patrolinho
Forum VIP
Więc jednak nie masz zintegrowanej karty ? Z tego co na necie widać to karta ma osobny slot AGPx8 i ani słówka na temat integry jakiejkolwiek... Czyli rozumiem, że kartę masz GeForce 4 440MX ?
proponuje rozejzec sie wsrod LG-ków. Jestem w posiadaniu 2 telewizora (pierwszy byl troszke maly - 32' i kupilem deczko wiekszy 42' )LEDowego, śmiga grubo ponad rok dzien w dzien trzy razy dziennie nigdy mnie nie zawiodl podobnie jak moich rodzicow oraz znajomych ktorzy chwalą te telewizorki ???? to jest moja ocena, ktos inny moze sie ze mna nie zgodzic i wskazac inny model, jednak uwazam ze w tej chwili LG jest w pierwszej trojce pod wzgledem niezawodnosci, oszczednosci w pobieraniu pradu , latwosci w podlaczeniu wielu sprzetow np. dvd, pendrive, internet itd.Orientuję się ktoś w telewizorach, szukam jakieś telewizora 32-42 cale, nie wiem ktoś mi podopiwadał żebym kupił LEDowego, ja jestem w tym słabo rozeznany ktoś może coś doradzić w tej kwestii?
Nad tą Nokią pomyślę, jednak co Nokia to Nokiaja polecam nokie E51 - niezawodna, w miare tania - z wi fi ????
wole nówke ;pz tych 2 co podałeś to napewno duzo lepszy jest asus
ale za tą samą kase masz to cudo:
http://allegro.pl/gracz-asus-g60vx-p7450-4gb-320gb-7200-gtx-260m-f-v-i1215982375.html
duzo lepszy procek i grafa, od tych co podales tylko 320gb dysku mniej, do gier napewno najlepsze co mozna kupic za 3000zl
a ze refurbished? szczerze to ja jak cos kupuje na allegro to szukam zeby sprzęt był refurbished, bo taniej, a dla mnie to jest to samo co nówka
kto co lubi ???? zapewniam Cie ze jak ma sie zepsuc to i tak sie zepsuje niewazne czy nowe czy odnawiane ????wole nówke ;p
Miałem to samo, musiałem zadzwonić do sieci i coś tam aktywować, nie powiem Ci dokładnie o co chodzi bo znajomy mi wszystko z tym załatwiał.Pierwsze godziny z Samsungiem S5620(Monte)i od początku problem. Problem z Internetem. Mam w domu Router Linksys. Monte mi go ładnie wykrywa, ja wklepuję szyfr zabezpieczeń, wszystko niby gra i buczy (), ale nie do końca. Nie mam internetu. Nie chce się połączyć z żadną ze stron. Nic. Łączenie, łączenie i nic. Później pojawia się pytanie , czy jeszcze raz połączyć z Linksys? Tak. I wyskakuję błąd DNS.
Bardzo proszę Was o pomoc. Ja już nie mam pomysłów.
Net z Netii - Wi-MAX.
Dzięki