Oj Panowie Panowie,my tylko pieprzyć potrafimy,a jak przyjdzie co do czego,to nic w związku z tym nie robimy,bo w tym 40 milionowym kraju,każdy tylko grozi,lecz nikt nie działa,Webb miał stracić głowę,a może lepiej przy jego nazwisku zabrzmi "Łeb" ale nie stracił,ja nie mówię oczywiście,że byłem zwolennikiem tego,żeby mu coś zrobić,ale pamiętacie co się działo po tym karnym?? "Urwiemy mu łeb,jest nas 2 miliony w UK" "Oj,niech tylko koło mnie przejdzie,zaje....go" itp itd,a filmiki na Youtube?Co się stało,kiedy emocje opadły?Nasi rodacy robią sobie z nim fotki i wrzucają na NK ???? Nie ważne,że karny był słuszny,nie mamy mentalności skurwieli.Takich przykładów jak ten,można w ostatnich 5 latach podać mnóstwo,bo afera goni aferę,obecnie na stanowisku Prezesa PZPN,mamy osobę tak pustą i niekompetentną,że krew mnie zalewa,złodziej,który z miesiąca na miesiąc sam podnosi sobie pensje,nic nie robi i jeszcze ma jakieś "ale" do całego świata i kibiców,ceny biletów na SPARINGI z Argentyną i Francją, 280,250zł?? co jest ku...??:-|Ale co z tym zrobimy? Nic! Tak czy siak uzbiera się te 40 tys,które zapełni stadion,a pan lato(celowo z małej)dalej będzie rządził i nas kompromitował,powiedzcie mi Panowie,jak można być tak pustym,żeby przez tyle lat grania po Europie i Świecie,jak pan L. , nie nauczyć się chociaż w najmniejszym stopniu podstawowego języka obcego??No jak?Teraz też lepiej jeździć po
USA,niż siąść z najlepszym nauczycielem/ką i poćwiczyć,by uniknąć kompromitacji....Ja nie mam słów do tego,co się ostatnio dzieje w tym kraju,narzekaliśmy na Listkiewicza ???? Co z tego,że kradł?A kto z pełniących w tym kraju wysokie stanowiska urzędnicze tego nie robi?Nie okłamujmy się,prawie każdy z nich,ale gość miał przynajmniej prezencje! Był/jest inteligentny! potrafił się porozumieć w kilku językach,a teraz mamy gościa,który niszczy naszą piłkę,naszą pasję,to na co czasem czekamy cały tydzień,ja osobiście nie potrafię znieść braku dopingu u nas na Reymonta,bo tutaj zawsze był doping na pełnej p.....przez 90 minut,a teraz zaczynamy protest,przez który cały mecz trwa napinka na linii Młyn/Janusze.......Tusk kolejny kozaczek....który dla zwycięstwa w wyborach jedzie po trupach i zapomina,jaki sam kiedyś był w młodości,mówicie,że z kibicami nikt nie wygra?pewnie,że wygra,jest nas wielu,ale moherów oglądających,Fakty,Telexpress,wiadomości itp,jest więcej,to właśnie im i nie tylko,zaimponuje walką z "nami" z kibicami,głosy się zrównoważą,poza tym nie wierze szczerze mówiąc w to,że Ci,którzy do tej pory nie chodzili,nagle pójdą tylko dlatego,żeby zaprotestować,zobaczycie za jakiś czas,emocje opadną....ch....bombki strzeli:-|