>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kontinental Hockey League KHL 2012-2013

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ekaterinburg - Omsk
Ostatnio grałem na gospodarzy i nie wykorzystali swojej szansy, niestety można powiedzieć że jak nie &quot;urok to sraczka&quot; i tak jest w przypadku Ekaterinburga, Yugra robiła naprawdę dużo by gospodarze wygrali w regulaminowym czasie gry, jednak jedna bramka w PP to trochę za mało, no i się zemściło w karnych. Dziś przyjeżdża Omsk, czyli drużyna która jest parę poziomów wyżej w piramidzie KHL, drużyna przede wszystkim bardzo dobrze grająca w defensywie, ale również posiadająca sporo atutów w ofensywie. Nie chce pisać że to pewniaczek bo to KHL i wiadomo jak tu jest ale Avangard jest w formie i myślę że nie powinien mieć problemów z ograniem Avtomobilistu. Także widmo 13 porażki jak najbardziej realne.
Omsk (-1) / MarathonBet 1.74 ✅ 3:6
under 5,5 / Expekt 1.75 ⛔
e: 13 porażka z rzędu Ekaterinburga stała się faktem... na miejscu Lupula poszukałbym jakiegoś innego klubu :razz:

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Avtomobilist Jekaterynburg vs Barys Astana
Kibice Automobilista mają już napewno dość porażek swojej drużyny. Gospodarze wygrali w tym sezonie w regulaminowym czasie zaledwie trzykrotnie, a ogólnie cztery razy zjeżdżali z tafli jako zwycięzcy, są typowymi chłopcami do bicia w KHL, każdy ich leje jak chce, do tej pory na nie wiele zdało się przyjście do drużyny zawodnika z NHL, Jofreya Lupula, choć na papierze nie wygląda to za dobrze, to myśle że jutro jest szansa na częściowe zmazanie brudnej plamy z wizerunku Automobilista. Ich rywal Barys Astana znajduje się ostatnio w sporym kryzysie, wygrali co prawda z Traktorem w stosunku 3 do 0, ale było to zwycięstwo spowodowane słabszym dniem bramkarza i formacji ofensywnej drużyny z Czelabińska. Barys to drużyna typowo domowa, na wyjazdach nie jest już tak rózowo. Obie drużyny grały ze sobą tydzień temu w Astanie, Automobilist poległ w stosunku 7:2. Mimo wszystko myśle że tym razem bedzie inaczej, i fani drużyny z Jekaterynburga wkońcu bedą mogli cieszyć sie z wygranej swojej drużyny.
Avtomobilist Jekaterynburg OT 2.40 Unibet ⛔ :zoltakartka:
Stracona b ramka w siódme j sekundzie dogrywki i w rezultacie 14 porażki z rzędu. Wstyd !

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
UHC Dynamo vs Atlant ⛔⛔⛔ 2-5 brak słów.
UHC Dynamo po 60min
1,45
sportingbet

W tym meczu faworyt jest tylko jeden. Gospodarze obecnie trzecia drużyna konferencji zachodniej nie powinna mieć żadnych problemów z ostatnią ekipą na zachodzie. Dynamo bilans 22-6 gra bardzo skuteczny hokej,a u siebie jest to drużyna prawie nie do pokonania o czym świadczy bilans 12-2,więc jak tu szukać szans dla gości,którzy wygrali tylko 9 z 28 spotkań w tym 5 z 17 na wyjeździe,ale pięć ostatnich wyjazdów to pięć porażek i nie ma co liczyć,aby ta fatalna seria dobiegła końca w meczu z bardzo mocną ekipą gospodarzy.
W tym sezonie obie drużyny grały ze sobą raz i Dynamo rozbiło Atlant 4-1 na dodatek na wyjeździe:
http://www.livesports.pl/mecz/YszRuynJ/#szczegoly-meczu
Wszystkie argumenty kadrowe po stronie Dynamo i każdy inny wynik niż pewna wygrana gospodarzy będzie trzeba traktować w kategorii ogromnej sensacji.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Amur - Slovan

Szykuje się ciekawe spotkanie &quot;na końcu świata&quot; obie ekipy po dwóch zwycięstwach co prawda to gospodarze wygrywali okazalej, ale też i rywale byli słabsi, niż w przypadku Slovana. Pytanie na jutro jak Slovan zniósł podróż do Khabarovska, a także wypada się zastanowić jak wypadła ich aklimatyzacja. Na pewno Slovan pod względem potencjału nie jest tutaj drużyną gorszą, ba nawet można powiedzieć śmiało że w ogólnym rozrachunku jak i stylu gry prezentują się o wiele lepiej od Amura. Czasami jednak tabela nie oddaje w 100% klimatu KHL, a w przypadku tego spotkania mam spore wątpliwości czy gracze Słowaccy będą potrafili w 100% przystosować się do innej strefy czasowej itp.
Patrząc na jednych i drugich w ostatnim czasie, to zdecydowanie w jutrzejszym meczu wybieram gospodarzy, oni będą mieli na pewno łatwiej.

Amur ML / 1.87 MarathonBet lub Amur DNB / 1.70 William Hill✅✅ 3:0

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Amur Chabarowsk vs Slovan Bratysława
Kolega JuanRoman opisał juz ten mecz powyżej, jednakże ja dodam coś od siebie.
Drużyny Amura ze wzgledu na poteżne odległości pomiedzy Chabarowskiem a innymi miasta goszczącymi Kontynentalną lige hokeja, jest skazana na pożarcie w meczach wyjazdowych, jak pisałem we wcześniejszych analizach, wygrali zaledwie jeden takowy, mecz, o ile na wyjazdach nie mają czego szukać, sytuacja całkowicie odwraca się gdy Amur gra na własnej tafli, co prawda przepaść pomiedzy drużyną Amura, a topowymi ekipami KHL jest na tyle duża, iż nawet atut własnej tafli gospodarzom nie pomógł. W tym przypadku wygląda to jednak inaczej, średniacy ligowi dostawali baty na terenie Amura, a takim średniakiem jest napewno Slovan Bratysława, dodatkowo tutaj na niekorzyść Slovanu działa aż 10 godzin różnicy miedzy Bratysławą a Chabarowskiem, Sam Lubomir Visnovsky mówił że nie mogą przebywać w Chabarowsku dłużej niż 10 godzin. W tym wypadku nie widze innego wyjścia jak pewna wygrana Amura w regulaminowym czasie.
Amur Chabarowsk 60&#39; 2.15 Unibet ✅

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dynamo Mińsk - Ekaterinburg
Nie będę nic wymyślał, to jest moment w którym już trzeba rozpocząć grę na przełamanie Ekaterinburga, 14 porażek z rzędu, co prawda ostatnio poza meczem z Omskiem, byli już naprawdę blisko osiągnięcia celu, ale tym razem wykonywanie rzutów karnych stało się problemem. Dynamo Mińsk potencjałem na pewno bije gości na głowę, ale to co w rzeczywistości prezentują, to jest śmiech na sali, Pavelski, Kane, Rinne, Stapleton, Niskala czy też Denisov to nazwiska których nikomu nie trzeba przedstawiać, a w Dynamie wartość tych graczy można ocenić jako przeciętna lub średnia. Stąd też widzę cień szansy dla gości, nie wiem jak oni się motywują w takim momencie ale wierzę że w końcu ich wysiłek zostanie nagrodzony.
X2 / 2.98 MarathonBet ✅
Ekaterinburg ML / 4.50 bet365 (opcja dla odważnych :razz ???? ✅ 3:6
Słowem podsumowania, Ekaterinburg zabójcza skuteczność 21 strzałów i 6 bramek, bohater Streltsov 3 bramki, premierowy gol Lupula, bardzo dobra postawa goalie 47 strzałów oddanych przez Dynamo. Tym samym goście w końcu zwycięzcy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Amur Chabarowsk vs CSKA Moskwa
Ekipa Amura przystępuje do tego meczu z trzema zwycięstwami z rzędu, tym razem przyjezdni są bardziej wymagający, mowa tutaj oczywiście o drużynie armii czerwonej, która posiada w swoich szeregach posiada takie gwiazdy światowego hokeja jak Alex Radułow, Pavel Datsyuk, Mikhail Grabovski czy wreszcie Ilya Bryzgałow, tych nazwisk żadnemu fanowi hokeja nie trzeba przedstawiać, przed ekipą Amura tym razem cieżkie zadanie, jednakże na własnej tafli żaden przeciwnik im nie straszny, Ostatni mecz tych drużyn w Chabarowsku zakończył się wysoką wygraną gospodarzy aż 8:0, jednakże przed tym sezonem armia urosła w siłe i napewno stawi twardy opór drużynie Amura, szykuje się nam otwarty mecz ze sporą ilością bramek, CSKA ma poteżny potencjał strzelecki, a z tego względu ze Alexei Murygin lubi sobie wpuścić, to z pewnością wpakują mu kilka bramek, podobnie powinno być po drugiej stronie gdyż Rostislav Stana gra ostatnio w kratke, tym razem oszczędze sobie typowania zwyciężcy, zagram bezpieczny wg mnie typ na over bramkowy.
Over 5.5 2.25 Unibet ⛔

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Donbass Donieck - Dynamo Moskwa -&gt; poniżej 5 bramek [2.05][Pinnacle] ⛔
To niestety KHL i obsada bramki okazała się zupełnie inna niż zakładałem (Laco vs ktoś ^^). Trudno, dużo nie brakło zadecydował empty net Owcy bodajże ...
Nie jest dla mnie jasnym to, kto z tego pojedynku wyjdzie zwycięsko. Goście z Moskwy są na papierze mocniejsi w końcu to najlepsza czy też najbogatsza w punkty drużyna w KHL. Dziwić się nie ma co bo w końcu mają w swoich szeregach Owieczkina i Backstroma. Nie mniej Donieck na swoim terenie nie daje sobie w kasze dmuchać i ostatnio innego faworyta pokonał 3:2 (mowa o SKA St. Petersburg). Co ważne gospodarze mieli dzień więcej na przygotowanie się we własnych obiektach na ten mecz i widać u nich duży progres w grze defensywnej, natomiast Dynamo ostatnio jechało do Rygi by teraz ruszyć w kolejną podróż na Ukrainę. Mimo wielu utalentowanych napastników UHC nie jest zespołem strzelającym grad bramek w każdym spotkaniu i myślę, że tutaj mecz nie będzie rozstrzygnięty do samego końca powodując wynik bramkowy poniżej 5. Pomóc w tym muszą dobre występy bramkarzy Jeremienki i Erika Ersberga.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Amur Chabarowsk vs Lev Praga
Drużyna praskiego Lwa zawita do odległego i mroźnego Chabarowska, gdzie zagra mecz z miejscowym Amurem. Amur kończy tym meczem serie pięciu spotkań domowych, z czterech rozegranych do tej pory wygrali trzy, z Nowokuznieckiem, Nowosybirskiem i Slovanem z Bratysławy, natomiast polegli w ostatnim meczu przeciwko armii czerwonej. Dla gości bedzie to bardzo cieżki mecz, ponieważ bedą odczuwać trudy dalekiej wyprawy na wschód, jaką jest przebycie 10 tys kilometrów z Pragi do Chabarowska, dodatkowym problemem jest tutaj róznica stref czasowych, gdyż wynosi aż 10 godzin, goście już z pewnością myślą o powrocie do Pragi, z kolei Amur, ma przed sobą bardzo cieżką serie meczy wyjazdowch w której będzie im bardzo cieżko o jakiekolwiek punkty, tak wiec własna tafli jest dla nich jedyną okazją na poprawę bilansu w tabeli.
Amur Chabarowsk 60&#39; 2.20 Unibet ⛔

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ekaterinburg vs Donbass
Trochę dziwi mnie dysproporcja kursowa na ten mecz, oczywiście zgadzam się że gospodarze to totalny outsider i ich zwycięstwa są bardzo rzadkie. Jednak biorąc pod lupę gości z Ukrainy to de facto nie ma się czym podniecać. Ostatnie 5 spotkań to 4 porażki, trafiło się zwycięstwo ze SKA, ale Petersburg ostatnio znacznie obniżył loty i tego wyniku nie traktowałbym w kategoriach wielkiego wyczynu. Na pewno goście potencjałem przewyższają Automobilist ponieważ mają kilku aktywnych zawodników typu Fedotenko, Ponikarovsky czy też Tuppurainen lub skuteczny obrońca Clay Wilson, ale to nadal nie robi z nich zdecydowanego faworyta. Ekaterinburg gra bez żadnej presji, dla nich i tak sezon jest już stracony, ale cały czas chcą/starają się zachować twarz, ostatni mecz w Cherepovcu i 5:0 słabo o tym świadczy ale jestem przekonany że jutro na własnym lodzie zobaczymy całkiem inną drużynę, pod względem motywacji i zaangażowania. Na Ukrainie na pewno nie zakładają innego scenariusza jak wygrana w tym meczu, na pewno jest to do osiągnięcia jednak przewidywałbym że może to być wygrana po karnych lub dogrywce, regulaminowy czas gry z mojego punktu widzenia bardziej faworyzuje gospodarzy.
under 5,5 / 1.80 Bet365 ⛔
1X / 1.98 MarathonBet ⛔
w 3 tercji prowadzili 3:1 ...
Ciekawie wygląda pojedynek Omska z Cherepovcem, buki faworyzują gospodarzy, ale nie można tu zapominać że goście ostatnimi czasy bardzo dobrze się prezentują i walczą z największymi tej ligi jak równy z równym. To może być wyrównany pojedynek a przy okazji może i zadziała specyfika Omska czyli przede wszystkim bardzo dobry &quot;difens&quot; a na pewno coś wpadnie.
Cherepovec (+1,5) / 1.80 MarathonBet ✅ 1:1

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dzisiejszy dzień w KHL niesie ze sobą kilka naprawdę ciekawych betów.
Ekaterinburg - Spartak Moskwa
Tak się ostatnio przyjęło że swoje typy opieram na ekipie Ekaterinburga i tym razem nie będzie inaczej, Automobilist podejmie Spartak, jak dla mnie typ w tym meczu na goście jest wręcz oczywisty, po pierwsze Spartak wyszedł z głębokiego dołu który jeszcze nie tak dawno ich paraliżował, poczyniono kilka zmian i drużyna nabrała nowego zapału a przede wszystkim odblokowała się w ofensywie. Chociażby dwa ostatnie spotkania przeciwko SKA oraz Magni pokazały że Spartak jest teraz naprawdę dobrze dysponowany w ofensywie, 10 bramek w obu spotkaniach, z drużynami które nie przywykły tracić aż tyle. Oczywiście zwycięstwo z Petersburgiem to &quot;wisienka na torcie&quot;. W mojej ocenie Spartak będzie miał sporo szans dzięki PP, Ekaterinburg nie dość że ma spore problemu z defensywą to do tego co mecz ta drużyna dokłada po 5 i więcej kar. Ogółem dyspozycja ostatnich dni zdecydowanie na korzyść gości, także złapanie Spartaka po obecnym kursie to bardzo dobry pomysł.
Spartak Moskwa ML / 1.97 MarathonBet ⛔ 1:0

------------------------------------------------------------------------
Barys Astana - Cherepovec

Goście są prawdopodobnie w życiowej formie, wygrana w Omsku tak jak pisałem nie powinna nikogo dziwić, Cherepovec gra solidny i poukładany hokej w którym nie ma miejsca na błędy. Na pewno na takim terenie jak Astana nie będzie łatwo, ale po pierwsze Barys dużo traci, po drugie ich forma jest taka że praktycznie jej nie ma, przewaga swojego lodowiska raczej też nie jest dla nich żadnym argumentem, także mocno liczę to na drużynę gości która tak naprawdę w swoich szeregach ma gwiazdy pokroju Bergforsa czy Wandell&#39;a, a tak naprawdę jest to drużyna bez gwiazd, która ciężko pracuje na swój wynik i to im się opłaca.
Cherepovec ML / 2.35 Bet365 ⛔ 3:0 fatalnie...

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Yugra - Vitiaz Chehov
Typ: Vitiaz Chehov +1,5

Spotkanie już drugiej rundy spotkań w lidze rosyjskiej KHL. Oba zespoły w tej chwili mają po 31 rozegranych spotkań. Buki w roli faworyta w tym spotkaniu widzą zespół gospodarzy, ja tutaj mam wątpliwości.
Gospodarze mają na koncie 39 pkt., są na 10 miejscu w konferencji Wostok. To zespół własnego lodowiska, wygrał w Arena Ugra w Khanty-Mansiysku 9 (w tym 7 w regulaminowym czasie gry) z 14 gier. W całym sezonie odniósł 6 wygranych z róznicą przynajmniej 2 goli. Znowu Vitiaz ciągle ustawiany jest przez buki w roli zespołu do bicia. Wystarczy jednak wspomnieć, że na 31 gier ten zespół tylko 4 razy przegrał różnicą wyższą niż 1 gol, w tym 2 mecze wyjazdowe z Omskiem 1:3 i Magnitogorskiem 1:4. Goście na wyjazdach grają o wiele lepiej niż na własnym lodowisku. Z 17 gier w regulaminowym czasie przegrali 6, mają dodatni bilans bramkowy 46-44 (ogólnie 9wygranych-8porażek). Jeśliby patrzeć przez pryzmat ostatnich meczów to Vitiaz ograł na wyjeździe 5:3 Barys, a Barys 2 kolejki temu ograł Yugrę 6:2. Oczywiście mecz meczowi nie równy. Tak czy inaczej gospodarze mają też chyba mały problem w bramce. Na listę kontuzjowanych został własnie wpisany Biriukov (2,67GAA), a Masalskis ostatnio pod formą, z Barysem 2 puszczone gole na 15 strzałów, z Dinamo Mińsk dał pokaz niezły, bo 7 puszczonych goli na 27 strzałów i porażka zespołu 5:7. Nie zagrają też Khvostov i Khlyntsev. Vitiaz w bramce ma Kasutina (2,48GAA, 93,2%). Jednego z lepszych graczy ligi wśród bramkarzy. Właśnie dostał powołanie do reprezentacji Rosji B na turniej za tydzień. Ponadto Timkin, także z powołaniem, to kolejny zdecydowanie wyróżniający się zawodnik Vitiazu.
Według mnie Vitiaz ma wszelkie atuty, aby powalczyć nie tylko o honorową porażkę, ale też i o jakieś punkty w tym meczu. Ja stawiam na +1,5 na gości po niezłym kursie.

macready 56

macready

Użytkownik
W Bet365 pisze tylko zakład na zwyciestwo, a w rzeczywistości jest to zwykły azjan ze zwrotem w przypadku remisu, czyli nie jest to ML na koncowe zwyciestwo, teraz popatrzyłem nawet bo myslałem ze regulamin zmienili czy coś jak tak piszesz, ale wszystko po staremu jest.
W bet365 hokej ML to NHL i AHL reszta to azjany na regulaminowy czas bez remisu:)

J 7K

juanroman08

Forum VIP
W Bet365 pisze tylko zakład na zwyciestwo, a w rzeczywistości jest to zwykły azjan ze zwrotem w przypadku remisu, czyli nie jest to ML na koncowe zwyciestwo, teraz popatrzyłem nawet bo myslałem ze regulamin zmienili czy coś jak tak piszesz, ale wszystko po staremu jest.
W bet365 hokej ML to NHL i AHL reszta to azjany na regulaminowy czas bez remisu:)
Faktycznie, zwracam honor, z tym że w takim przypadku, zakład powinien nosić nazwę draw no bet, albo w azjanach powinien znaleźć swoje miejsce... No nic w Marathonbet Cherepovec ML rano chodził po 2.38 także można sie skusić ;)

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ekaterinburg - Dynamo Ryga
Tradycyjnie Ekaterinburg, zaskakuje mnie ta drużyna co mecz, a może bardziej jej bramkarz, który, gdy ma dzień jest bezbłędny. Po raz kolejny gospodarze wygrywają dzięki oddaniu jedynie 13 strzałów na bramkę Spartaka, gdzie goście strzelali 32 razy i wszystkie te strzały padały łupem Lobanova. Dziś rywalem EKA będzie drużyna, która ostatnimi czasy spisuje się bardzo słabo, totalnie poniżej swoich możliwości. Jednak jak wiadomo w KHL w większości spotkań liczy się dyspozycja dnia dlatego też pisanie że to gospodarze są faworytem można włożyć między bajki. Można to spotkanie nazwać meczem o to kto jest najgorszy w KHL ponieważ obie drużyny zajmują ostatnie miejsca w swoich konferencjach. Ja osobiście spodziewam się tu &quot;wymiany ognia&quot; Ryga, nie ma nic do stracenia, podobnie jak gospodarze, którzy na pewno będą podbudowani ostatnim zwycięstwem. To będzie spotkanie w którym na pewno nie zabraknie wykluczeń, wiele szans pp zobaczymy kto lepiej to wykorzysta.
Over 5.0 / 1.85 Pinnacle ⛔ 1:3 ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Slovan - HC Lev
Niedawno obie ekipy grały w Pradze, tam górą była ekipa gości i ja proponowałem opcję overową. W przypadku tego spotkania, jestem zdecydowanie za opcją poniżej. Wszystko to jest spowodowane stylem gry obu drużyn, Lev praktycznie od początku sezonu pracuje przede wszystkim w defensywie, bramkarz HC Popperle, podobnie jak Janus ze Slovana wpuszcza średnio 2,3 bramki na mecz. Ogółem, obie ekipy nie szaleją w ofensywie, zazwyczaj 2-3 bramki na mecz to maks. Inna sprawa że to spotkanie jest na pewno wyjątkowe dla obu ekip ponieważ jest traktowane jak małe derby. Faworytem jutro gospodarze, ale wcale nie będę zdziwiony jeśli goście okażą się lepsi w Bratysławie ;)
Under 5.0 / 1.80 MarathonBet ✅ 2:1

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dynamo Mińsk - Dynamo Ryga
Na temat gry i postawy ekipy z Mińska można by napisać kilkaset stron, po dokładnej analizie, ale prawda jest taka że tam pewni gracze nie wiedzą po prostu co mają grać. Trzeba im przyznać że ostatnie spotkania z ich udziałem to najbardziej widowiskowe mecze ligi, ale co z tego skoro 4 z 5 to porażki. Pisałem przy okazji spotkania z Ekaterinburgiem że Mińsk ma wielki potencjał, ale lodowisko ich brutalnie weryfikuje. Jutrzejsi gospodarze pomimo tego iż ich bramkarzem jest Pekka Rinne, stracili jak do tej pory 117 bramek, byliby najgorsi pod tym względem gdyby nie Ekaterinburg :razz: Tak więc problem defensywy jest tu bardzo powszechny, każda z drużyn w ostatnich 5 spotkaniach przeciwko Dynamo M. zdobywała 3 i więcej bramek. Dynamo Ryga mimo tego iż słabo im się wiedzie podobnie jak gospodarzom, w mojej ocenie jest drużyną bardziej stabilniejszą a przede wszystkim o wiele lepiej grającą w defensywie. Oczywiście ktoś może tu wytknąć 7 bramek zdobytych przez Magnitogorsk czy Ufa, ale i tak będę się trzymał swojego zdania iż Ryga gra lepiej w defensywie. Ciekawostką jest że ekipa z Mińska złapała jak do tej pory najwięcej minut karnych z całej ligi, jednakże Dynamo Ryga w PP radzi sobie bardzo mizernie, poziom 11% więc w tym względzie nie będę pisał iż jest to argument za gośćmi. Ogółem to spotkanie ma podobny charakter do pojedynku Slovan - HC Lev.
Uważam że kursy na gości są mocno przesadzone, jedynym argumentem który mogę zrozumieć to dobrze funkcjonująca ofensywa Mińska, ale nic poza tym. W takim wypadku próba gry overa 5.0 myślę że nie będzie zły posunięciem.
over 5.0 / 1.94 Pinnacle⛔ 2:1 ... jednak H2H nie kłamie i under po raz kolejny.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Novokuznetsk - St. Petersburg
Przed przerwą na spotkania reprezentacji obie drużyny grały mocno w kartkę, o ile w przypadku gospodarzy to żadne zaskoczenie o tyle naszpikowana gwiazdkami drużyna SKA lekko zadziwiała oczy obserwatorów. Mimo wszystko Petersburg wygrywał spotkania u siebie co w jakimś stopniu zamazywało gorsze występy na wyjazdach. Jutro spora szansa aby goście w końcu zdobyli komplet punktów na wyjeździe, rywal z kategorii &quot;mało wymagających&quot;, ale na pewno będą zmobilizowani i rządni wykorzystania przewagi w postaci własnego lodowiska. Jeśli goście podejdą do tego meczu z odpowiednim nastawieniem, myślę że to będzie formalność, Kovalchuk w spotkaniach reprezentacji prezentował bardzo dobrą dyspozycję także, zakładam iż jutro będzie motorem napędowym swojej drużyny, poza tym wszyscy zdrowi w SKA także nie widzę zbytnio argumentów które by przemawiały za tym że Petersburg jutro nie wygra tego spotkania.
SKA Petersburg 60&#39; / 1.62 Sportingbet ✅

Poza tym spotkanie Novogrod - Ekaterinburg, kluczowa informacja Lupul opuścił Rosję, nie umiał się przystosować do życia i sobie wyjechał. Także goście jak byli słabi tak są jeszcze słabsi, gospodarze mają o co grać więc punkty potrzebne od zaraz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom