>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kibicowanie

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
rozbawiło mnie to więc wrzucam
&quot; Fani Polonii Warszawa nie wybierają się na mecz w Chorzowie. - To w ich przypadku norma - komentuje Krzysztof Hermanowicz, kierownik ds. bezpieczeństwa &quot;Niebieskich&quot;
Poniedziałkowe spotkanie nie powinno być wielkim wyzwaniem dla służb ochroniarskich. - Nie mamy żadnego sygnału, żeby do Chorzowa chciała przyjechać zorganizowana grupa kibiców ze stolicy. To w przypadku fanów Polonii norma. Dla tej grupy liczą się jednak przede wszystkim warszawskie derby i mecz z Legią - mówi Hermanowicz, który nie spodziewa się, żeby Polonię wspierali na Cichej kibice innych zaprzyjaźnionych klubów. - Cicha powinna być cała niebieska. Spodziewamy się dużej frekwencji. Fani na pewno będą chcieli podziękować naszym piłkarzom za zwycięstwo w Wielkich Derbach Śląska - mówi.&quot;
????
Na Ślask - Lechia dzis komplet, bardzo ładnie.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Fabikowi nie chodziło o Niebieskich tym razem, ale o Dumę Stolicy, która jest tak przywiązana do swojego miasta, że nie potrafią się zebrać i pojechać za swoją drużyną po raz kolejny :].

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
&quot;W związku z wydarzeniami towarzyszącymi pierwszemu meczowi w Bukareszcie – nakaz zostawienia przed wejściem monet, kosmetyków zakupionych w strefie wolnocłowej na lotnisku, kluczy do mieszkań, zapalniczek, nietypowego obuwia, środków żywnościowych, itp. przy braku depozytu skutkujący kradzieżą większości z tych przedmiotów z trawnika pod stadionem, gdy ich właściciele byli na trybunach – rozpoczynamy nową akcję. Zdajemy sobie sprawę z ciężkiej sytuacji obywateli Rumunii, dlatego przed nadchodzącym meczem zostanie przeprowadzona zbiórka darów. Zbiórka rzeczy najpotrzebniejszych a zarazem, jak nauczył nas wyjazd do Bukaresztu, najpopularniejszych wśród mieszkańców tego kraju.
W specjalnie wyznaczonych punktach będziemy prowadzili zbiórkę :
- drobnych monet
- zapalniczek
- czerstwego pieczywa
- kosmetyków
- starego, używanego obuwia itp.
Wszystkie zebrane dary będą odpowiednio podzielone i rozdysponowane pomiędzy działaczy klubu z Bukaresztu oraz zostaną one wysłane do rumuńskiej policji oraz firmy ochroniarskiej &quot;zabezpieczającej&quot; mecz pomiędzy Rapidem a Legią Warszawa&quot; - informują organizatorzy.
:razz:

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Sektor gości na Ł3 również dla legionistów w czwartkowym meczu.. Więc teraz, że za drogo, to nie argument.
Rekord frekwencji padł!

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
@Fabik10 Widziałem już ten film i jestem pełen podziwu dla zawodnika z numerem 18 ???? Głupota że za takie akcje sędzia karze czerwoną kartką. To kretyństwo.
Jeśli chodzi o samo kibicowanie, to strasznie irytuje mnie jak fanclub czy młyn próbuje na siłe zmusić reszte stadionu do kibicowania.

Do góry Bottom