W związku z tym, że grałem wyłącznie wirtualnymi od końca wakacji, startuje zupełnie na poważnie. Póki co nie jestem pewien jak często będę podawał typy ze względu na czas, ale postaram się 5-6 na tydzień.
Sacramento Kings -1,5 v GSW @ 1,83 3j bet365
+2,49j
Konsekwentnie tutaj stawiam na Kings, którzy do tej pory nie zaliczyli żadnej wygranej. Wszystkie spotkania rozegrali poza domem, ale przede wszystkim ich gra może napawać optymizmem. Z Bykami zaprezentowali się całkiem nieźle, podobnie było w Indianie. Kings nie są chłopcami do bicia, potrafią walczyć do końca i przede wszystkim są młodą drużyną. Za kilka godzin mają swojego home openera i uważam, że jeszcze lepiej się zaprezentuje niż w poprzednich spotkania. GSW to dobra ekipa, mają za sobą dwa zwycięstwa na wyjazdach, jednak czy stać ich na 3-0? Nie wydaję mi się, a tym bardziej, że Kings mając wsparcie ze strony kibiców zagrają jeszcze lepszy mecz niż z Pacers, w której mieliśmy szanse zobaczyć dogrywkę. Jestem pewien, że dzisiaj będziemy świadkami przebudzenia Kings, jednym słowem czas na pierwsze zwycięstwo gospodarzy. Oba zespoły b2b, jednak nie ma żadnych wątpliwości, że Sacramento będzie dzisiaj dodatkowo zmotywowane. Ogórków w składzie też nie mają - Thornton, Cousins czy też Evans. Po drugiej stronie Curry, Lee - koszykarze grający na wysokim poziomie już przez kilka lat. Tak więc zapowiada nam się z pewnością ciekawy mecz, lecz sądzę ze ostatecznie wygrana trafi do Kings.
Portland +6,5 v Dallas @ 1,61 3j bet365
Nic tylko jak close game. Portland gra fajną , widowiskową koszykówkę i napsują wiele krwi rywalom. Ich największym problemem jest ławka, jednakże zespół jest dobrze przygotowany na grę z lepszymi rywalami , a Dallas nie robi na mnie jako tako wielkiego wrażenia. Są jak najbardziej do ogrania, Aldrige zapewne zagra kolejny świetny mecz, Lillard z meczu na mecz się rozkreca, Batum dorzuci swoje trzy grosze. Ciężkie spotkanie dla Dallas, na wypadek zabezpieczam sie dodatnim handi