Podajesz link, gdzie niżej jest jak wół napisane, że nie da się. Tylko dla kart wydanych w PL się da. I nie w euro. Czy to takie trudne?mamy to samo, dobrze ze zrobili takie info
hortex - mozesz ewentualnie sprawdzic czy w tych bankomatach euronetu da sie wyplacic euro majac karte skrill w euro :
http://www.euronetpolska.pl/p,282,_wyplata_eur.html
bedzie info dla innych na przyszlosc ????
Panowie dziś zauwazylem na swoim koncie skrill a na karcie że mam na zakupy 10 transakcji a na wypłaty z bankomatu 5 transakcji ... Wcześniej tego nie było macie to samo????
Tak. Ale na drugi dzień ja wyjmij z kosza i znów będzie działać ????siema, własnie tez to u siebie zobaczyłem, co to ma oznaczać?
Mam rozumieć,że poprzez swoją kartę wypłacę max 5x1080zł i karta do kosza?
dzięki za odp, pozdrawiam kolege<beer>Tak. Ale na drugi dzień ja wyjmij z kosza i znów będzie działać ????
To są limity transakcji na jeden dzień.
Ktoś? Coś?Hej,
dziś, wg mojej strony Skrill, mija termin do kiedy powinni mi przysłać kartę.
Na mojego prywatnego maila otrzymałam informację 18 stycznia, że wniosek o kartę został przyjęty i zostanę poinformowana kiedy wyślą kartę.
Jednak nie dostałam tego maila o wysyłce.
Czy poczekać jeszcze kilka dni na kartę czy powinnam już panikować i dzwonić do supportu?
Skoro nie było maila o wysyłce karty, to najprawdopodobniej nie została ona jeszcze wysłana. Musisz poczekać na maila od nich, albo o tej właśnie wysyłce, albo o odpowiedzi na Twoją wiadomość. Ewentualnie możesz próbować kontaktować się z nimi drogą telefoniczną.Ktoś? Coś?
Wysłałam do nich wczoraj rano mail z informacją, że karty ciągle nie ma. I cisza....
Zawsze przy wysyłce otrzymujesz informację, że karta idzie do 14 dni. Może to potrwać kilka dni krócej, pamiętaj, że to dni robocze. Co do przydatności karty, to musisz zastanowić się, czy chcesz wypłacić kasę jednorazowo, czy będziesz to robił wielokrotnie w przyszłości.Ile mniej więcej czekać na te karty? Faktycznie przychodzi od do 7 dni? Koniecznie ją zamawiać, czy wypłaty po kilka tysięcy miesięcznie ze Skrilla na konto powinno przejść bez problemu?
Dzięki ???? Polskich znaków nie mam w adresie. Dzwoniłam na support w piątek, gdzie Pani po angielsku najpierw mnie zweryfikowała (czyli: data urodzenia, ostatnie 4 cyfry konta bankowego, adres oraz na sam koniec jaka kwota ostatnio została wpłacona/wypłacona przez moje konto Skrill) i to wszystko po to aby mi powiedzieć, żeby poczekać do końca przyszłego tygodnia i jeśli karta nie przyjdzie to zadzwonić i wyślą ją jeszcze raz.