Everton +3 trzydrogowo@ 1.47 lvbet
No bez przesady. Ja rozumiem, że to City, mistrz Anglii, ale czy oni rzeczywiście grają tak dobrze? Ostatnie spotkania to takie trochę męczenie buły. Nie byli pewni końcowych rezultatów. Dodatkowo brak D.Silvy to poważne osłabienie w rozegraniu. Nie wspominając o Aguero. Everton to niewygodny przeciwnik. Mają kilku ciekawych grajków w ataku i biorac pod uwagę fakt, że City nie potrafi utrzymać czystego konta już od kilku spotkań u siebie, to niewykluczone że goście trafią do siatki. Ten środek pola City też nie przekonuje aż tak bardzo. Dla mnie kursy trochę lekceważące w stosunku do Evertonu i liczę, że dzisiaj goście powalczą o coś więcej niż jeden punkt.
10
Everton +2.5 azjatycki @ 1.48 lvbet 10j
Everton +3.5 azjatycki @ 1.2 lvbet 10j
Everton 2.25 azjatycki @ 1.58 lvbet 10j
Everton +2.5 @ 1.46 etoto 10j
Lebron over 28.5 punktów @ 1.83
forBet
Za kilkanaście minut mecz, więc nie będę się rozpisywał. Lebron numer jeden w ofensywie Lakersów obok Kuzmy. Dzisiaj starcie w Charlotte czyli Lebron wpada do Jordana i z całą pewnością będzie chciał się pokazać. Lebron tradycyjnie świetna forma, statystycznie wypada bardzo dobrze przeciwko Hornets. Wypada przedłużyć passę, a kto ma zdobywać punkty jak nie Lebron w Los Angeles.
10j
Oklahoma City Thunder 1.40 lvbet 10j
Thunder wracają do Chesapeake
Energy Arena po dwóch porażkach na wyjazdach i zrobią wszystko, żeby ten powrót był jak najbardziej udany. Oklahoma znacząco prezentuje się lepiej w domu. Grają pewniej i jak zwykle ogromne wsparcie od kibiców. Przegrali dzisiaj z Denver - typowałem ich porażkę z uwagi na świetną dyspozycję Nuggets u siebie, jednak Thunder zaprezentowali się całkiem solidnie. Ten mecz był otwarty niemalże do końcówki czwartej kwarty. Teraz to już historia i myślę, że Thunder wygrają z Clippers. Składa się kilku czynników dzięki którym są w stanie pokonać LA. Westbrook z Georgem zawsze lubi pogrywać z Clippers i z uwagi na ich ogromny wpływ na zdobywanie punktów, konieczne będzie aby ta dwójka współgrała ze sobą na parkiecie. Adams jako center sprawi spore problemy Marcinowi pod koszem. W ekipie Clippers zabraknie kluczowego zmiennika Williamsa, który zawsze gwarantował minimum 15 punktów z ławki przeciwko Thunder. Dyspozycja Clippers jest daleka do doskonałości z początku sezonu. W ostatnim czasie przegrywają sporo spotkań i jeśli weźmiemy pod uwagę rozdrażnionych Thunder, to spodziewam się naprawdę ciężkiej przeprawy dla Los Angeles.
edit: zapomniałem, że otworzyłem nowy temat kilka tygodni temu i dlatego nie widzę sensu w prowadzeniu tego starego. W każdym razie poniżej link -
https://forum.bukmacherskie.com/threads/rzeczowo-i-na-temat.154327/#post-6753832