>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2021 / 2022

Status
Zamknięty.
Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Minsk vs Kazan
Typ goście Over 2.5
Ryga vs Jaroslaw
Typ 2
Kurs 2.56 fortuna

Ja uderzę w taki dubel. Kazan trochę mało bramek w tych ostatnich meczach jak na swój potencjał. Przy radosnym podejściu gospodarzy 3 trafienia spokojnie do zrobienia. Co do Jarosławia... Typ na przełamanie. Przy ich potencjale jak tylko podejdą dobrze do meczu to biorą to.

Ostatnia edycja:
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Granie na siłe tego co zostanie nie ma sensu.
Dzis gram gości
W Ekaterinburgu po dwoch porazkach wracały demony z poprzedniego sezonu, jednak to glosy zwolennikow zwolnienia trenera Petersa, potrzeba czasu bo jak pamietamy poczatek zeszlego sezonu rok był bardzo dobry dla Avto. W tym po dwoch porazkach przyszły wygrane z mocnymi rywalami i solidna grą i mimo braku Kovara zespoł prezentuje sie tez solidnie w defensywie. Vitjaz gra falami, dobra gre przeplata kompletnym brakiem zrozumienia, ale tam trwa proces budowy zespołu, zobaczymy jak to bedzie sie toczyło. Dzis stawiam na gosci bo graja coraz lepiej z meczu na mecz

W NN maja inne kłopoty, Torpedo ma duzy potencjał, jednak nie moga sie przełamać, w grze cos sie nie klei i mimo trzech silnych formacji ataku sa nieporozumienia i niedokładnosci, nawet PP nie wychodzi zbyt dobrze. Mecz z Sochi bardziej wymeczony niz wygrany w dobrym stylu. Wojskowi mimo porazki z Avto zagrali dobry mecz , i rownie dobrze mogli to wygrac, ale to juz historia. Dzis mysle ze jado do NN po wygraną, a na ten moment wygladaja lepiej na lodzie.

Avto ml + SKA ml kurs ako 2,48 fortuna

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Niestety zaraz muszę wyjść do pracy, więc nie będę mógł napisać posta przed rozpoczęciem spotkań i dlatego dodam wszystkie opcje, które zagram w zależności od tego kto stanie w bramce. Mam za mało czasu na wyjaśnienia, więc musicie mi zaufać ; ) Proszę natomiast uważnie sprawdzić co zagrać w jakim przypadku, żeby nie było:

Pasquale radzi sobie jak na razie dość przeciętnie. W czterech startach puścił aż siedem bramek w pierwszych tercjach w tym trzy w ciągu pierwszych dziesięciu minut. Lokomotiv dostaje gola w pierwszej tercji w każdym spotkaniu, a Ryga ma potencjał, żeby im tego gola strzelić, więc:

❌ Dynamo Ryga strzeli w pierwszej tercji @2,02 3/10 Unibet
✅ Gol w pierwszych 10 minutach meczu na Łotwie TAK @1,74 4/10 (Tylko jeśli w bramce NIE stanie Mattsson)

Gol w pierwszych 10 minutach w Nowogrodzie TAK @1,77 4/10 (Tylko jeśli w bramkach Kochetkov i Samonov)
Gol w pierwszych 10 minutach w Nowogrodzie NIE @1,96 4/10 (Tylko jeśli w bramkach Tikhomirov i Johansson)

Jeżow puszcza gole jak sito. W czterech meczach dziewięć bramek puszczonych w pierwszych tercjach w tym trzy w pierwszych 10 minutach.

✅ Gol w pierwszych 10 minutach w Podolsku TAK @1,77 4/10 (tylko jeśli w bramce Jeżow)
✅ Avto strzeli w pierwszej tercji @1,60 4/10 (Tylko jeśli w bramce Podolska Jeżow)

Gol w pierwszych 10 minutach w Mińsku TAK @1,77 4/10 (tylko jeśli w bramce Mińska Rybar)

Jeśli pojawią się składy - niepotrzebne skreślić :cool:

💰18,39

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +465
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Sibir Nowosybirsk vs Severstal Czerepowiec: poniżej 6.5 bramek @1.20 ✅
Metallurg Magnitogorsk vs Nieftiechimik Niżniekamsk: każda drużyna 2+ bramek @1.95 ❌
AKO @2.34 BETFAN ❌

Libor Hudacek gol @3.80 Fortuna ❌

Nie lubię grać underów, ale na inauguracje sezonu w Nowosybirsku wiele wskazuje na mało bramek. Linię sobie nieco podniosłem, ale liczę tak na 3-4 trafienia. Mam nadzieję, że Shostak pozostanie w bramce Severstali, bo popisywał się dobrymi interwencjami. W Sibirze do gry wrócił Anton Wedin i oglądając go w sparingach może pokusić się o gola, ale oby nie dzisiaj. Sateri też równa forma, nie widzę tutaj aż siedmiu bramek, gdzie obie ekipy mają problemy w grze w PP.

Na trafienia liczę jednak w Magnitogorsku. Defensywa mocno kuleje o Lisów. 10 goli straconych w dwóch meczach boli, a Wilki z Niżniekamska mają kim straszyć. Pierwszy wyjazd do Ufy nieudany, teraz wydaje mi się, że będzie to lepiej wyglądało. Lisy z Admirałem nawet zamka nie potrafili ustawić momentami w PP, tutaj też liczę na poprawę. Co z tym Liborem? Nie ma jeszcze bramki na swoim koncie, a on lubi grać w lepszymi klubami, może coś ukłuje i spróbuje jego trafienia.

Po raz kolejny spróbuje ze strzelcem w KHL. Libor to jeden z liderów ekipy z Nizniekamska, który w tym sezonie jeszcze nie cieszył się z gola. Dziwne, ponieważ skład Nieftiechemikiu wzmocnił się w porównaniu z poprzednim sezonem i stawiam wyżej tą ekipę niż jeszcze na początku roku kalendarzowego. Dzisiaj Wilki zmierzą się z Lisami z Magnitogorska, którzy w defensywie nie najlepiej się prezentują. Aż 10 straconych goli w ostatnich dwóch meczach powoduje, że szanse na trafienia gości są jak najbardziej możliwe. Mam nadzieję, że Libor przełoży swoją formę z kwalifikacji do igrzysk olimpijskich na tafle KHL i tym sposobem jego zespół powalczy o punkty z wymagającym przeciwnikiem. Słowak lub strzelać z mocnymi rywalami i okazje z pewnością się pojawią.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +13
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie/KHL
Godzina: 16:00
Spotkanie: Metallurg Magnitogorsk vs Nieftiechimik Niżniekamsk
Typ: Poniżej 5.5 gola
Kurs: 1.75
Bukmacher: ETOTO
Analiza: Mimo że KHL to nie jest specjalnie overowa liga to w ostatnim czasie zauważyłem że ta statystka znacznie się poprawiła i stosunkowo często można ich dużo zobaczyć. Goście we wszystkich 4 meczach tego sezonu pokryli over 5.5 a gospodarze w 3 na 4. Myślę że przyszedł czas na jakiegoś undera, ja wybieram linie bezpieczna bo aż 5 bramek może paść. Niżniekamsk przegrał aż 5:1 z Ufa na wyjeździe dlatego będzie musiał zagrać rozważniej w defensywie. W H2h w dwóch ostatnich meczach padło tylko 3 i 1 bramka więc mimo overowego startu, mam nadzieję że obie drużyny wrócą do spotkań mało obfitych w bramki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +553
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Mamy składy, więc można coś spróbować. W bramce Nowosybirska Sateri, który w czterech dotychczasowych występach nie wpuścił jeszcze bramki w pierwszych dziesięciu minutach spotkania, ale naprzeciw stanie Shugaev, który w ogóle nie radzi sobie w tym sezonie, a w dwóch dotychczasowych startach wpuścił trzy bramki i wszystkie padły przed upływem dziesiątej minuty. Dodatkowo Severstal w 4 na 4 pierwszych tercjach traciło do tej pory bramkę natomiast Sibir w 3 na 4. Co więcej Severstal w 3 przypadkach z 4 zdobywała bramkę w pierwszej części spotkania. Według statystyk szansa na szybkiego gola jest spora.

Pomijając statystyki postawię jeszcze na zwycięstwo Sibiru. Zagrają pierwszy mecz u siebie. Mają czym postraszyć ofensywnie, a do pokonania bramkarz zaliczający jeden z najgorszych startów sezonu.

❌ Nowosybirsk ML @1,67 5/10 Unibet
✅ Gol w pierwszych dziesięciu minutach meczu @1,90 3/10 Unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +58
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
W bramce Severstali dziś awizowany Shugayev, a to stwarza okazję do dobrego wyniku Sibira. W 2 dotychczasowych meczach puścił po 2 gole, w tym z Mińskiem po 5 strzalach i niespełna 5 min na lodzie. Idę więc w stronę gospodarzy. W drugim meczu popieram kierunek na 2+ bramek i takiego dubla spróbuję.

Sibir DNB @1,55 (ot, hokej..)
BTS 2+ w Magnitogorsku @1,84
AKO: @2,85
(Fortuna) ❌

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Nie ma co się oszukiwać, że początek sezonu dla mnie jest beznadziejny jeżeli chodzi o granie i typowanie. Pomimo tego, że się wiele ogląda i analizuje brakuje czasami szczęścia, albo po prostu przeceniło się underdogi. Próbuję dalej i podoba mi się system rasijskij rasijskij. Również sobie czasem pogram gole w pierwszej tercji, bo często odzwierciedlają formę danej drużyny i styl gry, który opiera się na mocnym początku, ale nie będę zagłębiał się do bramkarzy, ale po prosty na kluby. Na dzisiaj trzy kupony i przy odpowiednim stawkowaniu jeden z nich na zielono oznacza drobny zysk.

Z góry omijam spotkania CSKA vs Barys i Sochi vs Bars, bo obserwując KHL od wielu lat zauważyłem, że są pomiędzy tymi organizacjami powiązania jeżeli chodzi o ustawki i kto wie, może jutro ujrzymy wygraną Barysa lub Sochi bo tak się kluby dogadały? Prędzej atakowałbym Kazachów po kursie @6.80, ale to zostawię dla własnego rozmyślania. Atakuje:

Admirał Władywostok vs Dynamo Moskwa: obie drużyny strzelą gola w pierwszej tercji @3.35 Fortuna ❌(jak na złość w każdej tercji btts tylko nie w pierwszej)

Jokerit Helsinki vs Lokomotiv Jarosław: każda drużyna 2+ bramek @1.72 ❌
Kunlun Red Star vs Avtomobilist Jekaterynburg: każda drużyna 2+ bramek @1.74 ❌
AKO @2.99 Fortuna ❌

Vityaz Podolsk vs Traktor Czelabińsk: Traktor gol w pierwszej tercji @1.70 ❌
Dinamo Ryga vs Torpedo Niżny Nowogród: Torpedo gol w pierwszej tercji @1.57❌
Spartak Moskwa vs SKA St. Petersburg: Spartak gol w pierwszej tercji @1.88❌
AKO @5.02 Fortuna❌

KHL wraca do Władywostoku po ponad1.5 roku, gdzie ostatni raz Admirał rozegrał mecz z Nieftiechemikiem Niżniekamsk. Zapewne pojawi się wielka feta, bilety oczywiście wyprzedane i nadzieje, że gospodarze sięgną po pierwszą wygraną. Widać postępy w grze Admirała i trzykrotnie ocierali się o pierwsze zwycięstwo, ale niestety dogrywki i rzuty karne były na ich niekorzyść. Coś wyczuwam tutaj niespodziankę, bo Dynamo się jeszcze nie potknęło gra znakomicie, ale i forma outsidera idzie w górę i czas przełamać negatywną serię. Poza tym stołeczni już nieco zmęczeni przelotami i zmianą klimatu. Zaatakuje jednak BTTS w pierwszej tercji. Patrząc na suche statystyki obie ekipy bardzo często strzelają właśnie w pierwszych 20 minutach:
-Admirał: 3/5
-Dynamo: 4/4

Jeżeli dołożymy do tego spragnionych kibiców, podmęczone Dynamo, to szanse na taki rodzaj zakładu są większe niż pokazuje to kurs. Ja próbuj, bo value mamy.

Co do pojedynków w Helsinkach i Mytiszczi nie będę się za bardzo rozpisywał. Kunlun to zawsze gwarancja goli. W Avto zapewne wystąpi Shikin w ramach rotacji GK, ale i on popełnia błędy. Ekipa z Chin świetnie gra w osłabieniu, gdzie traci oczywiście bramki, ale także je zdobywa. PP funkcjonuje u obu ekip, 2:2 jak najbardziej realne. Co do pojedynku Jokerit vs Lokomotiv to oba zespoły szukają swojej formy, ale grają coraz lepiej i mają mocne ofensywy. Tutaj również działa PP i jakoś nie widzi mi się tutaj under.

Jeżeli chodzi o gole poszczególnych ekip w pierwszych tercjach, to właśnie Vityaz, Dinamo i SKA do tej pory bardzo często je traciły w pierwszych 20 minutach:
Vityaz: 5/5
Dinamo: 4/5
SKA: 4/5

Ich jutrzejsi przeciwnicy mocno wchodzą w mecz, co również pokazują statystyki:
Traktor: 3/4
Torpedo: 3/5
Spartak: 3/5

Najbardziej ryzykowny wydaje się być Spartak, ale myślę, że dodatkowa motywacja z takim rywalem zadziała na plus. Stołeczni są w bardzo dobrej formie i są w stanie pokonać SKA, ale warto jako pierwszy rozpocząć strzelanie.

Ostatnia edycja:
M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Przepraszam Panowie że ja trochę w innym temacie ale zastanawiam się czy kolega sunxl jest cytowany w internecie ze swoją zgodą czy popełniany jest plagiat na analizach naszego kolegi. Najpierw pojawiają się analizy na naszym forum a dopiero później Na pewnym portalu internetowym, którego nazwa za życzenia się literą Z. Autorem tamtejszych analiz jest człowiek człowiek inicjałach P.N. i jeżeli Sunxl potwierdzi tutaj, że udziela się jako P. N. na tamtym portalu to wg mnie wszystko o.k. i tym samym utnie się głowę hydrze czyli mojemu podejrzeniu że ktoś podbiera analizy Sunxl i publikuje jako własne. Szczegóły pod na życzenie Administracji , tutaj już się nie rozpisując. A typów na dziś nie mam, noooo może overy chińczyków to coś co można grać za każdym razem :)

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Przepraszam Panowie że ja trochę w innym temacie ale zastanawiam się czy kolega sunxl jest cytowany w internecie ze swoją zgodą czy popełniany jest plagiat na analizach naszego kolegi. Najpierw pojawiają się analizy na naszym forum a dopiero później Na pewnym portalu internetowym, którego nazwa za życzenia się literą Z. Autorem tamtejszych analiz jest człowiek człowiek inicjałach P.N. i jeżeli Sunxl potwierdzi tutaj, że udziela się jako P. N. na tamtym portalu to wg mnie wszystko o.k. i tym samym utnie się głowę hydrze czyli mojemu podejrzeniu że ktoś podbiera analizy Sunxl i publikuje jako własne. Szczegóły pod na życzenie Administracji , tutaj już się nie rozpisując. A typów na dziś nie mam, noooo może overy chińczyków to coś co można grać za każdym razem :)
Wg mojej wiedzy, ten temat był juz przerabiany. Nie ma plagiatu, wszystko jest w porządku.

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie/KHL
Godzina: 18:30
Spotkanie: Podolsk - Traktor
Typ: remis lub Podolsk
Kurs: 1.80
Bukmacher: STS
Ile będzie trwać ta seria przegranych gospdoarzy i to po dogrywce co miało miejsce w czterech ostatnich ligowych spotkaniach. Nie były to łatwe mecze no może poza Soczi z którą Podolsk na wyjeździe powinien wygrac ale się nie udało. Potem przyszła przegrana ze Spartakiem również na wyjezdzie i tu już Podolsk wyglądał o wiele lepiej potem na własnej tafli porażka z Kazaniem i Jekaterynburgiem. Jeśli zerkniemy na H2h to zawodnicy z Czelabińska wygrali 2 ostatnie mecze. Vitjaz o wiele lepiej czuje się u siebie a goście z kolei na wyjazdach spisują się słabiej. Myślę że można tutaj pójść w stronę gospodarzy, nie wiem czy zwycięża ale wystarczy żeby po regulaminowym czasie gry był remis.

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Sprawa była wyjaśniana w poprzednim sezonie. sunxl sunxl jest autorem analiz w obu przypadkach, ale dziękuję za czujność!

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
W bramce Admirałów potwierdzony Nalimov, więc można zaryzykować, że padnie gol w pierwszych dziesięciu minutach. Najprawdopodobniej ze STRONY gości, ponieważ Bocharov radzi sobie na tyle dobrze w bramce Dynama, że gospodarzom może być ciężko coś ustrzelić na samym początku. Nalimov w przeciwienstwie do Serebryakova bardzo słabo wszedł w sezon, a biorąc do tego bardo skuteczna ofensywę z Moskwy będzie miał wyjątkowo ciężko. Nie ukrywam, że ucieszy mnie również potknięcie Bocharova lub moskiewskiej defensywy, ale nikomu nie życzę źle. Statystyk nie podam, bo jestem w pracy, a nie chcę czegoś pomylić pisząc z pamięci. Obu bramkarzy analizowałem wczoraj.

❌ Gol w pierwszych dziesięciu minutach we Wladywostoku @1,75 4/10 Unibet

Ostatnia edycja:
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
sunxl sunxl , KHL sie bardzo wyrównala , nie jest łatwo , słabsze ekipy próbuja dorównać tym mocniejszym na różnych polach, no i szczescie tez wazne w stykowych meczach a takich jest mnóstwo, sam tez mam sinusoidy, tak jak kazdy ale trzeba przertwac gorsze okresy, często na zywo próbuje obronic typ jak idzie, kosztem mniejszego zysku lub by zminimalizowac straty. Takze lecimy z tym koksem , ogladamy, analizujemy , typujemy, dyskutujemy, forum żyje.

Dzis duzo meczy ale chyba jeszcze wiecej niewiadomych
Ostatnio nabluzgałem na Torpedo, że mimo silnego rosteru nie mogą wejść na obroty i mi zrobili kuku. Powoli cos tam sie dzieje pozytywnego nie tylko wynikowo, choc ja bym tam widział jeszcze mocna jedynke i jakiegos rosyjsiego obrońcę do drugiej pary, dzis wyjazd do Rygi, ktora w obronie jeszcze ma troche pracy w ataku widac pozytywy ale dzis rywal trudny i mysle ze moze nie byc punktów
Do dubla wybieram miedzy Avto a SKA i moze tutaj Avto zaproponuje. Jadą do Mytyszczi a tam prócz wyniku trzeba pamietac, że celem tej ekipy wystep na Olimpiadzie bo tam 90 % graczy zagra pod flagą Chin. Jak gra Kunlun kazdy widzi. W obronie luzy wiec nawet śrdni bramkarz miałby tam problemy. Avto w polu solidne, defensywa równiez , rozgladaja sie za solidna jedynką bo Kovar nieststy nie zagra conajmniej do konca sezonu. Mysle ze nie popełnia tego bledu co w Podolsku gdzie miałem wrazenie ze mysleli ze mecz sam sie do konca wygra i sami musieli gonic. Wszystko po ich stronie

Torpedo ml + Avto ml kurs ako 2,03 fortuna⛔

Z pozostałych meczy skłaniam sie ku Traktorzystom, gdzie juz widac jakość, która niewątpiwie Czelabińsk dysponuje, Vitjaz u siebie bedzie kąsał ale oni graja falami, po takim wywroceniu wszystkiego do góry nogami trzeba czasu, narazie prosty hokej ale Babenko raczej proforuje hokej systemowy i tam z pewnoscia to bedzie sie pojawiało , póki co Traktor ma przewage w kazdej formacji
Mysle ze SKA tez w koncu sie przełamie. W ostatnim meczu w pierwszej tercji troche Samonov sie nie popisał. Jak wszedł Johansson to tez i defensywa sie uspokoiła o on gola juz nie wpuscił. Dzis licze, że zagra od poczatku. Spartak to dla mnie najwieksza pozytywna niespodzianka poczatku rozgrywek , do tej pory jedna porazka. Jest skutecznosc a defensywa popełnia mało błedów. Dzis pierwszy mecz po powrocie, ale i rywal trudny bo po dwoch porazkach ja tu widze win SKA

Traktor ml + SKA ml kurs ako 2,77 fortuna ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +241
M 15K

mijon

Użytkownik
1.Lucas Wallmark +0.5 pkt 1.60 k ( CSKA)

Cska nie powinno mieć problemów ze strzeleniem kilku bramek ze słabo spisującym sie barysem, myśle że nowy nabytek wojskowych zrobi minimum +0.5 pkt ostatnio bramka i asysta, liczę na powtórke i dobry występ szweda który spędza sporo minut na lodzie.

2. Daniel Zaar +0.5 pkt 1.55 k ( Niżny Nowograd)

Niżny podbudowany wygraną z Petersburgiem dzisiaj rywal z dużo niższej półki spodziewam się otwartego meczu tutaj ide w strone kolejnego szweda bramkostrzelnego Daniela Zaara

3.Brooks Macek strzeli bramke TAK 2.8 k ( Jekaterynburg)

Dobra okazja żeby postrzelać ide w strone bramkostrzelnego Macka

inna opcja over 5.5 bramek w meczu 1.9 k

Otrzymane punkty reputacji: +17
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Niepotrzebnie zaryzykowałem zakład mimo tego, że w bramce stanął Bocharov. Zgodnie ze schematem powinien to być "no bet", ale liczyłem na ofensywę z Moskwy. Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to wybaczcie. Z drugiej strony wiadomo, że uzywając nawet najlepszego modelu nie wszystkie zakłady będą trafione. Na dzisiaj jeszcze kilka propozycji z których należy wybrać tylko te, które spełniają warunki

❌ Jokerit - Lokomotiv bramka w pierwszych dziesięciu minutach @1,81 4/10 (Tutaj nie ma warunków do spełnienia)
CSKA - Barys nie padnie bramka w pierwszych dziesięciu minutach @1,85 4/10 (Tylko jeśli w bramkach Fedotov i Ortio)
✅ Podolsk - Traktor bramka w pierwszych dziesięciu minutach @1,80 4/10 (Tylko jeśli w bramkach Jeżow i Will)
Sochi - AK Bars bramka w pierwszych dziesięciu minutach @1,90 4/10 (Tylko jeśli w bramce Tretiak)
✅ Sochi - AK Bars nie padnie bramka w pierwszych dziesięciu minutach @1,82 4/10 (Tylko jeśli w bramce Sochi Hellberg)

Zobaczymy co zostanie do gry kiedy pojawią się składy.

💰 14,57

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +266
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Ja również gram typ BTS 2+ w Helsinkach, ale sunxl sunxl już wyżej proponował ten typ, więc już go tu nie uwzględniam.

Drugim typem który dorzucam to przynajmniej punkt J. Lehtery, niekwestionowanego króla asyst w ekipie Spartaka, bo kurs wydaje mi się atrakcyjny, a nie sądzę żeby SKA zagrało na zero z tyłu.

J. Lehtera >0,5p @1,75

Oprócz tego zagram sobie dwa składaki:

Traktor , SKA , Torpedo DNB @4,75 ❌

Kazań , Avto i CSKA >2,5 gola @3,46 ❌

// klasyka..

Może mało oryginalne typy ale czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze, a coś i tak nie wejdzie :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +119
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzisiaj mamy tylko jedno spotkanie, gdzie może być warto zaryzykować bramkę w pierwszych dziesięciu minutach i jest to spotkanie w Chabarowsku. Amur do tej pory słabo wchodził w mecz strzelając w pierwszych tercjach tylko raz na pięć spotkań z drugiej strony tracąc bramkę na początku gry aż w czterech z pięciu przypadków. Patrząc na statystyki lepiej prezentuje się Severstal. Goście tracą bramkę w każdej pierwszej tercji od początku sezonu przy tym tylko raz nie zdobywając gola w pierwszej części gry. Jest tylko jeden warunek - w bramce Severstali nie może pojawić się Shostak, bo prezentuje się do tej pory na tyle dobrze, że może pokrzyżować Nam plany.

✅ Gol w pierwszych dziesięciu minutach w Chabarowsku @1,92 4/10 (Shostak w bramce = no bet)

W przypadku drugiego meczu bramkarze mają zbyt dobre statystyki w pierwszych tercjach, żeby zastanawiać się na podobnym zakładem, więc odpuszczamy. Myślę natomiast nad pograniem zwycięstwa Magnitki. Omsk ewidentnie ma problemy z organizacją gry. Oprócz tego, że pokonali CSKA w meczu inauguracyjnym nie pokazali nic ciekawego. Widać sporo problemów w defensywie. MMG również walczy ze swoimi problemami, ale z meczu na mecz wyglądają co raz lepiej, a w ostatnim spotkaniu zachowali nawet czyste konto. Mam nadzieję, że u siebie poradzą sobie z niepewnym Avangardem chociaż znając życie Omsk zagra mecz życia i skończy się "niespodzianką" ; )

✅ Metallurg ML @1,86 4/10 Unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +743
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Nie będę się za bardzo rozpisywał, bo nie idzie to w parze ze skutecznością, chociaż cieszę się, że są osoby, które skorzystały z informacji na temat Barysa. Sochi też było blisko, może w rewanżu w Kazaniu będzie wygrana Lampartów lub podział oczek? Gram AKO i singla:

Amur Chabarowsk vs Severstal Czerepowiec: Amur strzeli gola w pierwszej tercji @1.73✅
Metallurg Magnitogorsk vs Avangard Omsk: powyżej 4.5 bramek (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1.58✅
AKO @2.73 Fortuna✅

Amur Chabarowsk vs Severstal Czerepowiec: Amur wygra pierwszą tercję i cały mecz: @3.65 Fortuna✅

Wierzę w ten Amur dzisiaj. Co by nie mówić, oglądając pojedynek z Dynamo nie wyglądało to źle. Słabo weszli w tamten mecz, bo już od pierwszych sekund musieli odrabiać straty, nie mniej jednak druga tercja to była ich dominacja i głupie nerwy i faule spowodowały, że stołeczni wygrali aż 6:2, co w ogóle nie jest odzwierciedleniem tego, co widzieliśmy na tafli. Amur ma ten handicap własnego obiektu oddalonego od x stref czasowych i zapewne wykorzysta podmęczonego przeciwnika. Gol w pierwszej tercji u siebie to normalność, może uda się strzelić drugiego wygrać pierwsze 20 minut i potem całe spotkanie, na to mocno liczę.

W Magnitogorsku liczę na strzelaninę. Duet Kanadyjczyków Philippe Maillet i Brendan Leipsic coraz lepiej się rozumie, a w obu ekipach jest problem z defensywą. Dodatkowo może pojawić się sporo PP, bo gracze pamiętają o play-offach z poprzedniej kampanii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +669
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Też dzis ide w Magnitkę, gdzie sama gra wygląda dobrze , lepiej niz wyniki ostatnich trzech meczy, w ataku kazdy wie co ma zagrac, formacje jeszcze troche rotują w zaleznosci od przeciwnika i wyniku ale generalnie w tym temacie jest duzo stabilniej niz w Omsku, gdzie Hartley mam wrazenie wprowadza troche nowych schematow a i wykonawvy jeszcze nie do konca poczuli co maja zagrac. Obrona w obu wypadkach lubi nagrzeszyć ale wiecej solidności widze na ten moment po stronie Magnitki, choc to w obronie Omska nie zaszły istotne z miany w porownaniu do poprzedniego sezonu. Mam nadzieje ze mecz rozstrzygnie sie w 60 min bo pozniej to juz loteria

Magnitka RT kurs 2,45 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +469
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom