macko18
Forum VIP
Około tych regulaminowych dwóch tygodni. Jedni dostają kilka dni wcześniej, innym się potrafiła spóźnić nawet o tydzień, ale najczęściej jest to te około 14 dni.Ile czasu czekaliscie na karte?
Około tych regulaminowych dwóch tygodni. Jedni dostają kilka dni wcześniej, innym się potrafiła spóźnić nawet o tydzień, ale najczęściej jest to te około 14 dni.Ile czasu czekaliscie na karte?
Skrill miewa swoje problemy i trafiają się takie okresy, gdy nie można zrealizować wypłaty z bankomatu, bądź właśnie zapłacić kartą w sklepie. Zazwyczaj po jakimś czasie problem zostaje naprawiony, najczęściej jest to kwestia godzin.Czy zdarzyło Wam się, że w niektórych miejscach nie można było zapłacić kartą Skrill? Ze 3 x miałem taką sytuację, że pojawiał sie komunikat odmowa na terminalu.
ja mialem ostatnio na bramce na autostradzie , ten komunikat a nie mialem gotowki to raz ,a dwa ,ze za kazda probe platnosci karta ci zlodzieje 4zl sobie pociagneliCzy zdarzyło Wam się, że w niektórych miejscach nie można było zapłacić kartą Skrill? Ze 3 x miałem taką sytuację, że pojawiał sie komunikat odmowa na terminalu.