jacekk
Użytkownik
a czasem wyświetlacz nie poszedł?wgranie softu powinno pomóc, przynajmniej u mnie pomogło, też miałem kiedyś k800i
a czasem wyświetlacz nie poszedł?wgranie softu powinno pomóc, przynajmniej u mnie pomogło, też miałem kiedyś k800i
albo do komisu, w komisie jakies 2-3 dychyTo by nic nie widział na wyświetlaczu, wyłącz wyjmij baterię i kartkę sim na chwilę potem uruchom go ponownie. Jeśli nadal nie fuka zanieś do serwisu jeśli masz na gwarancji.
No to prowadź wodzu :]po co do komisu jak software mozna wymienic za darmo, w domu, w mniej niz 10 min ;p wystarczy standardowy kabel, ten do przesylania plikow, sterowniki flash i odpowiedni program.
KINGSTONE i patrz zeby mial USB 2.0 reszta praktycznie bez znaczenia oczywiscie pojemność zależy od Ciebiejaki PENDRIVE?? podzielcie się swoimi doświadczeniami
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=453&Partition+Magic+8.0Czy mógłby ktoś mi pomóc powiększyć partycje C ?
Na innych dyskach mam dużo wolnego miejsca, a na dysku C mi go brakuje.
Prosze o pomoc :!:
No tak znam ten program, ale mam w nim utworzyć jeszcze jedną partycje czy co ? Bo chyba nie moge powiększyć dysku C ?
możesz, opcja RESIZENo tak znam ten program, ale mam w nim utworzyć jeszcze jedną partycje czy co ? Bo chyba nie moge powiększyć dysku C ?