>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kibicowanie

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Właśnie Filips, pytałem o to kiedyś, ale chyba nie widziałem.
Chodzisz na Dyskopolo bo im kibicujesz czy tam, żeby obejrzeć mecz bo z tego co czytałem kiedyś to jesteś tej samej wiary co Bam.Pytam z ciekawości.
Wczoraj w Bytomiu spokojnie, jedyne co od siebie dodać mogę to, że skrzyżowaliśmy szlaki kibicowskie z PokeremFacem, równy gość.
Teraz czas na Górnik, otrzymali 300 biletów, nie chcieli więcej domawiać.
Potwierdzam.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Bo i tak byśmy więcej nie dostali. Bo tak jest u Was co roku, że szukacie jakiś wymówek.
Bzdura.Pierwszy mecz jaki u Nas był to to ban dla wszystkich kibiców, już nie pamiętam za co, sam oglądałem mecz zza płotu, drugi to psiarnia zbanowała Wam wyjazd, a nie My także nie masz racji, że wygląda to jako zaniedbanie czy uprzykrzanie z Naszej strony.Kolejna sprawa, to, że mogliście domówić jeszcze 200 biletów [ każdy ma 500 biletów, czasem niektórzy dostają 1000, ale tylko wtedy kiedy mecz nie jest podwyższonego ryzyka ], ale nie wiem czemu tego nie zrobiliście, Wasz problem.

Mecz u Nas, później mamy eskapade do Gdyni, zapowiada się fajny weekend, na koniec ekstraklasy zaliczę Warszawę, na Legię.

Od nowego sezonu też fajnie - wodolotem do Świnoujścia, Szczecin, Łęczna, Nowy Sącz.Fajnie ???? .

Dzięki Filips za wyjaśnienie.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
To miało 2 części. 1wsza &quot;Jaka jest różnica między Juventusem, a Legią&quot; ;)
transparent roku, propsy ????
Tusk na spotkaniu z władzami klubów zapowiedział, że każdy stadion na którym pojawią sie antyrządowe transparenty bedzie zamykany.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik

Tusk na spotkaniu z władzami klubów zapowiedział, że każdy stadion na którym pojawią sie antyrządowe transparenty bedzie zamykany.
dlatego na Wiśle dzisiaj transparentów nie będzie

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Bo i tak byśmy więcej nie dostali. Bo tak jest u Was co roku, że szukacie jakiś wymówek. A Wisła dostała 1 tyś ????
Ale mniejsza z tym. U Nas nie były prowadzone zapisy bo chętnych bardzo dużo. Bilety rozdzielone między FC, Stowarzyszenie i załapali się Ci co regularnie jeżdżą na wyjazdy. Jako, że mam kolegów w Ultrasach i sam im pomagam oprawy malować to bilet mam ????
//Czy Ty jesteś normalny? Ile razy mam Ci o tych dublach powtarzać:?:
Po pierwsze to 1wszy raz od Ciebie to słyszę, po drugie to jak mi się zdarza w dyskusjach to edytuje i pisze, że sorki za 2 posty.
Ale teraz nie widziałem bo na nowej stronie ten wyskoczył.
I nie rób problemów z byle czego.
I jak możesz to nie edytuj moich postów tylko napisz Sobie swój nowy. Bo widzę, że tylko Ty masz takie zwyczaje na forum.. Innym się bardzo rzadko to zdarza.
http://forum.bukmacherskie.com/f300/kibicowanie-59172-3.html#post2222976
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-58566-post2220428.html#post2220428
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-58566-post2214956.html#post2214956

Podbijam zdanie Fabika, jaka to melodia i inne tego typu rzeczy - gratulacje, jesteście zajebiści.
I nie bądź taki wyszczekany, bo mamy Cię dalej na oku. Żegnam.
W temacie to galeria z wczorajszego meczu Górnika
http://torcida.eu/2011/wiosna/gornik_legia/index.htm

Tusk na spotkaniu z władzami klubów zapowiedział, że każdy stadion na którym pojawią sie antyrządowe transparenty bedzie zamykany
.
Nie dziwie się, że jako kibic Legii jesteś zażenowany ;P ale mi wielu innym osobą niezwiązanym z Legią się podobał ???? ????
Trzymający się zasad kibice to mówią.. ;]
Pozdro ;)

Czym popisali się fani Górnika? W trakcie drugiej połowy wywiesili transparenty odnoszące się do popularnej reklamy sieci supermarketów, tej z Franciszkiem Smudą w roli głównej. &quot;Nas też wypróbuj&quot; apelowali do selekcjonera i śpiewali: &quot;Chcemy do kadry, Franciszku chcemy do kadry&quot;. Skoro Aldona Adamiak może dostać powołanie, to czemu nie kibic z Roosevelta?
Nieco później rozbawieni ultrasi zabawili się w zgadywanie przyśpiewek, na wzór programu telewizyjnego &quot;Jaka to melodia?&quot;. Na trybunach pojawiły się nuty, a kibice zaintonowali znaną melodię, przy której na polskich obiektach piłkarskich często &quot;pozdrawia się&quot; Legię. Cały stadion nie miał problemów z jej rozpoznaniem i szybko zaczął śpiewać wersję z tekstem. Szeroki uśmiech pojawił się nawet na twarzach dziennikarzy z Warszawy...
- Kibice Górnika zawsze byli dowcipni i potwierdzili to w dzisiejszym meczu - śmiał się Tomasz Młynarczyk, prezes śląskiego klubu, i zgodził się, że puste trybuny nie są właściwym krajobrazem dla meczów piłkarskich.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Powiedział na temat transów antyrządowych czy na temat transów związanych z polityką czy religią itd. ? Pytam ponieważ jeśli sprecyzował to krew człowieka zalewa jeśli jakiś ***** zakazuje wygłaszać swoich poglądów bo nie są zgodne z myślą przewodnią władz.Kpina, jeden z transów dotyczących Białorusi jest bardzo trafny.
Tusk zajął się walką z kibicami, zatrudnia kolejnego typa w rządzie na stanowisku administracyjnym, nie wiadomo po cholere, zamiast zająć się gospodarką to działa piarowo.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Nie wiem czy powiedział dokładnie &quot;antyrzadowych&quot; ale ziomek mi tak przekazał, bo sam nie oglądałem ;) Ale polityczne i antyrządowe to dziś jedno i to samo.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Obciach (fragment relacji live Wisła-Lech) :
52&#39; &quot;Pikiniki - frajerzy&quot; - w odpowiedzi.
51&#39; &quot;Dzisiaj śpiewacie, protestu nie przestrzegacie&quot; - z południowej. Odpowiadają szydercze śmiechy.
edit: &quot;Wisła to my a nie wy&quot;, jakbym słyszał Jarka K. i jego słynne &quot;my stoimy tu gdzie wtedy, oni tam gdzie stało ZOMO...&quot;

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Niestety przejrzałem ten temat bez logowania i chcąc nie chcąc przeczytałem posty niejakiego Phillipsa i w związku z tym powstaje pytanie, JAKIM CUDEM chodzisz zarówno na Legię i Groclin/Polonie skoro aby wejśc na stadion owych drużyn TRZEBA posiadac karty kibica owych druzyn, a NIE MOZNA posiadac zarówno karty Legii jak i Groclinu/Polonii, bo te KARTY SIE WYKLUCZAJĄ. ciekaw jestem.
A tak w ogóle to stadiony Widzewa, GKS&#39;u Bełchatów i Slaska pewnie beda zamkniete na najblizsze mecze. POZDRO DONEK, dobra samowolka.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Fabik10, kiepski z ciebie inspektor gadżet, bo na Polonię nie potrzeba mieć karty kibica, wystarczy dowód osobisty. Mam KK Legii/ITI, zaś na KSP chodzę jako normalny cywil:

&quot;KSP Polonia Warszawa uprzejmie informuje, że do końca sezonu na naszym stadionie nie będzie obowiązywać bezwzględny wymóg posiadania Karty Kibica.
Oznacza to, że na najbliższy mecz będzie można kupić bilet, okazując dowód osobisty w kasie.&quot; - oficjalna strona klubu

&quot;Wasza nienawiść potęguje nasz śmiech&quot;

pozdRRo :]

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
O co tu k... chodzi? Policja wnioskuje o zamknięcie stadionów we Wrocławiu i Lubinie, a PZPN przed chwilą wystąpił z wnioskiem o zakazy wyjazdowe DLA WSZYSTKICH klubów w I i II lidze. Czy ich do końca popieprzyło?

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Dziś byłem się zapisać na mecz z Polonią Bytom. Jedzie Nas 300.
Zdziwiłem się bo dostaliśmy Karty kibica PB zamiast biletów ;P
Jutro o 20 !
Qozi - Zawsze tak u Was jest z tymi kartami?

horus 129

horus

Użytkownik
O co tu k... chodzi? Policja wnioskuje o zamknięcie stadionów we Wrocławiu i Lubinie, a PZPN przed chwilą wystąpił z wnioskiem o zakazy wyjazdowe DLA WSZYSTKICH klubów w I i II lidze. Czy ich do końca popieprzyło?
To chyba pytanie retoryczne? ????
Też nie wiem co to się w ostatnich tygodniach dzieje. Z dnia na dzień relacje pomiędzy kibicami, a rządem i Polskim Związkiem Piłki Nożnej są gorsze, a zapowiada się na wyciąganie coraz to większych &quot;armat&quot; niż na jakikolwiek kompromis i dojście do porozumienia.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
5 czerwca Reprezentacja Polski podejmie rezerwy Argentynę. Mecz odbędzie się w Warszawie na stadionie Legii. Kibice z pewnością nie przepuszczą znakomitej okazji do wyrażenia swojego niezadowolenia z ostatnich akcji wymierzonym przeciwko nim.
Podczas sparingu kadry Franciszka Smudy mają być kontynuowane akcje z ostatnich meczów ligowych - wywieszanie transparentów o treściach antyrządowych i opuszczanie trybun na kilka minut.
Jak można przeczytać w dzienniku &quot;Rzeczpospolita&quot;, zaplanowany został też szereg pomysłowych i spektakularnych akcji. Jednym z bardziej oryginalnych pomysłów jest wynajęcie lawet, które będą jeździły po ulicach większych miast prezentując przechodniom i innym kierowcom karykatury członków rządu Donalda Tuska.
[kibice.net]
No i to mi się nie podoba, po raz kolejny cyrki na meczach kadry, i jak można wymagać od piłkarzy wyników przy takiej atmosferze...

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Oj tam, jeszcze chyba nigdy nikt tak nie zjednoczył środowiska kibicowskiego, Donek ma też swoje zasługi ????
Jako, ze społeczeństwo ocenia tą akcje rzadu negatywnie (widziałem jakiś sondaz o tym) to Donek więcej na tym straci niż zyska, byle do wyborów :razz:
A w następnej kolejce ligowej BRAK DOPINGU na wszystkich stadionach.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
5 czerwca Reprezentacja Polski podejmie rezerwy Argentynę. Mecz odbędzie się w Warszawie na stadionie Legii. Kibice z pewnością nie przepuszczą znakomitej okazji do wyrażenia swojego niezadowolenia z ostatnich akcji wymierzonym przeciwko nim.
Podczas sparingu kadry Franciszka Smudy mają być kontynuowane akcje z ostatnich meczów ligowych - wywieszanie transparentów o treściach antyrządowych i opuszczanie trybun na kilka minut.
Jak można przeczytać w dzienniku &quot;Rzeczpospolita&quot;, zaplanowany został też szereg pomysłowych i spektakularnych akcji. Jednym z bardziej oryginalnych pomysłów jest wynajęcie lawet, które będą jeździły po ulicach większych miast prezentując przechodniom i innym kierowcom karykatury członków rządu Donalda Tuska.
[kibice.net]
No i to mi się nie podoba, po raz kolejny cyrki na meczach kadry, i jak można wymagać od piłkarzy wyników przy takiej atmosferze...
Zamykają poszczególne stadiony, wszystkie sektory gości od ekstraklasy do 2 ligi ( i &quot;zalecają&quot; zamykać na niższych szczeblach), to gdzie ma być prowadzony protest? Sami tego chcą.
Fabik - no nie wiem czy wiekszosc ocenia negatywnie, z tym bym polemizował. Wizja terrorystow i dilerów na stadionach sprawia, ze ciesza ich takie pokazowki, jak wjazdy na mieszkania AT, w dodatku pod zły adres ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Fabik - no nie wiem czy wiekszosc ocenia negatywnie, z tym bym polemizował. Wizja terrorystow i dilerów na stadionach sprawia, ze ciesza ich takie pokazowki, jak wjazdy na mieszkania AT, w dodatku pod zły adres
W ciągu ostatnich dwóch dni moze te dane z sondazu sie zmieniły, lecz po zamknięciu stadionów i nie wyciąganiu kar indywidualnych na pewno ocena była negatywna, zresztą sam znam wiele osób które przez kilka ostatnich dni mówiły mi, że głosowały na PO, ale po tym jak nie mogli iść na mecz szybko zmienili zdanie i maja zammiar głosować na UPR, także głosy PO traci i myślę, że na pewno w wyborach to się odbije na ich wyniku zwłaszcza, że to dopiero początek działań kibiców o wielkim strajku w WWA wszystkich klubów nawet nie wspominam.

Do góry Bottom