D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
No i Demare już wygrywa ???? Będzie z niego kawał sprintera, a we Francji obecnie z tym cienko. ToQ śledziłem 5 przez 10, głównie ze względu na godziny transmisji. Z obstawianiem też ciężko, bo super profesjonalne ASO nawet profili na stronę nie wrzuci. A z moją geografią Kataru słabo, a czy będą szarady na wiatrach ciężko przewidzieć i jakoś nie mogłem się wstrzelić.
Ale do wyścigu z roku na rok zawodnicy podchodzą coraz poważniej. Podobała mi się końcówka etapu przedwczorajszego, tego co wygrał Boonen z małej grupki, zapachniało klasykami ????
Rozczarowała mnie BMC, poza Blythem. Phil i Thor kompletnie niewidoczni. Za dużo tych gwiazd na moje oko, nie wiem jak oni to pogodzą w trakcie TdF:razz:
Jak buki wrzucą ofertę na Oman i Algarve to coś się wybierze do grania.
Ale do wyścigu z roku na rok zawodnicy podchodzą coraz poważniej. Podobała mi się końcówka etapu przedwczorajszego, tego co wygrał Boonen z małej grupki, zapachniało klasykami ????
Rozczarowała mnie BMC, poza Blythem. Phil i Thor kompletnie niewidoczni. Za dużo tych gwiazd na moje oko, nie wiem jak oni to pogodzą w trakcie TdF:razz:
Jak buki wrzucą ofertę na Oman i Algarve to coś się wybierze do grania.