>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Puchar Gagarina 2021!

Status
Zamknięty.
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ciężki dzień dzisiaj, oby jutro było lepiej. Singiel w BETFAN gotowy:

CSKA Moskwa vs Lokomotiv Jarosław: X2 + poniżej 5.5 bramek
Singiel BETFAN @2.25 ❌

Jeżeli spojrzymy na całokształt tej serii, to możemy śmiało powiedzieć, że Lokomotiv jest lepszy. Takie 3:1 byłoby bardziej sprawiedliwe dla ekipy z Jarosławia niż 2:2, ale myślę, że goście nie mają co narzekać, bo wszystko mają w swoich rękach i nogach. Czwartkowy pojedynek jest bardzo ważny z kilku względów. Przede wszystkim trzeba wygrać na tafli rywala, bo ewentualny siódmy mecz odbędzie się także w hali w Moskwie i szczerze mówiąc wątpię, aby Wojskowi go przegrali. Mają jednak więcej doświadczenia w takich sytuacjach i ogranie niż Loko a siódme starcia w serii rządzą się też swoimi prawami. Jakoś jestem dziwnie spokojny, że Lokomotywa szóste spotkanie na swojej tafli w Jarosławiu wygra, a więc kluczem jest jutrzejsza rywalizacja. Co możemy się spodziewać? Myślę, że podobny przebieg zobaczymy, co w pierwszym spotkaniu tej serii. Tam przez dłuższy czas utrzymywał się wynik 0:0. Nikt nie chciał popełniać błędu, a ostatecznie wygrała ta ekipa, która jeden z nich wykorzystała. Takie specjal jak wyżej przygotowałem w BETFAN. Edward Pasquale trzyma równą formę, być może jedną bramkę puści, nie więcej. Poza tym powinno być mniej PP, ale wiemy jak to jest, jak nerwy puszczą, co naturalnie zwiększa szanse na under. Kurs na ml Loko jest podobny, ale stawiam na X2 i under 5.5 trafień. Nie wierzę w CSKA w tym sezonie, a stawiam na solidną ekipę z Jarosławia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +14
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis bardzo wazny mecz dla tej serii bo nad przegranym bedzie wisiała wizja przegrania serii. Nie chciałbym tez napisac wielu rzeczy , żeby nie zapeszyć. W trzech spotkaniach to Lokomotiv był zespołem lepszym, grał szybko w ataku, czesciej był przy krążku, solidnie w obronie ,współpraca Ediego z obrońcami bardzo dobra i przede wszystkim spokój z tyłu. Mozna by wiele pozytywnych rzeczy napisac bo grac cały zespół, wszystcy bronia i atakuja. NIkitin jest nadal zaskoczony przebiegiem tej serii, mozna powiedziec zakłopotany. Dzis boje sie o jedno. Sędziowie. W meczu numer cztery powinna zostac uznana bramka na 3-0 strzelona przez Rafikova, KHL arguentowała tą decyzje tym, że leżący w polu bramki Kovalenko uniemozliwił interwencje Johansonowi .Gdy to czytałem to ogrnął mnie śmiech i trwoga jednoczesnie. Po pierwsze Kovalenko został przewrócony przez obronce CSKA Sergiejewa a po drugie w zadnym stopniu nie przeszkadzał w interwencji bramkarzowi. Ale najgorsze jest to , że sedziowie jak wjechali na narade nie wyłączyli jednago mikrofonu i jednemu patrzac w ekran wymksneło sie słowo " to jest gol " a słyszała to jedna z trybun kibiców Loko, pozieej była rozmowa przez telefon i po długiej naradzie gol nie został uznany. Chodzi mi o to ze nawet przy wyniku 2-0 , próbowano podac rękę CSKA by złapała kontakt i probowała doprowadzic do remisu. Loko jednak na to nie pozwoliło grjac dobrze po obu stronach lodu. Dzis moze byc nieststy podobnie i najlepsza recepta na to jest zdobycie goli przez Lokomotywe. Nie bedzie łatwo ale wg mnie im dalej w mecz z dobrym wynikiem tym gorzej dla CSKA, bo Lokomotywa fizycznie wygladała lepiej w tych spotkaniach i w trzecich tercjach. Mam tez wraznie ze in ta seria potrwa dłuzej tym wieksze szanse dla Jarosławia. Dzis próbuje na jednym kuponie podporki na innym zagram na wygrana Lokomotyy , bo gra najlpeszy hokej od bodajże 2010 roku. NIe bedzie łatwo bo CSKA bedzie chciało szybko strzelic gola by sobie ustawic mecz, ale mozna temu zaradzić

Loko z x kurs 1,8 STS
Loko ml kurs 2,27 fortuna

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Długo zastanawiałem się w jaki sposób zagrać to spotkanie i ostatecznie wybieram bezpieczniejszą opcje z remisem. Kurs na ML Lokomotivu bardzo dobry, ale spodziewam się remisu, a w dogrywce różnie bywa. Dziwi mnie, że znaczna większość idzie dzisiaj w kierunku CSKA. Praktycznie w jaki zakamarek internetu bym nie zajrzał to widzę zakłady na zwycięstwo CSKA. Podejrzewam, że ludzie grają po kursach lub dlatego, że to "niepokonane" CSKA. W ostatnim spotkaniu Lokomotiv bezbłędnie wykorzystał błędy Wojskowych zadając dwa śmiertelne ciosy w niewielkim odstępie czasu. Bardzo podobała mi się postawa Jarosławia. Jeśli dzisiaj nie spuszczą z tonu to przechylą szalę na swoją korzyść. Z ciekawości sprawdziłem przebieg drugiej rundy w playoffach 2016/2017 kiedy to Wojskowi przegrali z Lokomotivem 2:4 w serii. Bardzo podobny przebieg rywalizacji: Wymiana zwycięstwami w Moskwie, nastepnie wymiana zwycięstwami w Jarosławiu i mecz nr 5 w Moskwie na korzyść Lokomotivu, podobnie jak szósty w Jarosławiu, gdzie Lokomotiv zakończył serię. Historia lubi się powtarzać i mam nadzieję, że dzisiaj górą będą przyjezdni. Podnoszę linię do 6.5 bramek, bo mam dziwne przeczucie, że może paść kilka goli. Ciężko powiedzieć jaką taktykę obierze każda z drużyn. Nie będę kombinował z podbijaniem kursu.

❌ Lokomotiv lub remis & poniżej 6,5 bramek @1,88 5/10 Unibet

Jak ktoś liczy na mniejszą liczbe bramek to dobrze wygląda zakład: Lokomotiv +1,5 & Poniżej 4,5 bramki @2,05 w Unibecie

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
A ja gram w stronę gospodarzy , chociaż ani "po kursach" ani dlatego że to "niepokonane" CSKA ;) Mamy remis po dwóch seriach spotkań, z tym, że oba "pierwsze" mecze padły łupem wojskowych. Dziś niejako trzecia seria gier, może i tym razem się uda. Wczoraj udało mi się ustrzelić dwie trzecie tercje i jeden z dwóch handicapów -1 (w Magnitogorsku poszedł mi nie w tą stronę co trzeba) i dziś zaryzykuję po raz trzeci. Kluczem powinno być nie dać się zepchnąć do defensywy, licząc na jakiś kontratak, tylko granie tak, jakby od zwycięstwa w RT miał zależeć awans. Pytanie czy na taką otwartą grę wojskowi się zdecydują. Przegrywający dziś (niezależnie od tego kto nim będzie) postawi się w bardzo trudnej sytuacji, bo następny mecz nie będzie już miał marginesu błędu. Wygrana Lokomotivu nie zdziwi mnie zupełnie, ale na coś trzeba się zdecydować :)

CSKA (-1) @2,60 (3-2)

>1.5 gola w 3 tercji @2,20
(1, za krótko grali z EN)

Kursy Fortuna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +119
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ja dzisiaj bez zbędnego rozpisywania się, może tak będzie lepiej :)

Avangard Omsk vs Metallurg Magnitogorsk: X2 @1.66
SKA St. Petersburg vs Dynamo Moskwa: 1ml @1.73
AKO @2.87 Fortuna

Reid Boucher powyżej 0.5 punktu @1.55
Vasili Podkolzin powyżej 0.5 punktu @2.30
AKO @3.57 Fortuna

Czy to 7:1 dla Lisów było przełomowe w tej serii? Myślę, że Avangard dzisiaj powalczy i przede wszystkim będzie unikać gry w osłabieniu, bo to ich tak naprawdę pogrążyło. Nie mniej jednak emocje, stawka spotkania, będzie sporo nerwów, a psychologiczna przewaga jest zdecydowanie po stronie gości. Bob Hartley znów czymś zaskoczy? Myślę, że będzie dogrywka, a ja pobieram X2 do AKO.

Stawiam, że SKA zakończy dzisiaj swoją serię. Dynamo jest bezzębne szczególnie w PP bez Dmitri Kagarlitsky'ego. Dramatycznie to ostatnio wyglądało nawet w sytuacji 5vs3. Gospodarze rozkręcili się na dobre i pewność siebie jest po ich stronie.

Co do kanadyjki wybrałem zawodników w formie, którzy czują się bardzo dobrze w tych seriach.

Otrzymane punkty reputacji: +184
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
DZis postaram sie krótko.
Jestem rozczarowany postawa Dynamo w tej serii. Mimo ze postawiłem na ich awans to jednak z meczu na mecz graja coraz gorzej.
Pierwszy atak gdzies zginał, pomocy z nizszych formacji brak, taktyka zawodzi. Bragin porotowal składem młodych dał do przodu a ławke ma długa wiec moze sobie pozwolic na eksperymenty bez utraty jakosci. Dzis gram na pewne zamkniecie serii przez SKA bo nawet jak wróci Kagarlicki nie wiem czy wszystko odpali tak by dzis wygrac

SKA RT kurs 2,35 w hicie dnia

Z drugiej pary bardziej przekonuje mnie Magnitka. Znaleźli sposob na bramkarzy i obrone , sami tez zwarli szyki, ławke maja doswiadczona na tym etapie i mimo ze nie bedzie łatwo widze szanse na wywiezienie zwyciestaw z trudnego terenu

Magnitka ml kurs 2,1
wsjo fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +200
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Obie strzelą co najmniej dwie bramki w każdym meczu @4,40 3/10 Unibet

Zaryzykujemy. We wschodniej parze remis 2:2. Mam nadzieję, że Metallurg nie będzie próbował ugrać meczu najmniejszym kosztem i ruszą do ataku. Co potrafią pokazali w poprzednim spotkaniu. Avangard po takim blamażu z pewnością spróbuje się zrehabilitować, a wiemy, że są w stanie zdobyć dwie bramki na swojej tafli. W parze zachodniej jedno zwycięstwo dzieli Wojskowych od awansu do finału konferencji. Tutaj z kolei liczę na dobrą postawę Dynama. Muszą zaatakować, żeby mieć szanse coś ugrać. Jeśli SKA zdoła otworzyć wynik to tym lepiej dla mnie, bo Dynamo będzie próbowało odpowiedzieć za wszelką cenę. Zreszta podobnie powinno zadziałać w drugą stronę.

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Ja też próbuję zaproponowanego wyżej typu na 2+, dodatkowo znów liczę na strzelanie w końcówkach. Zgadzam się z typami w stronę SKA, a w drugiej parze bardziej przemawia do mnie Omsk. Ostatniego 1-7 nie biorę pod uwagę, bo czy 0-1 czy 0-10 to nie ma najmniejszego znaczenia w kontekście kolejnego spotkania. Jeżeli Omsk nie nałapie kar, jest dla mnie faworytem tego meczu.

>1,5 gola w 3 tercjach @3.61 ❌(eh, no brakło jednej w Petersburgu... a już miałem nadzieję że pograją dłużej z EN na 8 minut przed końcem)

SKA ML & Avangard ML @2,92 ✅

Kursy Fortuna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +119
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Ak Bars Kazań i SKA St. Petersburg awansują w maksymalnie sześciu meczach @5,33 2/10 Betsson
Playoffy w moim wykonaniu standardowo jak co roku - cienizna. Na szczęście nadrabiam zakładami długoterminowymi. Jednak trzeba iść konsekwentnie w undery zamiast kombinować.

74,12

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +268
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis nie ma znaczenia co było, że jedni zasłuzyli bardziej niz drudzy, że wynik powinien być inny. Kazde spotkanie to nowe rozdanie i takie tez jest dzisiaj. Dzis w Jarosławiu będzie kocioł , kibice beda pomogali , gra Lokomotivu jest bardzo dobra, troche barkuje szczescia, CSKA mocna ale do złapania. Wierze w siódmy mecz , bo nalezy sie obu zespołom. Moj typ pewnie nikogo nie dziwi :) ale gra daje podstawy do tego

Lokomotiv RT kurs 2,63 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +18
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Lokomotiv lub remis & Poniżej 6.0 bramek @1,70 6/10 Unibet

Szkoda, że ostatnio nie udało się wyrównać w Moskwie. Gra Lokomotivu wyglądała całkiem dobrze. Momentami mogliby mocniej przycisnąć. Dzisiaj na terenie ekipy z Jarosławia CSKA będzie miała ciężko o zwycięstwo. Myślę, że dzisiaj gospodarze mocniej docisną śrubę Wojskowym i ugrają co najmniej remis. Dobrze, że dostałem powiadomienie o nowym poście, bo byłem przekonany, że mecz o 17:30.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +273
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Magnitogorsk-Omsk
Gol w czasie 00:00-8:59 Nie 1,72 ( lepiej już bez takich zabaw)
Omsk ml 1,89
fortuna
6 mecz w tej serii i być może ostatni. Magnitka na pewno ma wsparcie kibiców i atut własnej hali lecz będzie presja bo 1-2 błędy i wylatują z PO. W 5 meczu w Bałaszycha nie zagrali aż tak źle jak wskazuje wynik. Lecz to 2 bolesna porażka Magnitki do zera. Ciężko wytypować coś w tej parze bo mieliśmy 2 gładkie zwycięstwa jastrzębi i 7-1 lisów. Mały margines błędu po stronie gospodarzy , więc nie spodziewam się strzelaniny od początku raczej szukania spokojnie swoich szans. Nikt z otwartą przyłbicą chyba się nie pokaże więc spróbuje under na początku.Typ na ml trochę na wyczucie natomiast wg mnie Avangard bardzo ładnie przechodzi do szybkiego ataku i jeśli to Magnitka narzuci swój styl gry to Avangard może skontrować ,a ma mocne 2 linki i jest kim zagrozić. Gra w PP obu drużyn na dobrym poziomie. Nie mam do końca przekonania do gospodarzy ostatnio po 0-3 udało się rozbić 7-1 , ale może to teraz Hartley przechytrzy Ilyę? Mecz zagadka i zapowiadają się emocje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +112
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Magnitogorsk-Omsk
over 4.5
@1.95

Nie będę ukrywać że bardziej śledzę młodzików niż KHL ale w tej serii już różne rzeczy się działy, teoretycznie nie wygląda aby miała być strzelanina ale z drugiej strony po jakiś 2 bramkach dla jednej z ekip to ta druga już nie ma nic do stracenia i trochę może się posypać, również potencjalnie ostatni mecz także bramkarz będzie o wiele częściej uciekał z bramki gdy tylko nadarzy się okazja więc po takim kursie w te 5 bramek z chęcią idę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +209
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
W dzisisjszej parze jest, kazdy mecz jest inny i za zwyczaj po dobrym jest ten gorszy. Dzis jednak spodziewam sie dosc wyrownanego meczu. Pod wieksza presja Magnitka, bo juz nie ma marginesu błędu, ostatnio tez musieli gonic by nie jechac z 1-3 do Bałaszycha, mysle, ze maja tam wielu doswiadczonych facetów by to udzwignąć jak w meczu nr 4, bedzie dzis blizej remisu niz w ostatnich meczach ale dla mnie ze wskazaniem na Magnitke, spodziewam sie siedmiu meczy w tej serii

Magnitka ml kurs 1,89 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +50
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Avangard -1.0 @3,10 2/10 Unibet

Postanowiłem zaryzykować. W poprzednim meczu Metallurg wyglądał dość przeciętnie. Dzisiaj będzie jeszcze więcej nerwów. Pojawią się kary. Pierwsze trio gości jest w tej rundzie zabójcze i podejrzewam, że postarają się dzisiaj zakończyć serię. Zdecydowanie są w stanie to zrobić jeśli pozostałe formację nie dadzą ciała. Typ bardziej na przeczucie.

82,52

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +282
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
CSKA Moskwa vs Lokomotiv Jarosław: 2ml @2.35 Superbet ❌

Mam pograny Puchar Gagarina dla Loko, mam pograny awans Loko do finału konferencji, więc jak nie mogę jutro pograć zwycięstwa Loko :D

Obiektywnie mówiąc kto oglądał wszystkie mecze tej serii to ekipa z Jarosławia była w większości czasu lepsza na lodzie. Ja miałem okazję obejrzeć sześć spotkań i naturalnie pojawiały się błędy głównie Edwarda Pasquale, ale on potrafił rehabilitować się w kolejnych pojedynkach. Pomimo tego, że game 7 odbędzie się w Moskwie i przewaga hali oraz kibiców będzie po stronie gospodarzy to uważam, że moment jest u gości. Obudzili się w końcu liderzy jak Anton Lander oraz Teemu Pulkkinen, którzy swoim doświadczeniem mogą pomóc. Nerwy będą spore i sedziowie zrobia zapewne wiele aby awansowało CSKA, ale sportowo lepsze jest Loko. Zdecyduje dyspozycja dnia i bramkarzy, oby szczęśliwie dla przyjezdnych, którym lekko kibicuje od rozpoczęcia play-off

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +7
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Remis w Moskwie (kurs jest wyższy jeśli się wybierze zakład "czy będzie dogrywka") @3,55 2/10 Betsson

Nie potrafię znaleźć argumentu, który przeważyłby szale w którąś ze stron. Lokomotiv wygląda lepiej sportowo. Jeśli chcą to potrafią przycisnąć przeciwnika. CSKA z kolei zagra na swoim lodzie i nie nie można im zarzucić braku potencjału. Poprzedni mecz przegrali poniekąd z powodu kar, które łapali seriami. Gdyby nie tracili czasu na siedzenie w boksie to mieliby więcej możliwości na zdobycie bramki. W tej serii kibicuję dla Lokomotivu, bo zawsze ciekawiej jest kiedy awansuje zespół inny niż zazwyczaj, ale mam przeczucie, że niestety dzisiaj górą będą Wojskowi. Więcej doświadczenia w takich spotkaniach po stronie gospodarzy. Również kar najpewniej będzie po ich stronie o wiele mniej niż ostatnio. Początkowo chciałem grac Lokomotiv z remisem, ale od rana nie mogę się zmusić do kliknięcia w "Zatwierdź" ; ) Pozostaje mi liczyć na zacięty pojedynek i rozstrzygnięcie w dogrywce.

❌ Jeszcze za drobne zagram sobie dokładny wynik 0:0 @30 0,5/10 Unibet i 1:1 @9,50 1/10 Unibet

CSKA musi się przypilnować, żeby nie łapać tyle kar. Myślę, że nikt nie ruszy do ataku raczej czekając na dogodna okazję i nie padnie zbyt wiele bramek, a pierwsza może dopiero w dogrywce.

79,02

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Dziś prochu to się już nie wymyśli, mam nadzieję że CSKA sobie poradzi (zamykają mi kupon z awansami ). Teoretycznie powinien być też under, ale dużo będzie zależało od przebiegu spotkania, w końcówce przy przewadze bramkowej może już być wolna amerykanka i grad bramek.
Z kursowego punktu widzenia warto chyba postawić na remis i tak też robię.

CSKA - Lokomotiv X @3,65 (Betfan) ❌ (2-0)

>1,5 bramki w 3 tercji @2,20 (Totalbet) ❌

Za drobne:

X i >5,5 gola @14 (Betfan) ❌ (przy over 6,5 kurs jest @43, dla szaleńców ;) )

Ostatnia edycja:
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Chciałbym aby wygrało Loko, moim zdaniem lepiej wyglądają ale ciężko tu grać 1x2, pójdę trochę bezpieczniej i zagram na strzały, 5/6 spotkań w tej serii pokrywali linię i liczę że dziś znowu to zrobią,

Loko over 25.5 celnego strzału @1.6524

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom