chyba nie, to my tworzyliśmy te forum. Aktorzy i widzowie. Mogliśmy poczuć się porzuceni.Na wuj Wam wyjaśnienie?Mieli problem rozwiązali GO!Na **** drążyć temat.Teraz tylko prosto do przodu ,grabić buki.Ręczę za Forum ,dziadek fox71.
Przygarnę Cię.Nie czuj się porzucony...Pzdr.chyba nie, to my tworzyliśmy te forum. Aktorzy i widzowie. Mogliśmy poczuć się porzuceni.
dasz dobre typy to pogadamy ????Przygarnę Cię.Nie czuj się porzucony...Pzdr.
Prawda jest taka, że poszło o kasę, a użytkownicy okazali się i nadal są mięsem armatnim, które ma rejestrować się u buków i zostawiać tam pieniądzeJak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o.....
Pewnie jeden z adminów, który miał dostęp do kodów źródłowych zrobił małą woltę, a dopiero później nastąpiło gaszenie pożaru i rozwiązywanie problemów " o charakterze prawnym"
Nikt wam przecież nie napisze otwarcie pewnych spraw, ale każdy swój rozum ma i potrafi dodać 2+2
Już się tym zajmujemy:Brak możliwości edycji wpisu - po wejściu w tryb edycji, znika cała treść wpisu.
A w dodatku Marcin-Odra się do tego nie przyznaję do domeny fbuk ????Prawda jest taka, że poszło o kasę, a użytkownicy okazali się i nadal są mięsem armatnim, które ma rejestrować się u buków i zostawiać tam pieniądze
Wyjaśnienie jest żenujące, a ściślej go brak. Bo nikt nie wie, skąd wziął się fbuk, kto ma dostęp do naszych danych.
I wypadało by napisać, by zmienić hasło na forum, skoro ono takie uczciwe i tak "dba" o bezpieczeństwo, a nie spuszczać się na atak hakerski sprzed lat!
Z dnia na dzień przenoszone jest na domenę forum.bukmacherskie.com - okej. Potem nie ma ani tej strony a na forum.bukmacherskie widniał tam jakiś komunikat. Forum nie było lekko tydzień, może więcej, żadnej informacji nie posiadał żaden mod(pytałem się Benka o tą sytuację). Forum ponad tydzień nie chodziło, także mamy być poinformowani o co poszło. Gdyby na Nas nie zarabiali etc. to bym miał szczerze mówiąc w dupie, ale jednak mnie to interesuje bo w końcu(domyślam się), że nie małe pieniądze dostają za to, że promują różnych bukmacherów.Powiem tak: Co za czasy, wszędzie tylko walka o pieniądz a gdzie w tym wszystkim jest człowiek?
Niech Bóg ma nas w opiece ????
ps. forum działa i nie ma co robić sztucznego zamieszania (nie mój cyrk i nie moje małpy)