co do jutrzejszego etapu
ja podtrzymuje
Martin-Cancellara Martin->1,4 bet365
za duża górka jednak dla Tony'ego
Cancellara w jednym z wywiadów powiedział ze na MŚ nastawia się bardziej na wyścig ze startu wspólnego co oznacza że nie czuje się aż tak bardzo mocny na czas w tym roku, a jak tak to wiadomo kogo się obawia , Martina, który jedzie sobie spokojnie zaliczył fajną akcje na jednym z etapów pokazał się że jest mocny i myślę ,że jutro powalczy o wygraną zwłaszcza że na Vuelcie jest tylko 1 czasówka i nie ma co sie oszczędzać
Co do Pary Majka Pozzovivo to nie napalałbym sie na granie Majki, widać w jakiej formie są obaj kolarze, a na Giro była podobna czasówka, z tym że troche dłuższa, stosunek formy był podobny.. a mały Włoch wygrał o minute.
Zgadza się pomylona jest kolejnosc nazwisk ale generalnie kursy są wystawione jednak dobrze
i dodam jeszcze takiego małego tasiemca wszystko h2h
Martin@1,40
Horner@1,30
Pinot@1,40
Kangert@1,40
ako 3,56 a wydaje sie całkiem "ogarnięte"
Dodatkowo po kursach wyższych po głębszym przyjrzeniu sie sytuacji
takie dwa typy, które również wezme w ako
Westra-Hagen -2@1,75
Arroyo-Nieve-1@1,75
ako 3,06
Dlaczego wybrałem te dwie pary? Hagen podoba mi się na tej Vuelcie na 9tym etapie atakował i radził sobie naprawde dobrze, pokazuje się na finiszach jest aktywny i widać że forma przed MŚ idzie mocno w góre, Hagen to dobry czasowiec i na pewno nie potraktuje ulgowo tego etapu, Westra jakoś bezbarwnie jedzie na tej Vuelcie niewidoczny już chyba to co miał do pokazania w tym sezonie to pokazał i starczy.
No i teraz druga opcja tego kuponu, Arroyo jest liderem Caja Rural a Nieve można nazwać zawodnikiem chonionym bo raczej nie liderem, generalnie krótko mówiąc Nieve będzie celował w sukces etapowy może w górską (ale to musi się spiąć) a dla Caja Rural Vuelta to jak dla naszych ekip
Tour de Pologne, czyli impreza docelowa, i Arroyo jako lider na pewno sie zepnie i będzie mocno walczył na tej czasówce, a Nieve nie oszkujmy się interesu w tym nie ma, dla takiego kolarza top 20 to żaden sukces nie bedzie, wiec na pewno jego jazda bedzie wygladała całkiem oszczędnie żeby nie tracić bez sensu siły, zwłaszcza ,że musi zwiększyć swoją strate do liderów jeśli w sobote chciałby uciekać i atakować zwycięstwo etapowe