>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kieranowskie typki - NBA, Premier League

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Podsumowanie miesiąca [12.05-19.06] / typy oznaczone jedynie stawka
Suma stawek: 1 760 zł
Suma wygranych: 1449,6 zł
Zysk: ⛔310,6
Yield: ⛔17,64 %
Najgorszy miesiąc w moim wykonaniu. Przez dłuższy czas byłem na plusie, co wiązało się z dodatnim zyskiem i yieldem. Niestety nadszedł gorszy okres, ale nie na długo.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2012
Spotkanie: Hiszpania - Francja
Typ: Koscielny żółta
Kurs: 3,45
Stawka: 25 zł
Bukmacher: Betsson
Analiza: Już za kilkanaście minut w Doniecku rozpocznie się długo oczekiwany mecz pomiędzy Hiszpanią, a Francja. Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie bowiem obie drużyny mają w swoich szeregach świetnych graczy, którzy są w stanie w pojedynke wygrać pojedynek. Ale najpierw zwróćmy uwagę na sytuację reprezentacji Francji. Nie mam zbytnio zastrzeżeń do drużyny Trójkolorowych, ale ich ostatni mecz ze Szwedami na pewno nie napawa optymizmem. Tym bardziej, że mógł zdecydować o ich dalszych losach w turnieju, jeżeli w spotkaniu Anglia - Ukraina padłby inny wynik niż zwycięstwo zawodników Hodgsona. Z kolei początek turnieju pokazał, że Francuzi są zupełnie inną drużyną niż dwa lata temu. Szybkie, składne akcje - to mogło się podobać. Hiszpanie natomiast trochę rozczarowali, strzelenie bramki Chorwacji zajęło im ponad 80 min. Z Włochami nie zagrali źle, może inaczej - to podopieczni Prandelliego zagrali bardzo dobry mecz. Za niecałe 20 minut zagrają z Francją, ale uważam, że sobie poradzą. W składzie Les Blues wystąpi pierwszy raz na turnieju, Laurent Koscielny, który zastąpi Mexesa. To dobry obrońca, zrobił niesamowite postępy grając w Arsenalu, jednak to jego pierwszy aż tak wielki turniej, więc jestem bardzo ciekaw jego występu. Wiadomo, że presja jest ogromna, jednak styl gry Koscielnego przekonuje mnie do tego aby zagrać na jego żółtą. W Anglii gra się ostro, stoper Arsenalu jest przyzwyczajony do takiej gry, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań, by otrzymał kartkę. Wślizgi i inne tego typu wjazdy są na jego porządku dziennym. Tym bardziej, że zagra ze światowymi zawodnikami, którzy na pewno napsują wiele krwi nie tylko jemu, ale całej defensywie Francji.

Hiszpania over 58 % posiadania @ Unibet✅
Stawka: 30 zł
Kurs: 1,60

Fabregas goal v Francja @ Unibet⛔
Stawka: 15 zł
Kurs: 3,40

Hiszpania win @ Unibet✅
Kurs: 1,90

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Portugalia powyżej 39,43 % posiadania @ Expekt✅✅✅
Stawka: 40 zł
Kurs: 1,75
Może i faworytem jest reprezentacji Hiszpanii, ale na pewno nie skreślałbym drużyny Portugalii, która szczerze mówiąc bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Nie spodziewałem, że Portugalczycy będą w stanie zajść aż tak daleko, tym bardziej, że na podobnych turniejach trochę zawodzili kibiców. Ale najważniejsze jest to, że drużyna Bento z meczu na mecz się rozkręca i przede wszystkim Ronaldo zaczął rozgrywać świetne zawody. Hiszpania zaś gra w kółko tak samo, czyli ich gra polega na rozgrywaniu i wymienianiu pomiędzy sobą setek podań w środku pola. Oczywiście wszystko przekłada się na ich wysokie posiadanie piłki, ale nie uważam, żeby La Roja kompletnie zdominowała Portugalczyków. Podopieczni del Bosque nie są drużyną niepokonaną, dwa czy trzy lata temu nie było na nich bata, jednak teraz ich styl gry jest do pokonania, a wydaję mi się, że Portugalczyków stać na zwycięstwo lub chociażby remis. Włosi udowodnili w meczu z Hiszpanami, że mogą uzyskać korzystny rezultat i nawet wygrać gdyby nie &quot;świetny&quot; Balotelli. Oczywiście mieli też trochę szczęścia, ale mając w składzie Buffona można być spokojny o tyły. Hiszpania notuje średnio 60 % posiadania, z Włochami 60, Irlandią 66 no i Francją jedynie 55. Portugalia liczy sobie praktycznie zawsze gorsze posiadanie od rywala, jednak nie są oni na straconej pozycji w tym aspekcie. Na dodatek nigdy nie zanotowali gorszego wyniku niż 40 % na tym Mistrzostwach, więc pomimo koncepcji gry Hiszpanii nie sądzę, żeby byli w stanie tak przycisnąć takich graczy jak Ronaldo, Nani czy Moutinho, którzy grają na wysokim poziomie. Z Niemcami zespół Bento zaprezentował się bardzo odważnie w ataku, a przecież nasi zachodni sąsiedzi są głównymi kandydatami do wygrania turnieju i na pewno nie odstają umiejętnościami od Hiszpanii. Portugalia bardzo dojrzała jako zespół i jeśli chcą coś ugrać w dzisiejszym meczu, muszą zaatakować i nie grać jedynie z kontry. Może i drużyna Hiszpanii zna Ronaldo, ale Portugalczyk równie dobrze zna swoich rywali z drużyny, więc jestem pewien, że znajdzie odpowiedni sposób, by przełamać defensywę przeciwnika. Z kolei w drużynie Portugalii jest jeszcze Nani, który również potrafi w pojedynkę zdobyć bramkę, Coentrão szarżujący po lewej stronie czy Moutinho, który rozgrywa naprawdę dobry turniej. Tak jak wcześniej powiedziałem, gra Portugalczyków będzie dużo zależała od występu Ronaldo, defensywa La Furii na pewno będzie na to przygotowana i dlatego też najdroższy piłkarz na świecie musi otrzymać wsparcie ze strony swoich kolegów z zespołu. Hiszpania lubi utrzymywać się przy piłce, lecz jestem pewien, że Bento znajdzie sposób na swojego rywala i nie da mu dużej przestrzeni do rozgrywania, bo w innym przypadku mogą zostać skarceni przez zespół del Bosque. Portugalia dysponuje dobrymi zawodnikami w środku pola i myślę, że nie są na straconej pozycji. Spodziewam się zaciętego spotkania i mam nadzieję, że nie jedynie jednostronnego.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Włochy +1 @ Expekt✅✅✅easy mario ;]
Stawka: 45 zł
Kurs: 1,90
Niemcy ewidentnie nie mają żadnego sposobu na reprezentacje Włoch w ostatnich latach i myślę, że dzisiejszego wieczoru będą mieli ogromne problemy z wygraniem swojego spotkania. Pojedynki pomiędzy powyższymi ekipami przeważnie kończyły się na korzyść drużyny Prandelliego i bodajże od ponad 30 lat nasi zachodni sąsiedzi nie byli w stanie pokonać Azzurrich. To tylko suche statystyki, ale one są również bardzo ważne. Od momentu Mistrzostw Świata w RPA, Włosi zrobili ogromne postępy, stworzyli praktycznie zespół od podstaw i widać, że ich gra z meczu na mecz się poprawia. W poprzednim meczu prawie zmietli Anglię, oddali ponad 30 strzałów na bramkę, co może robić wrażenie. Niestety zabrakło im skuteczności i wielkie szczęście sprzyjało podopiecznym Hodgsona. Wszystko zostało rozstrzygnięte w rzutach karnych, w których Włosi byli lepsi. Anglicy od zawsze słabo prezentowali się w tym aspekcie, więc można było się spodziewać wygranej reprezentacji Włoch. Natomiast Niemcy jako jedyna drużyna na Euro zdobyła maksymalną liczbę punktów w grupie i bez większych problemów rozprawili się z Grekami. Zespół Loewa oprócz zgrania mają w swoich szeregach wielu graczy, którzy są w stanie w pojedynkę wygrać mecz. Włosi jednak nie odstają od swoich rywali, potrafią świetnie bronić, ale również atakować. Jest jeszcze rewelacyjny Buffon, który wg mnie jest najlepszym bramkarzem na tym turnieju jak i poza nim. Włoch puścił tylko dwie bramki i popisał wieloma genialnymi interwencjami. Na pewno będzie od niego dużo zależało, bo Niemcy potrafią atakować i ich siła w ataku jest naprawdę ogromna. Ale jak widać defensywa Niemców jest do przejścia, co udowodnili Grecy zdobywając dwie bramki. Włosi dysponują świetna linią obroną, która dopuściła tylko do utraty 2 goli, a przecież mierzyli się z takimi drużynami jak Hiszpania, Irlandia czy Anglia. Tak więc z drużynami o ciekawym potencjale ofensywnym szczególnie u tych pierwszych. Za to Portugalia sprawiła ogromne problemy Niemcom w pierwszym spotkaniu, zaprezentowali się naprawdę bardzo dobrze i zasługiwali chociażby na remis. Ale piłka bywa czasem niesprawiedliwa i powinniśmy się do tego przyzwyczaić. Wydaję mi się, że Włosi mają nadal wiele do udowodnienia, nie rozumiem lekceważenia tej drużyny, bo prezentują się naprawdę dobrze. Nikt wcześniej nie stawiał na zespół Prandelliego jako faworyta do zdobycia Euro, a dzisiaj znalazł się już w czwórce najlepszych drużyn na Euro i są bardzo blisko finału. Przewiduję tutaj remis ze wskazaniem na rzuty karne, ale zwycięstwo Włochów nie będzie dla mnie żadnym zaskoczeniem, ponieważ pokazali, że potrafią powstrzymać nawet Mistrzów Europy.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Pobieram od razu:
Włochy +0,5 v Hiszpania @ bet365 1,85 stawka: 50 zł
Ogółem wierzę w wygranie Euro przez Włochów, bo naprawdę na to zasługują. Dłuższa analiza dopiero za kilka dni.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Remis do przerwy @ Expekt
Kurs: 2,00
Remis @ expekt
Stawka: 10 zł
Kurs: 3,15
Przed nami ostatni mecz na Euro 2012, a zarazem finał tej wielkiej imprezy. W Kijowie odbędzie się spotkanie pomiędzy Hiszpanią, a Włochami. Niewielkimi faworytami są obecni Mistrzowie Europy, jednak nie odbierałbym szans reprezentacji Prandellego, bo gra bardzo dobrze. Hiszpania nie prezentuje się już tak dobrze jak dwa czy trzy lata temu, ale nadal są groźną drużyną, która ma w składzie wielu świetnych zawodnikach. Myślę, że pierwsza połowa będzie przebiegała pod dyktando Hiszpanii, czyli rozgrywanie i podawanie setek podań w środku pola, a Włosi będą tylko czyhali na kontrę. W defensywie obie drużyny grają poprawnie, zapewne nie będą się za bardzo otwierać, więc spodziewam się niewielu bramek w tym meczu a szczególnie w pierwszej połowie. Nie ukrywam, że kibicuje Włochom, którzy udowodnili wszystkim niedowiarkom, że są w stanie wygrać Euro. Jednakże Hiszpania jest wciąż klasową ekipę, z Portugalią mieli trochę szczęścia, lecz generalnie jakoś dotarli do finału i trzeba im oddać za to szacunek. Wyniki spotkań pomiędzy podopiecznymi del Bosque, a Prandellego kończyły się zwykle remisem po 45 minutach gry, a do tego dochodzi finał, w którym nie ma miejsca na jakiekolwiek błędy. Dlatego więc nie liczę na jednostronne widowisko i tym samym na jakąś bramkę do przerwy.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Anglia - San Marino over 5,5 @ 1,55 expekt
150 zł / Ewentualna Wygrana 232
Hart; Walker, Jagielka, Cahill, Baines; Walcott, Cleverley, Carrick, Oxlade-Chamberlain; Rooney, Welbeck - mocny sklad, szesc bramek powinno spokojnie wpasc przy takim potencjale ofensywnym grajacym z San Marino.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
barca - celtic powyzej 32,5 pkt za kartki @ 1,90 expekt / 30 / 10=zolta, 25=czerw⛔

bukmacherzy nieco przeceniaja barcelone, bo wystarczy spojrzec z jakim rywalem beda musieli sie zmierzyl. celtic to typowa irlandzka druzyna, jestem pewny, ze postawia ciezkie warunki gospodarzom. kartki tez powinni sie posypac, ale glownie ze strony gosci.

united + barcelona @ 1,49 expekt / 250 ✅✅✅
+372,5
w przypadku stracenia punktow przez united w dzisiejszym spotkaniu, gospodarze moga sobie niezle pokrzyzowac plany. nie wierze jednak w taki wariant. ferguson nie jest slabym menadzerem, poprzedni rok byl dla niego katastrofa w lm i nie ma co do tego watpliwosci, ze taki trener dopusci sie do czegos podobnego w tym sezonie. poza evra i ferdinandem, defensywa powinna sobie poradzic szczegolnie ze ten drugi nie blyszczal forma w ostatnim czasie. ofensywa gospodarzy robi wrazenie, dodatkowo do gry wraca young i swiezy kagawa. o barcelonie juz troche napisalem, tam rowniez nie powinno dojsc do niespodzianki.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Arsenal - Schalke
over 2,5 @ 1,72 Expekt / 40⛔
gospodarze powyzej 55,49 % posiadania @ 1,75 Expekt / 50⛔
Jeden z najciekawszych dzisiejszych pojedynków. Pierwszy w grupie Arsenal podejmie Schalke, które ma zaledwie dwa punkty do gospodarzy. Goście jeśli myślą o korzystnym rezultacie muszą z pewnością postawić na atak, a ostatnie spotkania defensywy Kanonierów jak najbardziej napawają optymizmem Niemców. Podopieczni Wengera zagrali masakryczny mecz z Norwich, nie potrafili praktycznie w żaden sposób zagrozić drużynie z Carrow Road. Ale poprzednie pojedynki nie wyglądały tak tragicznie dla Arsenalu, a wręcz przeciwnie - z West Hamem idealnie odpowiedzieli na bramkę gospodarzy, w spotkaniu Chelsea byli na dobrej drodze by zdobyć nawet 3 pkt. Grając na Emirates nie sądzę, żeby zagrali podobnie jak w sobotę, bowiem mają coś do udowodnienia kibicom, którzy powoli tracą cierpliwość. Natomiast trudno jest mi coś powiedzieć na temat gry Schalke, ponieważ nie śledzę jako tako Bundesligi, ale ich ostatnie spotkania mogą robić pozytywne wrażenie. Poza tym zawsze prezentowali się dobrze, mają w swoim składzie wielu groźnych graczy szczególnie w ofensywie. Mecz zapowiada się ciężki dla obu drużyn i uważam, że kilka bramek tutaj spokojnie padnie.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
katastrofa w wykonaniu Arsenalu, jeszcze tak slabych kanonierow to w zyciu nie widzialem. dzisiaj sie odbijemy w nfl, -

Tampa Bay v Vikings 1 +6,5 @ 1,85 unibet / 200✅✅✅
+370

Sacramento +4 v Lakers 1 @ 1,7 expekt / 35✅✅✅
+59,5

Do góry Bottom