Transakcja niekompletna, do chwili obecnej nie otrzymaliśmy potwierdzenia poprawnej wpłaty.
Opis błędu: Zapytanie autoryzacyjne niekompletne lub niepoprawne ! (err04)
czy to cos wam mowi ?
Witam. Mam pytanie odnośnie wyrobienia karty mb. Wyprowadziłem się z adresu który mam wpisany w danych konta mb. Chciałbym wyrobić kartę ale żeby przyszła ona pod mój aktualny adres. Da się tak?
Witam. Mam pytanie odnośnie wyrobienia karty mb. Wyprowadziłem się z adresu który mam wpisany w danych konta mb. Chciałbym wyrobić kartę ale żeby przyszła ona pod mój aktualny adres. Da się tak?
To zmień dane adresowe na aktualne. Przecież to można spokojnie zmienić (klikasz profil i edytuj adres) i wtedy przyjdzie Tobie na adres wpisany na koncie.
To zmień dane adresowe na aktualne. Przecież to można spokojnie zmienić (klikasz profil i edytuj adres) i wtedy przyjdzie Tobie na adres wpisany na koncie.
rzeczywiscie racja da sie bez problemu ???? Aha i pamietaj:
"Może Pan/Pani zmienić swoje dane osobowe tylko raz na 3 miesiące. Ostatnio zmienił/a Pan/Pani swój adres 28 Nov 12 18:17."
Zaloguj sie na Skrilla i wejdz w dzial Moja karta mastercard. Nastepnie masz opcje zgloszenia wydania nowej karty ! Nie przejmuj sie obecna ktora posiadasz nie zablokuja Ci ! Dopoki nie przysla tej nowej i jej nie aktywujesz ! PIN bedziesz mnial ten sam co do obecnej ! No i przy zamowieniu nowej musisz posiadac na koncie 41 zl (oplata roczna za wydanie karty)
jeżeli kartę mb mam od 01/10 do 01/13 to znaczy, ze dzis traci waznosc i w styczniu bedzie nieaktywna? Przysylaja sami kolejna, czy trzeba samodzielnie zamawiać?
ktos wie jak wycofac wniosek o karte MB? zlozylem wniosek, ale nie chce jednak tej karty i przechodzenia przez weryfikacje, no ale kase mi pobralo za karte... mozna to jakos anulowac i odzyskac kase? nigdzie nie widze mozliwosci anulowania, no a to troche nie fair mi sie wydaje...