a sam wyprobowales ten telefon czy naczytales sie opinii dzieciakow na forach, ktorym telefon sie zawiesza i zamula bo wgrywaja setki gierek i programików do telefonu?n73 to zło. sam się kiedys nad tym zastanawiałem ale szybko zrezygnowałem.
Głupoty i jeszcze raz głupoty. Popieram zdanie kolegów wyżej że n73 to naprawdę dobry telefon, wiadomo nie z najwyższej półki ale możliwości to on ma spore. Tylko warto się zainteresować co to w ogóle ten śmieszny symbian na którego wszystkie dzieci tak narzekają. Minusy tez ma brak wifi i wbudowanego gps-a nie posiada ( można dokupić zewnętrzny ) . Głośność telefonu mega nie mam pytań. Aparat też rewelacyjny choć w domu zdjęcia wychodzę zdecydowanie gorzej niż na świeżym powietrzu ale wiadomo oświetlenie itp. Można by jeszcze pisać i pisać o zaletach i naprawdę jeśli ktoś ma pisać że n73 to zło to niech lepiej sobie daruje. Podaj parę argumentów potwierdzających twoją tezę.n73 to zło. sam się kiedys nad tym zastanawiałem ale szybko zrezygnowałem.
Najlepiej chyba sameu przecyztać:Dzięki Panowie. A jakieś komentarze większe nt. E51
ZDECYDOWANIE moge polecic Ci sklep x-kom.pl z częstochowy.. kupywalem u nich laptopa, zaplacilem kase z gory, przyszedl szybko kurierem, jednak mial zalany troszke wyswietlacz po pierwszym uruchumieniu co bylo powodowane wilgocia (byla to zima).. nastepnego dnia przyjechal kurier, zabral go do czestochowy i 2 dni pozniej mialem w domu wymienionego lapka na nowego, w tym czasie swietny kontakt telefoniczny i baaaardzo mila obsluga z ich strony.. wejdz na ich strone http://www.x-kom.pl albo poszukaj na allegro pod nickiem x-kom lub x-kom.pl
Ważniejsza sprawa - PC. Cena do 2800zł, więcej nie jestem w stanie dać. Jakieś sugestie, propozycje, dobre sklepy. W Olsztynie mam parę sklepów komputerowych, lecz ceny są dużo wyższe niż w internecie a z doświadczenia wiem, że z gwarancją są u nich problemy (trwa to długo).
a masz dwa dekodery?Witma !
Kupywal ktos z was ostatni telewizor ? Chodzi mi o sprzet maks do 1700zl . Nie musi to byc wielki potwor ale zeby tez nie bylo to cos przypominajace maly kuchenny telewizorek . Planuje do niego podlaczyc najprawdopodobniej C+ i tu zadam odrazu pytanie . Jest mozliwosc korzystania z jeden anteny rozdzielajac obraz na dwa telewizorki ?
Pozdrawiam ????
nie ???? slyszalem cos o lewych dekoderach cos tam sie laczylo i normalnie lecialo ale ile w tym prawdy :?:a masz dwa dekodery?
JAk podłączysz jeden dekoder do dwóch telewizorów to musisz mieć na uwadze, że na obu będzie ten sam kanał.nie ???? slyszalem cos o lewych dekoderach cos tam sie laczylo i normalnie lecialo ale ile w tym prawdy :?:
zgadza sie i wlasnie dlatego szukam czy jest mozliwosc podlaczenia dwoch telewizorow na jednym abonamencie ????JAk podłączysz jeden dekoder do dwóch telewizorów to musisz mieć na uwadze, że na obu będzie ten sam kanał.
wiesz mam telefon z symbianem i nie jest on demonem szybkosci, ale w porownaniu do n73 do bolid f1 - apart tez moim zdaniem nie najlepszy, czesto jakies takie fioletowawe zdjecia wychodza. nie che mi sie tu wieej pisac. kazdy chwali swoje, jak Benek chce to niech kupi i n80 - mi to bez roznicyGłupoty i jeszcze raz głupoty. Popieram zdanie kolegów wyżej że n73 to naprawdę dobry telefon, wiadomo nie z najwyższej półki ale możliwości to on ma spore. Tylko warto się zainteresować co to w ogóle ten śmieszny symbian na którego wszystkie dzieci tak narzekają. Minusy tez ma brak wifi i wbudowanego gps-a nie posiada ( można dokupić zewnętrzny ) . Głośność telefonu mega nie mam pytań. Aparat też rewelacyjny choć w domu zdjęcia wychodzę zdecydowanie gorzej niż na świeżym powietrzu ale wiadomo oświetlenie itp. Można by jeszcze pisać i pisać o zaletach i naprawdę jeśli ktoś ma pisać że n73 to zło to niech lepiej sobie daruje. Podaj parę argumentów potwierdzających twoją tezę.
Sprawdź czy masz poprawnie zainstalowany DirectX najlepiej jak najnowszy, też sterownik karty pobierz ze strony producenta.Witam !
Mam kartę telewizyjną PixelView model PV -BT878P + (REV.9D) i mam problem ze sterownikami pod XP .... po instalacji wyskakuje mi komunikat
Error 80040275: Cannot add vidcap to filtergraph.
Urządzenie jest wykrywane przez system ale później wyskauje że może działać nie poprawnie i w menadżerze urządzeń widnieje jako kontroler multimediów ...
Proszę o pomoc, kogoś kto ma o tym jakieś pojęcie z góry dzięki !