US to jakaś super agencja coś jak CIA czy FBI?A ja mam pytanie odnośnie wypłaty z karty prepaid w bankomacie..czy MB ma jakieś limity, po których przekroczeniu przesyła informacje do US? Czy wypłacając za pomocą karty to zupełnie nie dotyczy US?
Podałem Tobie na tacy tematy a Tobie nie chce się czytać? Trochę wysiłku...Czyli taką zagraniczną kartą MB można śmiało wypłacać nie narażając się zupełnie?
1. Kilka tysięcy postów do przeczytania a Ty je przeczytałeś w niespełna pół godziny?Tematy przeczytane, jednak zdania wciąż brak...pozwolisz, że zapytam-jaka jest Twoja opinia tej sprawie?
Większy limit w kwocie 500e mogą posiadać tylku użytkownicy VIP o statusie gold lub diamond.Ktos wie czy mozna zwiekszyc limit 250e wyplaty z bankomatu bo to jakies smieszne pieniadze
http://www.moneybookers.com/vip/support/ale jak uzyskać status gold lub diamond?
osobiście wypłacam regularnie 1k prawie codziennie, naspiałem do mb czy jest możliwość zwiększenia tego limitu 250e, a odpisali mi że nie mam takiej opcji...
ps. mam zwykłe konto bez vipa ale status "Skrill (Moneybookers) Account Pro Gambler Status"
Odpowiedź znajdziesz w tych dwóch linkach:ale jak uzyskać status gold lub diamond?
osobiście wypłacam regularnie 1k prawie codziennie, naspiałem do mb czy jest możliwość zwiększenia tego limitu 250e, a odpisali mi że nie mam takiej opcji...
ps. mam zwykłe konto bez vipa ale status "Skrill (Moneybookers) Account Pro Gambler Status"
Pragniemy Cię poinformować o pewnych zmianach związanych z Twoją kartą przedpłaconą MasterCard.
Dotychczasowy emitent Twojej karty ‒ Newcastle Building Society (NBS), przekształcił swój dział zajmujący się kartami przedpłaconymi w nowy podmiot gospodarczy: Wirecard Card Solutions Limited (WDCS). Nowy wydawca karty ‒ WDCS podlega autoryzacji i regulacji Financial Services Authority w Wielkiej Brytanii oraz jest podporządkowany decyzjom Rzecznika ds. Usług Finansowych (Financial Ombudsman Service). Regulamin korzystania z karty, jak i cennik opłat pozostają bez zmian.
Na odwrocie Twojej karty, NBS wciąż figuruje jako jej emitent. W żaden sposób nie wpływa to jednak na status Twojej karty lub inne ustawowe prawa. Naszym celem jest dalsze dostarczanie najwyższej jakości usług, do której, jako nasz klient, zdążyłeś się już przyzwyczaić.
W razie pytań, wątpliwości lub chęci pozyskania bardziej szczegółowych informacji, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: +44 203 514 5562 od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 9 -18 (czasu GMT) lub za pośrednictwem Centrum Obsługi Klienta
Z pozdrowieniami,
Skrill (Moneybookers)