Wszedłem i nie widze aktywacji, tylko strona z tekstem "zamów swoja kartę przedpłacona już teraz, moje dane itd." więc może to był tylko taki mail informacyjny zachęcający do zamówienia, albo po prostu jakis phising, ale mail od nich na to nie wskazuje..zaloguj sie na konto i zobacz czy masz karte w zakladce do aktywacji (jesli jej oczywiscie wczesniej nie posiadales) - bedzie wiadomo czy jakies naciaganie czy to jednak skrill.
Dostałem takiego maila od Skrill
Witaj S......
We recently sent you a Karta przedpłacona Skrill Mastercard;. Możesz aktywować nową kartę w szybki i łatwy sposób za pomocą rachunku internetowego Skrill.
Zaloguj się, przejdź do zakładki "Karta przedpłacona Skrill" i postępuj zgodnie ze wskazówkami wyświetlonymi na ekranie - Twój PIN zostanie wyświetlony po aktywacji karty. Zajmie Ci to tylko kilka sekund.
Aktywuj kartę teraz.
Jeśli nie otrzymałeś jeszcze nowej karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta tutaj.
Z tym tylko że nie składałem żadnego wniosku o kartę, wiec o co tu chodzi czyżby jakiś phising?
Limit wypłat i płatności kartą wzrósł już jakiś czas temu, 3800 z groszami i płatności ok.11k.Czy to przez te nowe weryfikacje limity wyplat na karte wzrosl do 900eur dziennie?
Prawda to?
To nie jest ściema! To łaedzi śpiew Skrilla, który kombinuje jak koń pod górę by zdobyć trochę kasy. Ja miałem zablokowane konto, a tez tego maila dostałem. Karta nie przyszla, bo jej nie wysłali. Ale jak ktoś zechce, to pewnie przyślą.Na 99% to sciema. Nie loguj sie przez linka z emaila.