>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kolarstwo 2009 - Tour de France

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
TBM nie obstawiłeś to nic straconego wejdź na LIVEBET. Na moje to ekipa Columbii nie pozwoli by nie finiszował peleton. Ich celem i priorytetem na ten tour są chyba właśnie wygrane na płaskich etapach, bo w górach nie mają &quot;armat&quot; a Cavendish jest w tej chwili zdecydowanie najszybszym sprinterem.
Nie zdążyłem nic przez internet puścić, ale jak byłem w mieście to posłałem kuponik w Fortunie ;)

13km do mety, 1,20 przewaga... niepokoi mnie to troszkę, ale powinni ich dojśc w samej końcówce oby był finisz z dużej grupy, bo jak nie to znów moje typy nie będą miały okazji się sprawdzic, a myślę, że dzis mam solidne typy.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Końcówka była ciekawa, chociaż finisz nie był w całej grupie.
Szkoda, że Polak nie wytrzymał tempa, ale zabranie się do ucieczki to i tak spory sukces.
Widać team&#39;om nie chciało się dziś po wczorajszym ciężkim etapie gonić, ale i tak Cavendish był 2.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Etap bardzo ciekawy.
Dziś mieliśmy dużo defektów [ Bonnen, Schelck z czołówki ] oraz parę kraks gdzie brylowali zawodnicy Silence Lotto, a najbardziej poszkodowany był Gesling z Rabobanku, który najprawdopodobniej jutro nie pojedzie.
Gdzieś koło 130 km kiedy to uciekający mieli 4 minuty przewagi postawiłem, że zostaną dogonieni około 20 km.Bardzo dobrze, że tak się nie stało i oglądaliśmy ucieczkę, która dzięki fantastycznej pracy Sapy powiększała przewaga na ostatnich 40 km z 40 sekund, aż do 1.30.
Właśnie w okolicach 50 kilometra peleton podzielił się na dwie grupy [ m.in dlatego, że wiał silny wiatr, oraz Astana oraz Saxo narzuciły bardzo mocne tempo ] w pierwszej jechali najlepsi Contador, Armstrong, Cancellara, Cavendish, a w drugiej zostali przede wszystkim kolarze Raobanku z Menchovem oraz Bonnen i Benatti.
Moim zdaniem cała ucieczka mogła dojechać do mety z większą przewagą niż 7 sekund gdyby nie łazja ruska - Ignatiev, który rozdupił grupę bo zachciało mu się dwa razy uciekać przed końcem, warto dodać, że w całej grupie uciekającej to on najmniej pracował, najmniej dawał zmian, a dostał dziś wyróżnienie...najbardziej ambitego - n/c :|.
Uważam, że dzisiejszy etap był najciekawszym i złamał on stereotyp o tym, że etapy płaskie są nudne.
Co do dzisiejszych typów to miałem trzy zdarzenia H2H i niestety Hushvod nie wygrał z Farrarem i lipa.Do tego łatwo wlazło Ciolek lepszy niż Feillu oraz Bonnen lepszy od Bennatiego.
Na jutro coś postaram się podać, ale szczerze jutro zagram coś systemem 2 z 3 bo ciężko jest mieć 100 % skuteczności kiedy przyjeżdzają o tym samym czasie, a mój kupon zależy od tego czy mu się chcę finiszkować czy nie.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wow ale szok. Nie widziałem niestety etapu (macie namiary na jakiś skrót na necie?) ale wyniki co najmniej zaskakujące. Wiem tylko, że szkoda Sapy było całkiem blisko. Kto wie może jeszcze powalczy ;-)
A zespół Cavendisha musiał być chyba zmęczony czasówką albo ten etap odpuścili, bo inaczej tego wytłumaczyć się chyba nie da. Choć może rzeczywiście tak jak pisze Qozi ucieczka zrobiła świetną pracę a peleton ich zlekceważył ...
Ja czekam już na Piątek. C&#39;mon Lance !!!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Te ostatnie kilometry bodajże mieli wiatr w plecy to sprzyjało uciekinierom. W peletonie bodajże najwięcej pracy na ostatnich kilometrach ekipa Garmin i Columbia.

Ja po raz kolejny nie trafiam jednego typu. Grałem w Fortunie, że Cavendish wyżej od Bennatiego, Freire od Pozzato, Farrar od Hausslera i Feillu od Napolitano... a dziś Napolitano się odnalazł w Top10, a Feillu 13 ;/

Jacques koncowe metry na www.eurosport.pl można odnaleźć, a bardziej obszerna relacja z dzisiejszego etapu o 22:00 w eurosporcie.

Zaskoczenie dnia -&gt; peleton nie dogonił ucieczki, brawo dla Voecklera, brawa dla Marcina Sapy za prace w ucieczce.

Jutro etap do Barcelony to pewnie Euskaltel będzie atakował aby się pokazać w Hiszpanii ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dziś i ucieczka była mocna oraz po prawdzie peleton też nie starał ich się dogonić.Widać, że Columbia już nie narzuciła takiego tempa i Cavendish nie wygrał.Mocna wydaje się być Astana, oni się czają i nie prowadzą peletonu, ja myślę, że oni przede wszystkim będą brylować w górach gdzie TC już nie będzie, a z Saxo to Andy Schleck ale nie wiem z kim będzie jechał.
Moja teoria jest taka, że gdyby ten Rusek nie zrywał chojraka i na ostatnich 300 metrach rozegrali by między sobą walkę o zwycięstwo to jestem przekonany, że byłby w Top3 [ bo jest sprinterem ], a on zaczął na 5 km przed metą, dwa razy uciekał, nie udało się i tak skończył gdzieś pod koniec pierwszej 10. Dostał koszulkę odważnego to już mi się nie chcę komentować bo oni chyba nie oglądali etapu.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Przyznam się, że całego wyścigu dziś nie widziałem, ale ostatnie 30 km były bardzo ciekawe.Najpierw uciekała trójka : Chavanell, Auge [ który zdobyl dziś koszulkę klasyfikacji górskiej ] oraz Szkot Millar.
W pościg za nimi udał się Hszpan z ekipy Euskaltela.Dogonił ich, ale opadł z sił i konirc z końców Millar jechał kilkadziesiąt kilometrów sam do mety.Gdzieś na 15 km do mety miał około 75 sekund przewagi nad peletonem co czyniło go liderem wyścigu.Jechał bardzo ambitnie i kibicowałem mu, żeby wygrał, no ale ostatnie dwa kilometry w Barcelonie to podjazd i nie dał rady, dając się doścignąć częsci peletonu.Już w samym mieście doszło do kilku kraks dlatego w pierwszej grupce dojechało około 40 kolarzy, a reszta z około 90 sekundowym opóźnieniem.Oczywiście jeżeli upadek w tegorocznym TdF to nie mogło obyć się beż Bonnena, zrobiło mi się szkoda Belga bo leżał już tyle razy, że na prawdę jest poobijany.Dziś sam się wywrócił, ale było widać, że boli go biodro i raczej już nie pojedzie.
Dziś po raz kolejny tempo narzucała Columbia, Astana, Milram i Liquigaz też starali się przodować.
Dziś tez nie popisał się Menchov dla którego ten wyścig to katastrofa i kolejny raz nic mu nie wychodzi.Żeby nie jechać cały czas po Rabobanku to warto pochawlić za to, że rozprowadzili Freire, który skończył dziś za Hoshovdem.
Już do samego zwycięscy to niespodziewałem się, że to on właśnie dziś wygra, na 5. epatpie finisz mu się nie udał, a wcześniej [ 2 i 3 etap ] przegrywał z Cavendishem.
Dziś zagrałem dwa typy z TdF i nareszcie 100 % skuteczności, mianowicie :
Freire - Potazzo 1 ✅✅✅
Nibali - Asterloza 1 ✅✅✅
Chciałem grać jeszcze Contador lepszy niż Armstrong, ale nie zagrałem, też by weszło.
Piszę zawsze, że coś podam, ale zwykle nie mam rano czasu, a sam gram typy 15 minut przed startem.
Dziś postaram się wiieczorem coś wrzucić, żebym rano nie musiał się martwić.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Niby taki sobie etap z lekkimi podjazdami a tutaj Mienszow stracił minutę, Astarloza i Karpets po 1,10 stracili też ponad minutę Chavanel i Moncoutie francuskie nadzieje.

Ogólnie cały Rabobank jedzie słabo. Gesink wycofał się po kraksie, Mienszow został więc w górach tylko z Ten Damem, który dzis... ponad 6 minut w plecy. Co jest grane? Naprawdę nie można tego określić. Wydaje się tylko, że Denis już z walki o czołowe miejsca został wykluczony.

Dziś tak jak się wczoraj już spodziewałem w ucieczce był kolarz Euskaltel i choć ambitnie walczył to wiele nie zdziałał.

====

Jutro góry, etap do Andora Arcallis gdzie w 1997 roku wygrał Jan Ullrich, który był późniejszym zwycięzcą wyścigu. Wtedy jednak ten etap był jednym z decydujących, a tutaj dopiero pierwszym trudnym.

Sam podjazd końcowy należy raczej do selektywnych tj. kolarze będą bardziej jechali na umęczenie rywala aniżeli atakowali choć.. wszystko możliwe. Stromy początek pierwsze 2kilometry prawie 8% średnio. Potem do 5km cały czas srednio 7,7%. Czas na obnizenie do 5,5% potem znow pare km 6,7% nachylenie. Ostatnie 1,5 km troche słabiej, ale też pod górę ok 5%.

Kto wygra? Contador? Andy Schleck?

Jestem niesamowicie ciekawy. Evans, Schleck muszą atakować. Wysoko będzie się trzymał Vandevelde ale on raczej nie będzie atakował, bo nie jest do tego stworzony. Co zrobi Kloden ? Wydaje mi się niezwykle mocny, świetnie na czas i na każdym etapie zajmuje wysokie pozycje.

Jutro na pewno znow pojdą ucieczki, kto się w nie zabierze? Może ktoś kto ma juz straty a potrafi jezdzic w górach. Astarloza? Moncoutie? Jednak pojawia się pytanie czy ich puszczą aby sobie swobodnie jechali, bo to mimo wszystko solidni zawodnicy i mogą odżyć aby zajac miejsce w Top10 na koniec.

Czas na typy przyjdzie poznym wieczorem.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dobra wybrałem kilka zdarzeń.Analiza w kolarstwie to trochę trudna sprawa, kieruję się predyspozycjami danego kolarza oraz ogólną jazdą w Tourze.
Podam pewność, która występuje wg mnie :

Moncoutié - Anton
1 1.52 [ 8/10 ]

Martin - Cancellara
1 1.45 [7/10 ].Jutro Fabian straci koszulkę lidera, nie jest &#39;&#39;góralem&#39;&#39; jego konkurencja to czasówka.

Zubeldia - Popovich
1 1.5 [8/10].Ukrainiec odpadnie na którymś kilometrze bo nie da rady.

Gerdermann - Vandelvende
2 1.54 [9/10]
Armstrong - Kreuziger 1 2.1 [ 6/10 ].Dziwi taki duży kurs, ja coś czuję, że Lance jutro pokaże kto jest liderem Astany.A z młodzieżowcem molim zdaniem wygra.
Zajrzałem na bet365 i z od tego bukmachera jest oferta.Cieszę się, że taka bogata, jutro coś z tego zagram właśnie w bet365.
Proszę o opinie oraz zapraszam do typowania i komentarzy :spokodfhgfh:.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Pozwolę sobie skomentować Twoje typy ;)

Moncoutié - Anton 1 1.52 [ 8/10 ] Ojjj.. jutro do Andorry to Euskaltel będzie aktywny. Dzis Txurruka to jutro kto ? Martinez, Anton lub Verdugo. Chyba, że puszcza w ucieczke Astarloze. Choc Moncoutie tez moze sie znalezc w ucieczce bo dzis troszke stracił. Moim zdaniem troche za wysoka stawka.
Martin - Cancellara 1 1.45 [7/10 ]. Ale Martin to raczej też nie jest goral, a przynajmniej ja go nie kojarze. Cancellara zrobi co w jego mocy, ale na koszulke moim zdaniem nie ma szans to praktycznie pewne. Kto wie moze nawet wypadnie poza top10.
Zubeldia - Popovich 1 1.5 [8/10] Obaj pomocnicy czolowej 4 Astany, nie lubie pojedynkow wewnatrz druzyn :wink:
Gerdermann - Vandelvende 2 1.54 [9/10] Rewelacja. Vandevelde bedzie sie trzymal blisko najlepszych, a Gerdemann? poza tym, ze dojechal na plaskim etapie w grupie z Armstrongiem to jakos nie widze go na wysokich miejscach.
Armstrong - Kreuziger 1 2.1 [ 6/10 ] Ojjj.. Liquigas mocny. Nibali, Roman i Pelizotti tylko na kogo pojadą? To samo w Astanie nie wiadomo na kogo maja postawic w drużynie. Jak będzie podjazd selektywny nikt nie będzie atakował to Kreuziger moze byc wyzej. Jak będą ataki to Lance będzie lepszy, bo Roman nie lubi szarpanego tempa.

nasty 12

nasty

Użytkownik
Martin - Cancellara 1 1.45 [7/10 ].Jutro Fabian straci koszulkę lidera, nie jest &#39;&#39;góralem&#39;&#39; jego konkurencja to czasówka.
odnosnie tego zgadzam sie z opinia TBM, Martin jeszcze mlody i niedoswiadczony, w wielkich tourach tez nie ma wynikow a koszulka lidera dodaje sil, dodatkowo Fabian jest w zyciowej formie ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Grałbym tego Vande Velde, ale obecnie dysponuję środkami tylko w Tobet... dlatego oferta z Tobet:

V.Nibali - V.Efimkin
Nibali moim zdaniem mocny punkt Liquigasu już w Dauphine zasygnalizował, że potrafi jeździć z najlepszymi. Efimkin solidny góral, ale słabszy na dzień dzisiejszy od Nibaliego. Do tego strasznie dużo jeździ, no chyba, ze to wszystko byly ostre przygotowania do TDF. Tak czy siak stawiam na Włocha, ktory zaimponował mi już na DL.
C.Sastre - R.Kreuziger
Młody Czech ma styl jazdy na podjazd selektywny i choć takiego raczej dzis nalezy się spodziewac to jednak Sastre jest królem gór. Carlos pokazał na Giro na etapach pod Wezuwiusz i Monte Petrano, że jest świetnym góralem. Spodziewam się równie wysokiej formy na TDF kto wie może już dziś. Jeśli dojedzie grupka 10-15 kolarzy to Roman może być lepszy. Jeśli dojdzie do atakow to nie widzę innej opcji jak Carlos Sastre win w tej parze.
L.Gerdemann - L.L.Sanchez
Wygrana w Paryż Nicea, 5 miejsce w Vuelta a Pais Vasco. Sanchez potrafi jeździć bardzo dobrze i choć tutaj jest teoretycznie pomocnikiem Pereiro to moim zdaniem wyjdzie na lidera Caisse d&#39;Epargne po tym etapie. Gerdemann niby wielka nadzieja Niemców, poki co blysnal tym, ze dojechał w grupie z Armstrongiem na płaskim etapie, ale za to wczoraj na etapie do Barcelony stracił ponad minutę! Linus startował w Tour de Suisse gdzie w bezpośrednim sprawdzianie przed TDF tracił na każdym etapie do najlepszych minimum minutę, a wygrywali tam Kreuziger, Kloden czy Kirchen. Na jednym z etapow kompletnie się pogubił tracąc ponad 4 minuty. Nie sądzę aby nagle ten zawodnik zaczął jeździc bardzo dobrze. Sanchez swoją dobrą dyspozycję w tym sezonie powinien potwierdzic dzisiaj dojeżdżajac na wysokiej pozycji. Wygrana w Paryż Nicea nie była dziełem przypadku, a tak jak wspominałem Gerdemann w tym roku bez specjalnych osiągnięć i w bezpośrednich sprawdzianach jeździł dosyć słabo jak na to czego od niego można oczekiwać. Moim zdaniem kurs prezent i o ile podjazd finałowy zaczną w tej samej grupie to Sanchez powinien być lepszy.
V.Nibali - V.Efimkin | 1 - 1,45 (7/10)
C.Sastre - R.Kreuziger | 1 - 1,47 (8/10)
L.Gerdemann - L.L.Sanchez | 2 - 2,30 (9/10)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Tylko uprzedzam panowie ,że dzisiaj TdF obstawiamy do 11:10.Chyba ,że potem tylko na live ale tam to kiszka :-D
No właśnie.Byłem na całym Bytomiu we wszystkich bukmacherach, a tam nic.Mówię sobie nie jada dziś,a tu lipa za późno wstałem i nie zagrałem ;(.
TBM dzięki za komentarz.Co do pojedynku wewnątrz Astany to na drużynówce Popovitch nie wytrzymał tempa i jako pierwszy odpadł, dziś liczę, że Zubeldia będzie silniejszy i pojedzie blisko Armsrtonga i Contadora.
Euskaltel mocny.Nie powiedziałbym bo mimo, że wczoraj uciekał Txurruka to nie robił tego tak skutecznie, a na mecie pierwszy zawodnik Euskaltela był...76 [ Asterloza ].
Moncutie jest wymieniany w gronie faworytów w górach i będzie chciał odebrać koszulkę Auge.
Co do Lance to opieram typ na jego sile i doświadczeniu.Liquigaz mnie też imponuje [ szczególnia drużynowkę super pojechali ], ale nie jestem pewny czy Kreuizger wytrzyma tempo narzucone przez Astanę.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP

Moncoutié - Anton
1 1.52 [ 8/10 ] ✅✅✅ (38 - 54)

Martin - Cancellara
1 1.45 [7/10 ] ✅✅✅ (16 - Canellara jeszcze nie dojechał)

Zubeldia - Popovich
1 1.5 [8/10] ✅✅✅ (47 - 49)
Gerdermann - Vandelvende
2 1.54 [9/10] ✅✅✅ (41 - 20)
Armstrong - Kreuziger 1 2.1 [ 6/10 ] ✅✅✅(15 - 35)
Ale ze mnie jest oferma !!! Wszystko weszło, a ja przez to, że długo spałem tego nie zagrałem.Dla mnie idzie ranga &#39;&#39;oferma roku&#39;&#39; ????.
Później opiszę etap.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mmm.. wreszcie ładnie poszło typowanie. Ogółem dziś widzę, że można było zarobić ;)

Co prawda raczej wszyscy spodziewaliśmy się wcześniejszych ataków choćby Sastre i raczej ucieczki nie na taką skalę, ale parę ciekawych rzeczy się wydarzyło.

Contador? Chyba jest jednak liderem Astany, dobrze wyglądał Kloden, ale jakoś się zgubił przy tym zrywie i on jest nr 4. Evans i Schleckowie trzymali się, próbowali kontrować, ale Alberto za mocny dla nich. Lance na plus choć wydawało mi się, że dosyć mocno się ujechał. Sastre kompletnie nie widoczny jechał z tyłu, ale jestem zdania, że jego czas jeszcze nadejdzie. Mienszow odżył i dojechał w tej grupce. Vandevelde i Wiggins się utrzymali obecność tego drugiego w czubie sporą niespodzianką. Nibali najmocniejszy w Liquigas, Kreuziger przy zrywie się zgubił totalnie.

Zaskoczenie dla mnie to postawa Tony&#39;ego Martina. Jak widać w górach potrafi sobie radzić bardzo dobrze tak więc walka o koszulkę młodzieżowca nie tylko między Kreuzigerem a Schleckiem ale także i Martinem.

Jakoś na więcej teraz mnie nie natchnęło ;) Jutro dwa podjazdy, ale... na poczatku i potem w połowie etapu. Jakie plany? Ucieczka. Czy warto typować? Zależy od oferty.

V.Nibali - V.Efimkin | 1 - 1,45 (7/10) ✅ (21-28 )
C.Sastre - R.Kreuziger | 1 - 1,47 (8/10) ✅ (18-35)
L.Gerdemann - L.L.Sanchez | 2 - 2,30 (9/10) ✅ (41-32)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dobra jest chwila.
Dziś oglądałem etap od 110 km, ale tak na prawdę jakbym wlączył na 5 km przed metą to bym nic nie stracił.Nuda jak nie wiem.Opiszę już o końcu bo to jest warte uwagi.Wygrał nieznany Francuz - Feillu, jakoś nie specjalizuje się na terenach górskich, ale sprężył się i wygrał.Dziś myślałem, że ucieczka się nie uda bo jedynym plusem tej ucieczki było to, że uciekają w 9, ale nikt znany w tej ucieczce nie jechał.Myślę, że zasługą tego, że dojeżdzają do mety w ucieczce jest to, że peleton jest dziwny.Tzn. dowodzi tam Astana, a oni himerycznie raz narzucają tempo, a raz się czołgają.Kibicowałem temu Nocintiemu, żeby dostał tą koszulkę i się udało.Jednak nie długo się w niej utrzyma bo dziś rzeczywiście bylo widać kto jest liderem Astany - Contador i to on wygra cały Tour bo nie ma innych konkurentów bo Menchov, Evans czy Sastre nie błyszczą.
Fajne typy wczoraj weszły, więc i za chwilę coś podam, ale bez analizy bo nie mam zbytnio czasu bo jutro wyjeżdzam do Wiednia.
E: Jeszcze nie ma kursów, ani par więc musze poczekac.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dziś Unibet bo bet365 nic nie wystawili :
Evans - Nocentini 1 1.5 [ 9/10 ]
Główny typ na jutro.Dziś Włoch uciekał, ale jutro przyjedzie pod koniec peletonu, nie wiem dlaczego taki wysoki kurs.
Menchov - Sastre 1 1.72 [ 7/10 ]
Menchov się odradza, mimo, że się już w wyścigu nie liczy, ale dziś pojechał na miarę możliwości, a Sastre niewidoczny w tym Tourze i nie powtórzy sukcesu z przed roku.
Tyle z Unibetu, a teraz rzucili na bet365.
Armstrong - Franck Schleck 1 1.83 [ 7/10 ]
Stawiam tak bo brat Andy jest mocniejszy w górach, a o Franku mało się mówi w kwestii etapów górskich, a na dodatek dziś dobrze się trzymał czołwki więc jutro tak szarpać nie będzie.
Gerdemann - Kreuziger 2 1.83 [ 7/10 ]
Leipheimer - Kloeden 2 1.57 [ 8/10 ]
Jutro etap mniej górzysty, ale i tak będzie trzeba się zmęczyc,a Leivi raczej bedzie pomagał Contadorowi i Armstrongowi i nie wytrzyma tak jak dzis Popovitch i Zubeldia, a Kloeden będzie w walczył o Top10.
To tyle, ale kilka ciekawych par w tym bukmacherze jeszcze jest i można wybierać.
Zapraszam do komentowania.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jutro etap według mnie klasycznie dla uciekinierów. Od startu trudny długi podjazd, potem długie zjazdy i kolejno premia 2 i 1 kategorii. Są to typowe pirenejskie podjazdy, ale... z ostatniej gory jest 40km zjazdów do mety.

Powstają dwie opcje. Dojeżdża do mety ucieczka z raczej mało groźnymi kolarzami dla generalki np. Moreau, Voigt. Albo dojeżdża do mety grupa ok 40-60 kolarzy i spośród niej mamy finisz.

Jeśli na podjeździe w połowie etapu i potem na zjazdach zaatakuje któryś z faworytów będę mile zaskoczony i wyścig stałby się ciekawszy. Aczkolwiek moim zdaniem to mało prawdopodobne.

Nocentini jako tako w tych górach się trzyma i jutro przy odrobinie szczęścia może utrzymać koszulkę lidera. Warto tutaj podkreślić fakt, że AG2r zaraz po Astanie jest drugą najsilniejszą ekipą tego Touru na dzień dzisiejszy. Trochę zaskakujące prawda?

Qozi jak dojdzie do finiszu z większej grupki to z Twoich typow moim zdaniem na odwrot wtedy Gerdemann - Kreuziger. Niemiec jest szybszy na tego typu finiszach, ale reszta raczej ok. Nooo... ewentualnie jak ten Nocentini dojedzie to też może byc szybszy od Evansa.

Jak coś ciekawego znajdę z Unibet/Bet365/Tobet to jutro z rana wrzucę do 9:30.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom