Ten pseudo dziennikarz i niedoszły prezydent samą aparycją mnie odstrasza od oglądania swoich programów, a jak widze, ze w każdej dyskusji ( najcześciej na tematy strasznie z dupy, nic ważnego dla kraju, bo to uderzałoby w michnikowszczyzne.) udział zazwyczaj biorą właśnie osoby z salonu, a na 5 zaproszonych jest z opozycji to mnie krew zalewa, bo do jakich wniosków mozna dojsc "robiac sobie loda", parafrazując Łysiaka ?
Jedyny słuszny wniosek jaki moze byc w całej dyskusji o zamykaniu stadionów jest taki, ze ODPOWIEDZIALNOSC ZBIORROWA to najgorsze co wymyslił ten swiat, ale, ze obecna władza i wtórujące jej media sa bliskie metod z PRL'u i lewackich poglądów, to nie dziwi mnie to.
edit: obejrzałem kawałek i wyłączyłem po chamksich docinkach lisa do Kurskiego i pomyłki przy łacinie, pis jou.
nie twierdzę, że Lis jest apolityczny, zresztą widać to we "Wprost" gdzie jest redaktorem naczelnym i ubolewam, że zarówno jego program jak i gazeta wyraźnie są pro-PO, jak przedstawił wczoraj gości to od razu można było się zorientować jakie jest jego zdanie i w którym kierunku będzie podążać dyskusja, choć twierdzenie że popiera zamykanie stadionów jest też niestosowne
pisałeś o 5 zaproszonych ale nie napisałeś ilu jest z opozycji, z reguły gdy jest dyskusja na tematy polityczne to znajduje się ktoś i z PO i z PiS, osobiście lubię jak jest to Kurski (który rzeczywiście ma na pieńku z Lisem) , zawsze wygarnie coś rządowi, wczoraj jak do tego jeszcze doszedł Tomaszewski z nagonką na PZPN i dość nieudolne tłumaczenie się wojewody Kozłowskiego to zrobiło się
ciekawie
P.S. W aktualnym Wproście wywiad z Bońkiem o kibicowaniu w Polsce, jak wyeliminować bandytów i jak sie ma sytuacja we Włoszech
Ja nie pisałem o tym konkretnym programie, bo przed napisaniem posta go nie widziałem, tylko ogólnie o dyskusjach w programach takich typow jak lis.
A Boniek to się osmiesza tez w tej sprawie, dzowonili do niego podczas CF i więcej go słuchac nie dam rady.
PS. Polecam zamiast Wprost czytać Uwarzam Rze, albo jak mówi Adaś M. "Uwarzam ŁRzę" co juz wystawia tej gazecie dobre referencje
kupiłem raz Uważam Rze, jak dla mnie to non stop tylko wytykanie błędów rządowi, krytyka salonu i rozliczanie rządzących; może komuś się to podoba, ja szukam też czegoś innego jak społeczeństwo, świat, czasami
nauka, kultura
co do Bońka 100% poparcia
dla niego ????