>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kibicowanie

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Nie ma co sie oszukiwac kibice są rozni mam tu na mysli akurat Motorowcow co do zamiesczonego linku , ale takie sprawy zajebiscie , ze ktos fartem nagrywa bo szans bez takiego dowodu na wygranie czego kolwiek praktycznie nie ma.

BTW. Dzis zgarneli &#39;Starucha&#39; ?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Mam nadzieje Maciek, że to ironiczny post.

Za zatrzymywanie ludzi którzy wbiegli na boisko, by cieszyć sie ze zwyceistwa, powinny byc kopy na morde.
absolutnie nie, pod koniec troche nudniej było tylko bo każdy mówił to po co przyszedł czyli wojewoda tłumaczył się że nie zamknął wcale stadionów za karę, Tomaszewski non stop o PZPN, a Kurski, że państwo powinno bandytów zlokalizować i osądzić

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
absolutnie nie, pod koniec troche nudniej było tylko bo każdy mówił to po co przyszedł czyli wojewoda tłumaczył się że nie zamknął wcale stadionów za karę, Tomaszewski non stop o PZPN, a Kurski, że państwo powinno bandytów zlokalizować i osądzić
Ten pseudo dziennikarz i niedoszły prezydent samą aparycją mnie odstrasza od oglądania swoich programów, a jak widze, ze w każdej dyskusji ( najcześciej na tematy strasznie z dupy, nic ważnego dla kraju, bo to uderzałoby w michnikowszczyzne.) udział zazwyczaj biorą właśnie osoby z salonu, a na 5 zaproszonych jest z opozycji to mnie krew zalewa, bo do jakich wniosków mozna dojsc &quot;robiac sobie loda&quot;, parafrazując Łysiaka ?
Jedyny słuszny wniosek jaki moze byc w całej dyskusji o zamykaniu stadionów jest taki, ze ODPOWIEDZIALNOSC ZBIORROWA to najgorsze co wymyslił ten swiat, ale, ze obecna władza i wtórujące jej media sa bliskie metod z PRL&#39;u i lewackich poglądów, to nie dziwi mnie to.
edit: obejrzałem kawałek i wyłączyłem po chamksich docinkach lisa do Kurskiego i pomyłki przy łacinie, pis jou.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
cały program to wielka lipa.
Nie będę oryginalny, jeśli powiem, że wkurwili ucho i oko przed snem.
Stec pajac.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Ten pseudo dziennikarz i niedoszły prezydent samą aparycją mnie odstrasza od oglądania swoich programów, a jak widze, ze w każdej dyskusji ( najcześciej na tematy strasznie z dupy, nic ważnego dla kraju, bo to uderzałoby w michnikowszczyzne.) udział zazwyczaj biorą właśnie osoby z salonu, a na 5 zaproszonych jest z opozycji to mnie krew zalewa, bo do jakich wniosków mozna dojsc &quot;robiac sobie loda&quot;, parafrazując Łysiaka ?

Jedyny słuszny wniosek jaki moze byc w całej dyskusji o zamykaniu stadionów jest taki, ze ODPOWIEDZIALNOSC ZBIORROWA to najgorsze co wymyslił ten swiat, ale, ze obecna władza i wtórujące jej media sa bliskie metod z PRL&#39;u i lewackich poglądów, to nie dziwi mnie to.

edit: obejrzałem kawałek i wyłączyłem po chamksich docinkach lisa do Kurskiego i pomyłki przy łacinie, pis jou.
nie twierdzę, że Lis jest apolityczny, zresztą widać to we &quot;Wprost&quot; gdzie jest redaktorem naczelnym i ubolewam, że zarówno jego program jak i gazeta wyraźnie są pro-PO, jak przedstawił wczoraj gości to od razu można było się zorientować jakie jest jego zdanie i w którym kierunku będzie podążać dyskusja, choć twierdzenie że popiera zamykanie stadionów jest też niestosowne

pisałeś o 5 zaproszonych ale nie napisałeś ilu jest z opozycji, z reguły gdy jest dyskusja na tematy polityczne to znajduje się ktoś i z PO i z PiS, osobiście lubię jak jest to Kurski (który rzeczywiście ma na pieńku z Lisem) , zawsze wygarnie coś rządowi, wczoraj jak do tego jeszcze doszedł Tomaszewski z nagonką na PZPN i dość nieudolne tłumaczenie się wojewody Kozłowskiego to zrobiło się ciekawie

P.S. W aktualnym Wproście wywiad z Bońkiem o kibicowaniu w Polsce, jak wyeliminować bandytów i jak sie ma sytuacja we Włoszech

Ja nie pisałem o tym konkretnym programie, bo przed napisaniem posta go nie widziałem, tylko ogólnie o dyskusjach w programach takich typow jak lis.

A Boniek to się osmiesza tez w tej sprawie, dzowonili do niego podczas CF i więcej go słuchac nie dam rady.

PS. Polecam zamiast Wprost czytać Uwarzam Rze, albo jak mówi Adaś M. &quot;Uwarzam ŁRzę&quot; co juz wystawia tej gazecie dobre referencje ;)
kupiłem raz Uważam Rze, jak dla mnie to non stop tylko wytykanie błędów rządowi, krytyka salonu i rozliczanie rządzących; może komuś się to podoba, ja szukam też czegoś innego jak społeczeństwo, świat, czasami nauka, kultura

co do Bońka 100% poparcia
dla niego ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ja nie pisałem o tym konkretnym programie, bo przed napisaniem posta go nie widziałem, tylko ogólnie o dyskusjach w programach takich typow jak lis.
A Boniek to się osmiesza tez w tej sprawie, dzowonili do niego podczas CF i więcej go słuchac nie dam rady.
PS. Polecam zamiast Wprost czytać Uwarzam Rze, albo jak mówi Adaś M. &quot;Uwarzam ŁRzę&quot; co juz wystawia tej gazecie dobre referencje ;)
http://www.youtube.com/watch?v=W-EEkLtMe_Y

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
wiem wiem, ciekawy pomysł ;)
wczoraj dennie zaprezentowała się w Warszawie Jagiellonia, liczyłem na jakikolwiek poziom dopingu a tu tragedia. Polonia jak zwykle kiepsko.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Właśnie Filips, pytałem o to kiedyś, ale chyba nie widziałem.
Chodzisz na Dyskopolo bo im kibicujesz czy tam, żeby obejrzeć mecz bo z tego co czytałem kiedyś to jesteś tej samej wiary co Bam.Pytam z ciekawości.
Wczoraj w Bytomiu spokojnie, jedyne co od siebie dodać mogę to, że skrzyżowaliśmy szlaki kibicowskie z PokeremFacem, równy gość.
Teraz czas na Górnik, otrzymali 300 biletów, nie chcieli więcej domawiać.

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
wiem wiem, ciekawy pomysł ;)
wczoraj dennie zaprezentowała się w Warszawie Jagiellonia, liczyłem na jakikolwiek poziom dopingu a tu tragedia. Polonia jak zwykle kiepsko.
Ale to wyszło pięknie..
Super pomysł z &quot;Jaka to melodia&quot;.. Nuty u góry namalowane. I młyn nucił &quot;Legia to...&quot; A cały stadion śpiewał ;)
http://legionisci.com/photos11w/11gornik2_f8.jpg
Co do tej oprawy to ona miała swój żartobliwy początek w Prima Aprilis ;)
A mianowicie na płocie znajdującym się u dołu młyna zaprezentowaliśmy niechlujnie wykonany transparent o treści : &quot;Po ruchu pędzla poznasz prawdziwego mistrza&quot;, a na całą szerokość młyna została rozciągnięta pusta sektorówka. W tym momencie nad oprawą pojawił się transparent &quot;zdziwieni? ???? &quot; wyjaśniający, że oprawa ta bynajmniej nie jest wypadkiem przy pracy. ????
Tu zdjęcie jak to wyglądało wcześniej - http://torcida.eu/2011/wiosna/gornik_cracovia/wgc_media/photos/023.jpg
Ale pod tym płótnem odpalone zostały świece dymne w barwach klubu, które w połączeniu z dużą ilością flag na kiju zrobiły niezłe wrażenie.
http://torcida.eu/2011/wiosna/gornik_cracovia/wgc_media/photos/029.jpg
http://torcida.eu/2011/wiosna/gornik_cracovia/wgc_media/photos/039.jpg
;)

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Właśnie Filips, pytałem o to kiedyś, ale chyba nie widziałem.
Chodzisz na Dyskopolo bo im kibicujesz czy tam, żeby obejrzeć mecz bo z tego co czytałem kiedyś to jesteś tej samej wiary co Bam.Pytam z ciekawości.
Wczoraj w Bytomiu , jedyne co od siebie dodać mogę to, że skrzyżowaliśmy szlaki kibicowskie z PokeremFacem, równy gość.
Teraz czas na Górnik, otrzymali 300 biletów, nie chcieli więcej domawiać.
Bo i tak byśmy więcej nie dostali. Bo tak jest u Was co roku, że szukacie jakiś wymówek. A Wisła dostała 1 tyś ????
Ale mniejsza z tym. U Nas nie były prowadzone zapisy bo chętnych bardzo dużo. Bilety rozdzielone między FC, Stowarzyszenie i załapali się Ci co regularnie jeżdżą na wyjazdy. Jako, że mam kolegów w Ultrasach i sam im pomagam oprawy malować to bilet mam ????
//Czy Ty jesteś normalny? Ile razy mam Ci o tych dublach powtarzać:?:

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Staram się chodzić na wszelkie możliwe mecze, na Polonię mam najbliżej toteż najczęsciej (poza Radomiakiem) tam bywam. Stosunek do KSP mam raczej obojętny, z pewną dozą szacunku za piękną historię. Bywam także na Legii i na Hutniku (częściej) ze względu na kilku znajomych. Jak jest okazja to odwiedzam też inne stadiony w Polsce.
nigdy nie angażowałem się w żadne bijatyki ani ultrasowanie (w znaczeniu piro itd.) bo zwyczajnie mnie to nie kręci. Jeszcze bardziej nie kręcą mnie &#39;wielcy kibice&#39;, którzy czują się na stadionie jak panowie na włościach i przekraczają pewne normy.
co do ostatnich wydarzeń, to myślę, że polskiej piłce dobrze zrobi przewietrzenie trybun. Prawdziwi kibice i tak na nich pozostaną.
pozdRRo

Do góry Bottom