>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Komputery|Telefony|Inne urządzenia - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
sawas 27

sawas

Użytkownik
Nokia E51. Super telefon. Biznesowy :] Mam i się zachwycam ;)
Tylko na aparat niektórzy narzekają.. Ale jest dobry.

matex 0

matex

Użytkownik
n73 to zło. sam się kiedys nad tym zastanawiałem ale szybko zrezygnowałem. co do tego SE sie nie wypowiem bo nie miałem okazji go trzymac w łapakach. moim zdaniem możesz sie jeszcze zastanowic nad szajsungiem ( ;) ) i550w. poczytaj testy, przemysl na spokojnie ????

sam mam P1i i tez chodzi po ok 500 zł, ale tu musiałbys sie juz przyzyczaic do fona bo ma kilka niedociągniec ale urzekł mnie i narazie nie zamierzam sie go pozbywac ????

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
n73 to zło. sam się kiedys nad tym zastanawiałem ale szybko zrezygnowałem.
a sam wyprobowales ten telefon czy naczytales sie opinii dzieciakow na forach, ktorym telefon sie zawiesza i zamula bo wgrywaja setki gierek i programików do telefonu?
przed zakupem n73 tez tego sie naczytalem mnostwo i chcialem juz zrezygnowac z fona, jednak urzekl mnie on i postanowilem go zakupic.. i co.. jestem z niego mega zadowolony i ciesze sie, ze go mam.. nie mam powgrywanych na komie zadnych fifek,volleyballów, nascarów i innych pierdół, które nie są mi potrzebne i telefonik cyka jak ta lala :spokodfhgfh:

matex 0

matex

Użytkownik
sąsiad go miał (dodam, ze ma prawie 4 dycha na karku, wiec tez nie ma powgrywanych zadnych pierdół), wiec bawiłem się nim. jak dla mnie to straszna lipa. ale tak jak mówicie, mozna sie na pewno przyzwyczaic, jednak ja bym sie nad nim mocno zastanowił przed zakupem

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
n73 to zło. sam się kiedys nad tym zastanawiałem ale szybko zrezygnowałem.
Głupoty i jeszcze raz głupoty. Popieram zdanie kolegów wyżej że n73 to naprawdę dobry telefon, wiadomo nie z najwyższej półki ale możliwości to on ma spore. Tylko warto się zainteresować co to w ogóle ten śmieszny symbian na którego wszystkie dzieci tak narzekają. Minusy tez ma brak wifi i wbudowanego gps-a nie posiada ( można dokupić zewnętrzny ) . Głośność telefonu mega nie mam pytań. Aparat też rewelacyjny choć w domu zdjęcia wychodzę zdecydowanie gorzej niż na świeżym powietrzu ale wiadomo oświetlenie itp. Można by jeszcze pisać i pisać o zaletach i naprawdę jeśli ktoś ma pisać że n73 to zło to niech lepiej sobie daruje. Podaj parę argumentów potwierdzających twoją tezę.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Odnośnie tematu powyżej - również potwierdzam, n73 to dobry telefon.
Troszkę rozgrzeję dyskusję. W bardzo bliskiej przyszłości chciałbym zakupić co nieco sprzętu tzn. monitor + komputer.
A propo tego pierwszego jestem już praktycznie zdecydowany. W oko wpadł mi BenQ E2200HDA, który wydaje mi się porządnym monitorem a do tego bardzo estetycznym. Monitor chciałbym kupić powiedzmy do kwoty 700-800zł, nie więcej.
Ważniejsza sprawa - PC. Cena do 2800zł, więcej nie jestem w stanie dać. Jakieś sugestie, propozycje, dobre sklepy. W Olsztynie mam parę sklepów komputerowych, lecz ceny są dużo wyższe niż w internecie a z doświadczenia wiem, że z gwarancją są u nich problemy (trwa to długo).

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Dzięki Panowie. A jakieś komentarze większe nt. E51
Najlepiej chyba sameu przecyztać:
http://gsm.magazyn.pl/telefony-komorkowe/Nokia/E51/nokiae51

ale telefon na serio znakomity. Mam 3 miesiące i mogę go z pełną odpowiedzialnością polecić.
Jedyny minus - menu czasem potrzebuje sekundy - dwóch żeby zatrybić zaraz po odblokowaniu klawiatury.
Reszta - bez zarzutu.
Bajerów tam nei masz ale wszystkie przydatne funkcje są. Przede wszystkim wifi i oczywiście office :spokodfhgfh:

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik

Ważniejsza sprawa - PC. Cena do 2800zł, więcej nie jestem w stanie dać. Jakieś sugestie, propozycje, dobre sklepy. W Olsztynie mam parę sklepów komputerowych, lecz ceny są dużo wyższe niż w internecie a z doświadczenia wiem, że z gwarancją są u nich problemy (trwa to długo).
ZDECYDOWANIE moge polecic Ci sklep x-kom.pl z częstochowy.. kupywalem u nich laptopa, zaplacilem kase z gory, przyszedl szybko kurierem, jednak mial zalany troszke wyswietlacz po pierwszym uruchumieniu co bylo powodowane wilgocia (byla to zima).. nastepnego dnia przyjechal kurier, zabral go do czestochowy i 2 dni pozniej mialem w domu wymienionego lapka na nowego, w tym czasie swietny kontakt telefoniczny i baaaardzo mila obsluga z ich strony.. wejdz na ich strone http://www.x-kom.pl albo poszukaj na allegro pod nickiem x-kom lub x-kom.pl

jest to dosyc duza firma elektroniczna, i z tego co pamietam to maja jeszcze swoje oddzialy w kilku miastach polski, ale z reguly na poludniu:spokodfhgfh:

tofinek 10

tofinek

Użytkownik
Potwierdzam dobrą opinię o X-komie, sam czasami robię u nich zakupy choć mają minimalnie, ale to naprawdę minimalnie wyzsze ceny. Zaleta bardzo dobry serwis, chociaż miałem z serwisem tylko raz do czynienia, Zaleta sklep naziemny - odpadają koszty przesyłek (akurat jest w moim mieście). Dużo towaru nie tylko wirtualnego, jeśli chodzi o kompy stacjonarne dobra oferta (tu nie wiem szczegółów bo swoje sam zestawiam).
Polecam też morele.net z Krakowa sprawdzony sklep.
Jeśli chodzi o monitor polecam Samsunga
do pracy na codzień:
SAMSUNG 2233SN FullHD cena w okolicach 600,00
do grania i szybkiej reakcji:
T220 FullHD cena w okolicach 700,00 - 750,00
Benq trochę przereklamowany, jeśli masz możliwość zobaczenia na żywo polecam porównać
nie kupisz innego.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Witma !
Kupywal ktos z was ostatni telewizor ? Chodzi mi o sprzet maks do 1700zl . Nie musi to byc wielki potwor ale zeby tez nie bylo to cos przypominajace maly kuchenny telewizorek . Planuje do niego podlaczyc najprawdopodobniej C+ i tu zadam odrazu pytanie . Jest mozliwosc korzystania z jeden anteny rozdzielajac obraz na dwa telewizorki ?
Pozdrawiam ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Witma !

Kupywal ktos z was ostatni telewizor ? Chodzi mi o sprzet maks do 1700zl . Nie musi to byc wielki potwor ale zeby tez nie bylo to cos przypominajace maly kuchenny telewizorek . Planuje do niego podlaczyc najprawdopodobniej C+ i tu zadam odrazu pytanie . Jest mozliwosc korzystania z jeden anteny rozdzielajac obraz na dwa telewizorki ?

Pozdrawiam ????
a masz dwa dekodery?

radek03 90

radek03

Forum VIP
nie ???? slyszalem cos o lewych dekoderach cos tam sie laczylo i normalnie lecialo ale ile w tym prawdy :?:
JAk podłączysz jeden dekoder do dwóch telewizorów to musisz mieć na uwadze, że na obu będzie ten sam kanał.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
JAk podłączysz jeden dekoder do dwóch telewizorów to musisz mieć na uwadze, że na obu będzie ten sam kanał.
zgadza sie i wlasnie dlatego szukam czy jest mozliwosc podlaczenia dwoch telewizorow na jednym abonamencie ????

matex 0

matex

Użytkownik
Głupoty i jeszcze raz głupoty. Popieram zdanie kolegów wyżej że n73 to naprawdę dobry telefon, wiadomo nie z najwyższej półki ale możliwości to on ma spore. Tylko warto się zainteresować co to w ogóle ten śmieszny symbian na którego wszystkie dzieci tak narzekają. Minusy tez ma brak wifi i wbudowanego gps-a nie posiada ( można dokupić zewnętrzny ) . Głośność telefonu mega nie mam pytań. Aparat też rewelacyjny choć w domu zdjęcia wychodzę zdecydowanie gorzej niż na świeżym powietrzu ale wiadomo oświetlenie itp. Można by jeszcze pisać i pisać o zaletach i naprawdę jeśli ktoś ma pisać że n73 to zło to niech lepiej sobie daruje. Podaj parę argumentów potwierdzających twoją tezę.
wiesz mam telefon z symbianem i nie jest on demonem szybkosci, ale w porownaniu do n73 do bolid f1 - apart tez moim zdaniem nie najlepszy, czesto jakies takie fioletowawe zdjecia wychodza. nie che mi sie tu wieej pisac. kazdy chwali swoje, jak Benek chce to niech kupi i n80 - mi to bez roznicy

A 1

adi666

Użytkownik
Witam !
Mam kartę telewizyjną PixelView model PV -BT878P + (REV.9D) i mam problem ze sterownikami pod XP .... po instalacji wyskakuje mi komunikat
Error 80040275: Cannot add vidcap to filtergraph.
Urządzenie jest wykrywane przez system ale później wyskauje że może działać nie poprawnie i w menadżerze urządzeń widnieje jako kontroler multimediów ...
Proszę o pomoc, kogoś kto ma o tym jakieś pojęcie z góry dzięki !

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Witam !
Mam kartę telewizyjną PixelView model PV -BT878P + (REV.9D) i mam problem ze sterownikami pod XP .... po instalacji wyskakuje mi komunikat
Error 80040275: Cannot add vidcap to filtergraph.
Urządzenie jest wykrywane przez system ale później wyskauje że może działać nie poprawnie i w menadżerze urządzeń widnieje jako kontroler multimediów ...
Proszę o pomoc, kogoś kto ma o tym jakieś pojęcie z góry dzięki !
Sprawdź czy masz poprawnie zainstalowany DirectX najlepiej jak najnowszy, też sterownik karty pobierz ze strony producenta.
I najlepiej podczas instalowania sterowników wyłącz wszystkie rezydentne programy antywirusowe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom