>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Komunikat dotyczący forum.bukmacherskie.com

Status
Zamknięty.
egreg 942

egreg

Użytkownik
- dlaczego nie wydano ostrzeżenia widocznego w głównym miejscu, by użytkownicy w celach bezpieczeństwa zmienili dane logowania?
Otoż to:
Należy z góry założyć że wbrew zapewnieniom adminów, wszystkie dane z tego forum dostały się w niepowołane ręce...
Taki wniosek nasuwa się po w.w faktach i &quot;wyjaśnieniach&quot; adminów.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Należy z góry założyć że wbrew zapewnieniom adminów, wszystkie dane z tego forum dostały się w niepowołane ręce...
Po raz kolejny napisze. Wasze dane nigdzie nie wypłynęły! Takie ostrzeżenie jest kompletnie nieuzasadnione. Gdyby było inaczej to na pewno napisalibyśmy odpowiedni post...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pomijając Admina, który zapewnia zresztą kolejny raz, że to nieprawda, masz jeszcze ludzi kolejno; z Mod Teamu, z rangą Forum VIP i odznaczonych typerem/znawcą, którzy piszą to samo. Większość to forumowe dinozaury. Jeszcze nie wierzysz? Papieża mamy ściągnąć?

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Pomijając Admina, który zapewnia zresztą kolejny raz, że to nieprawda, masz jeszcze ludzi kolejno; z Mod Teamu, z rangą Forum VIP i odznaczonych typerem/znawcą, którzy piszą to samo. Większość to forumowe dinozaury. Jeszcze nie wierzysz? Papieża mamy ściągnąć?
No , ale przysiegnij....

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czyli jak sprawa się zakończy FINALNIE to POZNAMY O CO SPÓR BYŁ CZY NIE?
W późniejszym okresie być może zostanie udostępnione inne informacje. Obecnie nie możemy nic więcej napisać, oprócz zapewnienia, że Wasze dane są i były bezpieczne i nie wypłynęły. Proszę już o to nie pytać.

Otrzymane punkty reputacji: +36
typereks 866

typereks

Użytkownik
W późniejszym okresie być może zostanie udostępnione inne informacje. Obecnie nie możemy nic więcej napisać, oprócz zapewnienia, że Wasze dane są i były bezpieczne i nie wypłynęły. Proszę już o to nie pytać.
Jakbyś napisał wprost, że informacja o co był spór zostanie opublikowana później ze względów prawnych czy coś to by nie było tej całej kłótni oraz plucia Waszą stronę. Więc będę czekał na informację i mam nadzieję, że zostanie podana, a nie olani zostaniemy bo sprawa przycichnie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie dziwcie się użytkownikom, że pytają, że plotkuję, że &quot;gadajo&quot;.
11 lat działania i nagle jeeeb, w pizdu wylądował jak to powiedział Siara w filmie Kiler. Jedno źródełko 4-5 adminów i tak to się kończy.
Pozostali admini nagle znikli, zostali wyjebani, nie wiadomo co z nimi i nie ma żadnego oficjalnego oświadczenia, sprostowania jak to mawiano w którymś z programów reality show &quot;o co chosi?&quot;.
Wiadomo, że poszło o pieniądze, a domena to była chyba tylko pretekstem, ale nie mi to oceniać, ja tu tylko jestem użytkownikiem od 2009 roku co trochę naspamował w tym grajdole ;).
Tak odnośnie tematu taka mała aluzja...
Kiedyś czytałem artykuł o Google+, że jest świetne, genialne, prawie bez wad... Tylko trudno stworzyć portal społecznościowy bez społeczności i niech ta myśl zakończy mój post.
Pozdrawiam Shakal

egreg 942

egreg

Użytkownik
Po raz kolejny napisze. Wasze dane nigdzie nie wypłynęły! Takie ostrzeżenie jest kompletnie nieuzasadnione. Gdyby było inaczej to na pewno napisalibyśmy odpowiedni post...
Jeśli się weźmie oczywiste fakty które każdy widział (wymienił je @andre w poście na poprzedniej stronie ) i odmowę wyjaśnienia tego co się stało (widać byłoby to dla właścicieli szkodliwe lub nie wygodne) to należy przyjąć dla własnego bezpieczeństwa zasadę ograniczonego zaufania - sory...

Otrzymane punkty reputacji: +4
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Coś to forum nie działa w stu procentach dobrze albo coś u mnie źle działa, bo gdy chce zacytować czyjś post, gdy klikne przycisk cytuj to pojawia się u mnie nowe okno, ale bez cytowanego tekstu tylko puste, wczesniej nie mialem takiego problemu dzialalo normalnie...

greenvoice 13,1K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Coś to forum nie działa w stu procentach dobrze albo coś u mnie źle działa, bo gdy chce zacytować czyjś post, gdy klikne przycisk cytuj to pojawia się u mnie nowe okno, ale bez cytowanego tekstu tylko puste, wczesniej nie mialem takiego problemu dzialalo normalnie...
Patrz drugi post. Problem powoduje firefox, aktualnie nim się zajmujemy.

greenvoice 13,1K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Przed chwilą odkryłem kolejny a dotąd nie poruszony problem związany z ostatnimi &quot;wstrząsami&quot; jakie miały miejsce w funkcjonowaniu forum - mianowicie zostały zmienione adresy w linkach na forum.bukmacherskie.com w starych wpisach, jak tu z roku 2012: http://forum.bukmacherskie.com/f46/linki-do-ah-czyli-azjanow-78512.html#post3117801
i dlatego obecnie nie można już ich otworzyć.
Czy to można odkręcić?
Drugi post w tym temacie:
Aktualizacja linków w postach Status: w trakcie
Do jutra powinno być zrobione. Aktualnie robimy to &quot;po trochu&quot; - linków do zmiany w postach jest dużo, a zrobienie tego &quot;o raz&quot; mogło zablokować dostęp do forum na kilka godzin.

P 2,4K

promark

Użytkownik
Czemu został stąd usunięty post o mailu + pytania Kolegi, który to wrzucił ? Czyżby coś niewygodnego ?
Wszystko powinno być wyjaśnione jak najszybciej bo to się już śmieszne robi

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom