patrolinho
Forum VIP
Więc jednak nie masz zintegrowanej karty ? Z tego co na necie widać to karta ma osobny slot AGPx8 i ani słówka na temat integry jakiejkolwiek... Czyli rozumiem, że kartę masz GeForce 4 440MX ?
proponuje rozejzec sie wsrod LG-ków. Jestem w posiadaniu 2 telewizora (pierwszy byl troszke maly - 32' i kupilem deczko wiekszy 42' )LEDowego, śmiga grubo ponad rok dzien w dzien trzy razy dziennieOrientuję się ktoś w telewizorach, szukam jakieś telewizora 32-42 cale, nie wiem ktoś mi podopiwadał żebym kupił LEDowego, ja jestem w tym słabo rozeznany ktoś może coś doradzić w tej kwestii?
Nad tą Nokią pomyślę, jednak co Nokia to Nokiaja polecam nokie E51 - niezawodna, w miare tania - z wi fi ????
wole nówke ;pz tych 2 co podałeś to napewno duzo lepszy jest asus
ale za tą samą kase masz to cudo:
http://allegro.pl/gracz-asus-g60vx-p7450-4gb-320gb-7200-gtx-260m-f-v-i1215982375.html
duzo lepszy procek i grafa, od tych co podales tylko 320gb dysku mniej, do gier napewno najlepsze co mozna kupic za 3000zl
a ze refurbished? szczerze to ja jak cos kupuje na allegro to szukam zeby sprzęt był refurbished, bo taniej, a dla mnie to jest to samo co nówka
kto co lubi ???? zapewniam Cie ze jak ma sie zepsuc to i tak sie zepsuje niewazne czy nowe czy odnawiane ????wole nówke ;p
Miałem to samo, musiałem zadzwonić do sieci i coś tam aktywować, nie powiem Ci dokładnie o co chodzi bo znajomy mi wszystko z tym załatwiał.Pierwsze godziny z Samsungiem S5620(Monte)i od początku problem. Problem z Internetem. Mam w domu Router Linksys. Monte mi go ładnie wykrywa, ja wklepuję szyfr zabezpieczeń, wszystko niby gra i buczy (), ale nie do końca. Nie mam internetu. Nie chce się połączyć z żadną ze stron. Nic. Łączenie, łączenie i nic. Później pojawia się pytanie , czy jeszcze raz połączyć z Linksys? Tak. I wyskakuję błąd DNS.
Bardzo proszę Was o pomoc. Ja już nie mam pomysłów.
Net z Netii - Wi-MAX.
Dzięki