>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kieranowskie typki - NBA, Premier League

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Indiana - Miami
Heat under 93,5 pkt @ 1,85 betgun
James i Wade zdobyli w sumie razem ok 70 punktów w poprzednim meczu w Indianie, ale w piątek nie przewiduje takiej ilości punktów z ich strony. Gospodarze mają okazję przedłużyć swoją przygodę z playoffami, jednak tylko w przypadku wygranej. Sytuacja podobna co do czwartkowej Philadelphii, która tak jak się spodziewałem pokonała Celtics i ma jeszcze szanse na awans do finału. Pacers nie raz pokonywali Heat na własnym parkiecie, potwierdzając, że są porządną drużyną. West i Granger nabawili się jakiś urazów po spotkaniu w Miami, lecz powinni być gotowi na rewanż w Indianie. Ogólnie spodziewam się niedużej ilości punktów, szczególnie ze strony Heat. Zespół Spoelstry na pewno będzie grał z większym spokojem niż gospodarze, bo w końcu pozytywny bilans jest po stronie Miami. Indiana musi zrobić wszystko, by napluć krwi rywalom i tym samym wyłączyć z gry chociażby Wade&#39;a, bo LBJ sam meczu nie wygra. Poza tym nie sądzę, aby kolejny raz trafili aż tyle oczek i w przypadku braku Haslema są w o wiele gorszej sytuacji ławkowej niż swoi przeciwnicy. Indiana ma za sobą kilka bardzo dobrych pojedynków z Heat, w których kontrolowała tempo gry, ale nie byli w stanie dowieźć do końca zwyciestwa. Chociażby poprzedni mecz w Indianapolis jest tego przykładem. Niesamowity początek, 9-puntkowa przewaga po pierwszej połowie i druga część tragiczna. Jutro liczę, że wyjdą jeszcze bardziej skoncentrowani na parkiet i dadzą swoim kibicom nadzieje na finał.
Indiana +4,5 @ 1,70 Betgun

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dla zabawy F1,

Nico Rosberg Top 3 @ 1,90 Tobet✅
Kimi Räikkönen - Jenson Button @ 1,50 Tobet✅
Romain Grosjean - Sebastian Vettel @ 1,50 Tobet⛔

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Statystyki:
Typy: 98
Typy trafione: 49
Typy nietrafione: 49
Skuteczność: 50 %
Siema. Te statystyki są trochę zbyt ubogie. Na przyszłość pamietaj aby dodać jeszcze postawione/wygrane/zysk. Pozdro i powodzenia

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Siema. Te statystyki są trochę zbyt ubogie. Na przyszłość pamietaj aby dodać jeszcze postawione/wygrane/zysk. Pozdro i powodzenia
Nie ma sprawy. Od dzisiaj wszystko idzie ze stawką, więc wszystko w swoim czasie.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
San Antonio Spurs - Oklahoma @ 1,52 Panbet 7/10✅
Kurs nie zachwyca, lecz bardziej przekonuje mnie San Antonio. To drużyna kompletna, mająca w składzie wielu świetnych zawodników, szeroką ławkę, świetnego trenera. Można by było wymieniać, ale moim zdaniem faworytem jest Spurs w całej serii. Oczywiście, Thunder mają czym postraszyć, ale nie sądzę, żeby Popovich oddał zwycięstwo gościom zwłaszcza na własnym parkiecie. Doświadczenie może okazać się kluczowe w tym starciu, a po stronie Spurs na pewno go nie brakuje. Oklahoma z roku na rok nabiera coraz większego doświadczenia, ogrywają się w playoffach, Durant i Westbrook wykonują świetną robotę na parkiecie. Mimo to, gra San Antonio bardziej mnie przekonuje i jeśli wykorzystają możliwość rzutów za trzy, to zwycięstwo powinno trafić w ich ręce. W końcu mają kim rzucać - Green, Leonard czy chociażby Manu. Thunder mają w składzie kilku świetnych shooterów, ale San Antonio ma jeszcze lepszych. Brooks na pewno musi znaleźć słabe punkty Spurs, jednakże nie sądzę, żeby aż tak doświadczona drużyna gospodarzy uległa w pierwszym starciu na swoim terenie.

Westbrook under 5,5 asyst @ 1,68 Tobet 4/10✅
Russell jest typowym strzelcem, który bardziej przykłada uwage na zdobywaniu punktów niż asystowaniu. We wszystkich spotkaniach z SAS, 24-latek nie przekraczał powyższej linii, a za kilka godzin spodziewam się podobnego obrotu sprawy w Teksasie.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Boston Celtics (+9) - Miami Heat @ 1,83 Pinnacle 5/10
Po czasochłonnej serii z 76ers, Boston zmierzy się z pretendentami do tytułu - Miami Heat. Faworytem jest Heat, ale myślę, że Celtics mogą namieszać i napsuć wiele krwi rywalom. Tym bardziej, że goście mają patent na Miami i na pewno starcie zapowiada się bardzo ciekawie. W ekipie gospodarzy nie zagra po raz kolejny Bosh i tym samym otwiera się furtka na Garnetta w zdobywaniu większej ilości punktów. Gracz Celtics przeżywa drugą młodość i trafia niemal z każdej pozycji. Jest w świetnej formie i mam nadzieję, że goście wykorzystają tą zaletę. Po stronie Bostonu zabraknie Bradleya, który prezentował się bardzo dobrze w starciach z Heat i co najważniejsze - powstrzymywał Wade&#39;a. Tak więc w obu zespołach będą jakieś absencje, jednak nie przeszkodzą one w oglądnięciu świetnego widowiska. Jestem pewien, że podopieczni Riversa wciąż mają w pamięci porażkę z Heat w poprzednich playoffach i dlatego też stoją przed idealną okazją do zrewanżowania się. W rzeczywistości Miami powinno wygrać, ale nie większa różnicą niż chociażby 8 punktów. Pierwszy mecz zawsze jest ciężki dla obu ekip i jeśli Boston naprawdę myśli o zwycięstwie NBA, to musi we wtorek dać z siebie absolutnie wszystko i pokazać, że są w stanie rywalizować z najlepszymi. Spójrzmy prawdzie w oczy - Celtics nie mają nic do stracenia, nikt nie będzie ich winić za odpadnięcie z finału konferencji, zaś jeśli taka sytuacja nastąpi w przypadku Heat, to kolejny sezon będzie dla nich stracony.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Thunder -1 1q @ 1,85 Expekt 3/10⛔
Spodziewam sie mocnego uderzenia od poczatku spotkania. Thunder sa w nieciekawej sytuacji i jezeli w piatek przegraja - straca wieksze szanse na mistrzostwo NBA, bo nie jestem w stanie wyobrazic sobie takiego comebacku przeciwko tak renomowanej druzynie jak Spurs. Oklahoma zawsze prezentowala sie bardzo dobrze na swoim parkiecie, a wsparcie kibicow moze byc bardzo wazne w tym meczu. San Antonio gra swietny basket, ale w koncu musza przegrac. Mysle, ze nadszedl taki moment, w ktorym Oklahoma postawi wszystko na jedno karte i ostatecznie wygra. Durant i Westbrook zaprzepascili szanse wygrania pierwszego meczu na wyjezdzie, jednak jutro powinni dac z siebie jeszcze wiecej i nie dac rywalowi zwyciezyc.

krotka analiza, poniewaz nie mam zbytnio czasu.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Boston - Miami @ 1,89 Panbet 7/10
Najważniejszy mecz dla Celtów. Jeśli myślą o dalszej grze w playoffach, muszą wygrać sobotni mecz. Boston miał ogromne szanse na zwycięstwo w drugim starciu z Heat, jednak nie dali rady już w dogrywce. Jutro liczę na jeszcze lepszy mecz ze strony drużyny Riversa, a szczególnie takich graczy jak Pierce czy Garnett, bo Rondo nie jest w stanie sam wygrać spotkania. Rozgrywający Celtics potrzebuje wsparcia partnerów z zespołu i jeżeli takowe otrzyma - Boston będzie miał okazję na zwycięstwo. A wiadomo, że gra u siebie do czegoś zobowiązuje. W TD Garden gospodarze radzą sobie bardzo dobrze, kilkakrotnie pokonali Heat na własnym parkiecie, więc nie widzę problemu by zrobili to po raz kolejny. Miami będzie bardziej rozluźnione, a Boston musi udowodnić, że nie są ekipą do bicia. W podobnej sytuacji do Bostonu znajdowała się drużyna Oklahomy, która pomimo dwóch przegranych z rzędu ze Spurs, potrafiła wygrać we własnej hali. Celtowie to doświadczona drużyna i nie sądzę, żeby nie skorzystali z ostatniej deski ratunku. Może i nie mają najlepszych zmienników, lecz uważam, że podstawowa piątka da sobie radę i zapunktuje u kibiców w postaci wygranej z Miami.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Rajon Rondo over 11,5 asyst @ 1,86 Betsson 4/10
Długo zastanawiałem się nad typem, ale w końcu zdecydowałem się go zagrać. Rondo nie zanotował wielu asyst w dwóch ostatnich spotkaniach przeciwko Miami (7,10). Jak na umiejętności rozgrywającego Bostonu nie są to na pewno zadowalające rezultaty. Rajon zdobywał wiele punktów, 44 pkt robi wrażenie, jednak jutro nie wydaję mi się żeby przekroczył ponad 20 pkt. Rondo będzie zapewne porządnie kryty i obrońcy Heat będą skupiać na nim główną uwagę, więc pozostali koszykarze Celtics tylko skorzystają z takiego wariantu. Poza tym, RR zawsze notował wysokie statystyki pod względem asyst przeciwko Miami w TD Garden, a ze względu na wagę tego spotkania, Amerykanin musi spróbować zagrać tak dobrze jak ostatnio.
under 183 @ 1,71 bet365 3/10

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Miami over 93 pkt @ 1,91 Unibet
Przed nami kolejne spotkanie pomiedzy Miami, a Bostonem. Heat podrażnieni ostatnią porażką w hali Celtics, jutro powinni dać z siebie wszystko i wygrać. Do składu Miami ma wrócić podobno Bosh, ale wiadomo, że nie będzie jeszcze w pełni swojej dyspozycji po takiej przerwie. Podopieczni Spolestry przede wszystkim muszą narzucić swoje tempo gry w nadchodzącym pojedynku z Bostonem, nie mogą pozwolić im na swobodne rozgrywanie piłki, bo w innym przypadku będą mieć problemy. Miami zdobywa wiele punktów przed własną publicznością, w dwóch starciach z Celtami zdobyli pokryli moją linię punktową, a biorąc pod uwagę zapowiadające się tempo, wszystko wskazuje na over meczowy. Nie spodziewam się spotkania defensywnego, raczej ofensywnego ze wskazaniem na Heat. Wade nie gra najlepiej w tej serii, nie zdobywa wielu pkt, jednak jutro mam nadzieję, że pokaże się z bardzo dobrej strony. LBJ oby zagrał na swoim kapitalnym poziomie, a Chalmers niech dorzuci kilka trójek.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Boston +2,5 v Heat @ 1,91 Unibet 4/10⛔
Kolejny raz nie rozumiem faworyzowania Miami. A przecież to Boston prowadzi w tej rywalizacji, zagrają na własnym parkiecie, na którym prezentują się niemal świetnie. Widać, że Heat nie leży ten parkiet, bo w końcu wygrali na nim bodajże ostatni raz rok temu. Podopieczni Riversa poczuli, że mogą wygrać to starcie i poprzednie zwycięstwo z zespołem Spoelstry w znacznym stopniu przybliżył ich rywalizacji z Thunder. Boston jest świadomy wagi dzisiejszego spotkania. W przypadku przegranej, trudno będzie im się odbić w hali Miami. Natomiast grając u siebie mają okazję, by wyeliminować rywali. Pomimo powrotu Bosha, stawiam na gospodarzy. Thunder udowodnili, że można wygrać z faworytami, dlaczego więc Celtowie nie mogą tego powtórzyć? Boston wraz ze wsparciem kibiców pokażą po raz kolejny na co ich stać. Zabezpieczam się w postaci handicapu, ale równie dobrze można próbować na czysty win.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Holandia pierwszy gol + Niemcy pierwszy @ 2,24 Unibet 4/10
Mysle, ze mozna spokojnie sprobowac z takim ako. Holendrzy zapewne rozpoczna swoje zawody od mocnego startu, bo wiedza jak wazny jest dzisiejszy mecz. Niemcy jak Niemcy - graja kapitalna zespolowa pilke i nie wydaje mi sie, zeby CR7 zdolal cos sam ugrac. Portugalia to kompletnie odmienna druzyna, skupiaja sie glownie na indywidualnosciach, a przeciez jeden czy dwoch pilkarzy nie bedzie w stanie wygrac spotkania
Holandia v Dania over 2 @ 1,59 Pinnacle 7/10

Do góry Bottom