Poza chamsko plastikowa obudową nie można jej nic zarzucić.Ma ktoś nokie 5800 xpress music i moze cos o niej powiedzieć. Jej plusy i minusy oraz czy warto kupować ?
Acer Aspire 5740G-334G32Mn 2410,00Kto tam się zna na laptopach potrzebuje jakies dobrego laptopa do 2500 zł pomoże ktoś? ????
Duża ????co myślicie o noki n95??
no wyskakuje cos ale jak ja to mam przeczytac jak sie od razu resetuje?? da sie jakos ten reset zatrzymac??napisz przede wszystkim co to za niebieski ekran.. w sensie jaki tam błąd wyskakuje. jest tam gdzieś na dole z tego co pamiętam, napisz również szereg liczb/cyfr ktore tam ci podają a rozwiązanie jakieś powinno się znaleźć ????
dzieki!!! tak zrobilem i wyszlo ze brakuje jakiegos pliku w systemie (mimo ze nic nie kasowalem wiec nie wiem ) i przeinstalowanie windy pomoglo ????przy odpalaniu system wciskaj f7 albo f8 /już nie pamiętam który przycisk dokładnie/.. wyskoczy ci lista z zadaniami. wybierz 'wyłącz automatyczne wyłączanie systemu przy błędzie' jakoś tak to szło.. wtedy nie będzie ci się resetował i spokojnie przeczytasz jaki to błąd. jeśli będziesz znał kod błędu to wystarczy trochę pogooglować i rozwiązanie samo się znajdzie bo każdy czemuś odpowiada ???? ale to nawet napisz tutaj bądź na pw to sam ci poszukam rozwiązania problemu ????