>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Komputery|Telefony|Inne urządzenia - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Kontrast też to jest ściema tak na prawdę.
Przy zakupie monitora pójdźcie do sklepu pooglądajcie egzemplarze (poproście sprzedawce o zmianę ustawień na jak najlepsze) , zobaczcie odwzorowanie kolorów, kąty widzenia, jak pasuje rozdzielczość itd.
Przy zakupie monitora na prawdę tylko tak można wybrać wymarzony model.
Jareks popatrz na
http://www.allegro.pl/item464802162_monitor_lcd_samsung_syncmaster_19_931bw_wide_glo.html
http://www.allegro.pl/item467168774_monitor_lg_w1952tq_pf_19_10000_1_2ms_sklep.html

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Mam Samsunga D900i. wszystko było w porządku a teraz mi się wyłącza sam z siebie. Wyjmuje telefon z kieszeni, patrze a on wyłączony.
Chciałem przywrócić ustawienia fabryczne bo pomyślałem że to moze cos pomorze a tam mi wyskakuje : Podaj hasło
I nie mam pojęcia o j akie hasło chodzi ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Mam Samsunga D900i. wszystko było w porządku a teraz mi się wyłącza sam z siebie. Wyjmuje telefon z kieszeni, patrze a on wyłączony.
Chciałem przywrócić ustawienia fabryczne bo pomyślałem że to moze cos pomorze a tam mi wyskakuje : Podaj hasło
I nie mam pojęcia o j akie hasło chodzi ????
Zobacz PIN jak nie zadziala to Puk

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
a ja mam pytanko moze troche srednio w temacie ale jest taka sprawa ze szukam kompa do 1500zl i teraz pytanie gdzie kupowac:
1. sklepy, markety typu Media markt, Saturn itp
2. jakis netowy sklep typu komputronik?
3. allegro?
prosze doradzcie gdzie najlepiej i jak jakies sklepy netowe to od razu prosil bym o linki
z gory dzieki
Łukasz

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Oczywiście nie żaden MediaMarkt bo tam są już złożone i zawsze jest parę podzespołów super reszta lipa. Najlepiej poczytać testy i wybrać sprzęt, a jak się na tym nie zna to piszemy na jakimś forum komputerowym o jaki zestaw nam chodzi ludzie dobierają podzespoły (ludzie którzy wiedzą ocb) i zamawiamy w jakimś sklepie internetowym np. http://www.apollo.pl przy okazji nam złożą PC jeżeli o to poprosimy.
Aha nie idź do sklepu i nie proś o to aby oni Ci wybrali podzespoły, wybierają najczęściej to co im nie schodzi.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Dobra monitor wybrałem teraz czas na głosniki głownie w gre wchodzą(ale jestem otwarty na nowowsci) Genius 5005 i Logitech g51 co wybrac? Głownie chodzi mi o glosniki do ogladania filmów ! Najlepiej jesli ktos sluchal obydwoch zestawow i sie moze wypowiedziec ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
A ja mam inne zdanie sam mam monitor 20 i jest to wystarczające. Sam miałem kupować 22 ale uznałem że to za duży, mniej przejrzysty. Głośniki Jarek weź sobie Creative ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Dla mnie monitor głownie do filmów, Creative to robił dobre głośniki jakieś 3 lata temu. Geniusy już jada do mnie z Krakowa ;) teraz mysle nad muzyczną ale nie pytam tutaj bo i tak nikt nie odpowiada :p

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
a ja mam pytanko moze troche srednio w temacie ale jest taka sprawa ze szukam kompa do 1500zl i teraz pytanie gdzie kupowac:
1. sklepy, markety typu Media markt, Saturn itp
2. jakis netowy sklep typu komputronik?
3. allegro?

prosze doradzcie gdzie najlepiej i jak jakies sklepy netowe to od razu prosil bym o linki

z gory dzieki

Łukasz
Allegro za 1500 kupisz sobie naprawde mega dobrego sprzeta chyba ze chcesz z monitorem ale i tak najbardziej sie płaci kupywac na allegro za 800 mozna nawet juz kupic dobre sprzeta nowego z gwarancja ze skelpu

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
posiada ktos telefon Nokia 5310 ? Jesli tak to chcialbym sie dowiedziec jakie w nim plusy i minusy dostrzegacie bo jestem zainteresowany kupnem tego aparatu a same suche dane techniczne nie zawsze oddaja caly charkter telefonu, wiec jak cos to piszcie tu albo na priv, z gory dzieki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom