Stawka:5zł

Typ ma szanse wejść przy wyniku 3-1.A wcale nie wykluczone,że spotkanie potrwa 5 setów.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Prostejov+Lyon+Valencia+Nymbruk✅✅✅ ✅
Ako:5.63
Stawka:33.05

Ostatnie typy tragedia.albo uda się wszystko odrobić z małą nawiązką,albo może być ciężko wyjść na plus

He he a jednak.Ma się ten nos do typowania :grin::grin:

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Khimki+Nymbruk✅✅
Stawka:20
Ako:1.78

Nie mogło być inaczej.Szkoda,że nie postawiłem więcej spotkań bo wszystkie weszły jak do tej pory.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
idziemy za ciosem
Trefl+Czarni -13,5✅✅
Ako:2.68
Stawka:15

Malaga+Maccabi ⛔⛔
Ako:2.84
Stawko:10zł

Jutro jakieś analizy dorzucę i poszukam w internecie kto którzy zawodnicy z NBA nie zagrają

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Jakiś czas temu postawiłem w toto takie kupony
Trefl+ŁKS poniżej 71,5 +Malaga+Maccabi✅✅⛔⛔
Ako:7.73
Stawka:10
Trefl+ŁKS poniżej 71,5 +Maccabi✅✅⛔
Ako:3.83
Stawka:25

Gonzaga-Norte Dame ✅
Typ:gonzaga -10
Kurs:1.91
Stawka:2

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Milan DNB +Barcelona -1:;/:✅
Ako:2.51
Stawka:25

Barcelona -2✅
Kurs:2,5
Stawka:5

No w mordę.Frajerstwo Milanu przeszło wszelkie normy i granice.Stracić 2 gole w ostatniej minucie i doliczonym czasie to debilizm i głupota.Jeszcze z jakąś Slavią. Co za dzień.Najpierw Alba w ostatnich sekundach daje sobie wyszarpać zwycięstwo,teraz Milan.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Caja Laboral +5,5 +Fenerbahce✅✅
Ako:2,81
Stawka:20

Caja Laboral +5,5 +Fenerbahce +Alba✅✅⛔
Ako:4,35
Charleroi-Partizan✅
Typ:1
Kurs:1,9

Fenerbahce+Panathinaikos✅✅
Ako:2,1

Kilka słów analizy odnośnie spotkań.
Jak zwykle popełniłem ten sam błąd i w prawie każdym kuponie mam Fenerbahce.
Jednak w spotkaniu Nancy-Fenerbahce wszelkie atuty przemawiają za Turkami.
Sytuacja w grupie jest niezwykle ciekawa,gdyż każdy zespół może awansować.Jeśli Turcy wygrają to mają nawet szanse na pierwsze miejsce w grupie.W ostatniej kolejce Euroligi Nancy dostało baty od Bilbao(97-75),natomiast Fenerbahce ograło wysoko Olympiacos(86-70).Nancy prawdopodobnie już więcej spotkań w Eurolidze w tym sezonie nie wygra,bez Nicolasa Batuma to jest zupełnie inny zespół.
Sądzę,że Francuzi nie będą mieli zbyt wiele do powiedzenia w tym spotkaniu.

Olympiacos-Caja Laboral
Gospodarze już nie są tak mocnym zespołem jak choćby rok temu.Jeśli wszyscy liderzy greckiej ekipy nie zagrają dobrego spotkania to Hiszpanie powinni wygrać.Nie sądzę aby zagrał Kevin Seraphin,ale Teletovic jest ostatnio w wyśmienitej formie,coś powinien dorzucić San Emeterio i powinno być git.

Turów-Alba
Oglądałem ostatni mecz Turowa w TBL i 1,55 biorę z pocałowaniem ręki.
To co wyprawiał Turów wołało o pomstę do nieba.Widać,że jeśli nie idzie to nie ma tam zawodnika,który pociągnie grę.Albo wszyscy grają dobrze albo niemalże nikt.

Charleroi-Partizan
Goście grają bez Pekovica i myślę,że gospodarzy stać na wygraną,zwłaszcza po tak obiecującym kursie.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Galatasaray-Siena⛔
Typ:1
Kurs:1,9

Siena gra bez genialnego Bo McCalebba oraz Lavrinovica i Kaukenasa.
Teoretycznie gospodarze nie mają jeszcze zapewnionego awansu więc sądzę,że powinni to wygrać

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
miejsce na staty

Kupony podane-50
Kupony wygrane-23
Kupony przegrane-27

Typy podane-75
Typy trafione-49
Typy nietrafione-26
Suma stawek:576,05zł
Suma wygranych:695,34zł
Zysk:119,29zł
Yield:17,16%

Strasznie się zamotałem z tymi statami,ale chyba nie pomyliłem się nigdzie.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Fortuna ma bardzo przyjemną ofertę,nawet się nie spodziewałem.
Trefl -20,5 ⛔
Prokom zwycięstwo w pierwszej kwarcie⛔
Charleroi✅
KK Zagrzeb poniżej 67,5 (wiem że się zaczęło ale nie miałem czasu wcześniej podać) ⛔
Ako:8,21

Kilka słów o typach.
Trefl to w tym momencie na 60-70% wygra różnica większą,ale liczę że jutro albo w czwartek ŁKS odda Malleta do Sopotu właśnie.Jeszcze nie jest to potwierdzone info ale pewnie kursy poleca na łeb na szyję jeśli stanie się to faktem.||Mallett w Treflu.Trzeba szybko grac przeciwko ŁKS zanim linie wzrosną
Prokom powinien spokojnie wygrać pierwszą ćwiartkę i to po Kursie 1,4. Już byłem skłonny w toto-mixsie brać Prokom -3,5 pierwsza kwarta po 1,75. Mi pasuje taka zamiana
Charleroi liczę że odniesie zwycięstwo.W pierwszym meczu obu ekip Pekovic sobie poszalał i miał koło 20pkt i 10zb(nie pamietam dokładnie a nie chce mi się sprawdzac teraz) W zespole gospodarzy jest kilku strzelców i myślę że odniosą zwycięstwo

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
ŁKS poniżej 70,5 ⛔
Partizan-Union 1(kurs żałosny)✅
Ako:1.94
Stawka:50
O ŁKS napisałem już sporo i nie chce mi się powtarzać.Na bank będzie pogrom i można też stawiać handicap na Trefl.

W mordę do trzech razy sztuka,oczywiście w ostatniej akcji meczu musieli rzucić za 3.Już trzeci typ,który mi nie wszedł w ostatnich sekundach w przeciągu kilku dni.????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Maccabi Rishon Lezion-Maccabi Tel Aviv✅
Typ:Rishon +8,5
Stawka:3,83
Goście ostatnio mają kryzys,grali 2 dni temu a już w czwartek Euroliga.Muszą wygrać jak najmniejszym nakładem sił.Więc handi ładnie wygląda.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Pau Orthez-Artland ✅
Typ:2
Kurs:2
Francuzi są słabi,a kurs zachęca.
Le Mans-Azovmash⛔
Typ:Azovmash +3,5
Ukraińcy grają o życie,stać ich na zwycięstwo i myślę,że pokryją handicap.
Stawka:2
W zespole ruskich mają nie zagrać Bykov+Rivers więc może hiszpanie powalczą.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Koszalin -5,5✅
Kurs:1,8
Stawka:10zł

Siarka+7,5⛔
Niepotrzebny ten typ na Siarkę.
Koszalin bardzo ładnie.Zero odpuszczania,podoba mi się to,częściej będę na nich stawiał.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Indiana-Chicago
Typ:2✅
Kurs:1.6
Wreszcie.Mecz powinien być grany bardzo serio,bo Preseason niezwykle krótki i zawodnicy będą grać na 100%.Chicago ma świetną obronę,dobre zgranie,oraz porządnego rzucającego obrońcę-ostatnie ogniwo.Indiana to nie chłopcy do bicia ale sadzę,że jednak nie zdołają odnieść zwycięstwa.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Czarni zwycięstwo w pierwszej kwarcie✅
Polpharma⛔
Chicago x2✅
Ako:2,23
Stawka:12
Buk:Fortuna

Nie do wiary.Nie wiedziałem,że Polpharma to takie lamy.Takie baty od politechniki,czyli pogrom z Turowem nie był przypadkiem tylko rzeczywiście oni się do niczego nie nadają.

Do góry Bottom