>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Dawno mnie nie było,przydałoby się coś ugrać do końca sezonu.Po tym typie zrobię podsumowanie.

Miami-Charlotte
Miami pow 105 ||Zwrot stawki.
betsson
Stawka:40zl
Kurs:1,9

Co do meczu.Miami Nie może się oszczędzać i jak pojawią się typy połowa/pierwsza kwarta to też coś zagram.105 pkt z najgorszym zespołem ligi,który w dodatku po 3 kwartach dostawał z Pistons u siebie -30, to żaden problem.Oczywiście jeśli ławka Miami rzuci w sumie chociaż koło 20pkt.
Czas podliczyć wszystko

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Staty
Z ostatnich 18 kuponów:

Kupony przegrane 8
kupony wygrane 8
zwroty 2

Suma stawek 424zł
Suma wygranych 435,69zł
zysk 11,69zł

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Bardzo dawno nic nie typowałem na forum mimo,że na Euro mam sporo zakładów postawionych.
Najwyższy czas coś wrzucić.

Hiszpania-Irlandia 1
Włochy-Irlandia 1
Rosja-Grecja 1
Ako:3,55
Stawka:7e
William Hill
Włochy-Irlandia 1
Hiszpania(-1,5) Irlandia 1
Ako:3
Stawka:10zł
betsson
Rosja Grecja(bez remisu) 1
Włochy-Irlandia(bez remisu) 1
Ako:1,68
Stawka:38zł
betsson
Hiszpania-Irlandia 1
Włochy-Irlandia 1
Rosja-Grecja 1
Ako:3,49
Stawka:20zł
bwin

Pomyślałem,że warto dodać kilka słów analizy.Póki co obejrzałem wszystkie spotkania euro i widać,że Irlandia i Grecja to zdecydowanie najsłabsze ekipy Euro.Dlatego konsekwentnie stawiam przeciwko nim. Co ważne Rosjanie zremisowali z naszą reprezentacją i muszą się postarać o zwycięstwo z Grekami aby awansować z pierwszego miejsca.Włosi zagrali bardzo dobre spotkanie z Hiszpanami i powinni bez problemów ograć Irlandię,która prawdopodobnie nie strzeli nawet gola.Hiszpanie też muszą wygrać z Irlandczykami,bo zgubili 2 punkty z Włochami i sprawa awansu toczy się między Włochami,Chorwacją i Hiszpanią.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Will Thomas Robinson be selected as No.2 Overall Pick?
Nie kurs:2,3✅
Stawka:30zł
Betsson

Akcje Robinsona poszły trochę w dół i w mocku jest dopiero koło 5 miejsca.Raczej mało prawdopodobne,że Cats go wybiorą.Prawdopodobnie będzie to Beal,Gilchrist/Barnes.
Jest też spora szansa,że Cats zamienią swój pick z Cleveland a tamci wezmą wtedy na Beala,bo mają już młodego PF.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Kwalifikacje Olimpijskie(Wenezuela)
Angola-Macedonia
typ:Macedonia
Kurs:1,75
Stawka:100zł
Bwin

Całkiem ciekawy zakład znalazł się na Bwin.Obecnie kurs na Macedończyków wynosi 1,75 i myślę,że będzie spadał.Jeszcze parę minut temu wynosił 1,95.Zaskakujące,chociaż Macedończycy w spotkaniach towarzyskich nie powalają wynikami.
Zespół Macedonii utrzymał trzon zawodników McCalebb,Antic,Illievski,i jeszcze kilku całkiem niezłych zawodników.Pierwsi dwaj grają na najwyższym europejskim poziomie w czołowych zespołach.
Zespół Angoli jest mi kompletnie anonimowy.Praktycznie wszyscy zawodnicy są z rodzimej ligi.Nie wiem jak to możliwe że na Macedonię jest kurs wyższy niż 1,1.
Wg mnie buk źle ocenił oba zespoły i polecam grać ten typ,bo nie wierzę w takie cuda jak wygrana Angoli

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Polska-Chiny
Chiny +2✅
1,85 unibet
Stawka:15zł
Chińczycy powinni być już w optymalnej formie przed igrzyskami,Polacy mają za sobą dopiero tydzień treningów.W naszej reprezentacji zabraknie Lampe,a myślę też,że trener nie będzie patrzył na wynik tylko da pograć wszystkim zawodnikom.Chińczycy powinni zagrać na 100% a to rokuje spore szanse na ich zwycięstwo,lub chociaż pokrycie handi.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Belgia-Wielka Brytania
2
1,72 betsson
Stawka:45zł
Typ zdecydowanie wart uwagi.Skład Belgów jest dla mnie kompletnie anonimowy.Brytyjczycy mają mocne trio Deng-Freeland-Mensah Bonsu.Powinni oni zagrać dzisiaj(wczoraj z Tunezją Deng i Freeland odpoczywali).Zapewne Belgowie tak jak Polacy są na innym etapie przygotowań niż Brytyjczycy,którzy za moment grają w igrzyskach i są w optymalnej formie.Spodziewam się łatwego zwycięstwa UK,a ten kurs to prawdziwa promocja.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Tunezja-Francja
Francja over 85
1,9 Unibet
Stawka:30zł

Linia zdecydowanie za niska o jakieś 10 oczek.Francuzi mają ludzi od zdobywania punktów-Parker,De Colo,Batum,Serafin,Gelabale.Tunezyjczycy nie bedą w stanie dotrzymać kroku Francuzom w obronie i powinni dostać spore baty.Argentyńczycy im rzucili over więc tym bardziej Francuzi z bardziej wartościowym zespolem powinni sobie poradzić bez problemów.Tunezyjczycy tracą średnio sporo punktów,a dodatkowo atletyczna Francja powinna zdobyć sporo łatwych punktów z szybkiego ataku.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Czas rozpocząć nowy rozdział w tym temacie.
Skupię się na jakości moich typów.Chcę dokładnie zmierzyć jaki osiągnę yield po 100 typach.Podsumowania będę robił zapewne częściej.
Nie wiem jakie stawki dobierać czy liczyć wszystko jako płaską,albo modulowaną a może jeszcze jakoś inaczej?
Zacznę od płaskiej stawki 10j i najwyżej będę robił korekty.

Do góry Bottom