Ja mam dość dziwny problem. Jakoś z 2 miesiące temu miałem oddany komputer do serwisu. Po tej wizycie w serwisie(miałem wymieniany zasilacz) pojawił się problem z odtwarzaniem filmów, meczy czy innych video. Mianowicie mam bardzo słabą jakość obrazu, niejednokrotnie pozamieniane kolory, na youtube gdy oglądam coś z napisami po powiększeniu na duży ekran te napisy są takie jakieś rozmazane. Podejrzewam, że jest to problem z kartą graficzną. Otóż po tej wizycie w serwisie na pulpicie został jakiś plik setup do sterowników do karty graficznej. Nie wiem dokładnie, czy coś było w tym kierunku robione, bo nie pytałem (i tak się na tym nie znam kompletnie). Mam Nividię GeForce 440 MX. Próbowałem zainstalować sterowniki z płyty(takie jakie miałem od początku, ale to nic nie daje - obraz dalej jest rozmazany). W sumie niepotrzebnie olałem sprawę na początku, a teraz jest to bardzo uciążliwe (nie mogę oglądać filmów, żadnych meczy ściąganych, a i te oglądane na żywo muszę wyszukiwać w jakiejś świetnej jakości, zeby w ogóle było coś widać).
Ma ktoś może jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić? Jak nie będziecie wiedzieć o co mi chodzi to piszcie - porobię screeny i spróbuję wytłumaczyć jeszcze raz.
Ma ktoś może jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić? Jak nie będziecie wiedzieć o co mi chodzi to piszcie - porobię screeny i spróbuję wytłumaczyć jeszcze raz.