Dla wszystkichPanowie, karta MB jest już dostępna dla wszystkich użytkowników, czy tylko dla tych o statusie VIP?
Witaj można dotpay.pl i tam wybierasz opcja MoneybookersDa sie za pomoca tej karty doladowac tel przez internet?
moze ten bankomt nie jest jdnym z miliona ktore obsluguja mb za 1.8 eur? :/ dziwne...Dzisiaj dokonałem wypłaty w bankomacie BZ WBK na kwotę 1000 PLN, konto mam w PLN, kartę w PLN a zjadło mi z konta 1032 PLN, wg. cennika powinno to być tylko 1.8 EURO a nie aż 32 PLN ktoś miał podobnie ?
Z bardzo bliskiego źródla WBK pobiera oplate jezeli wyplacasz obca karta. Kwota ta wynosi od 5-10zł lub pobierane jest pewny % z sumy jakiej wyplacales ????Dzisiaj dokonałem wypłaty w bankomacie BZ WBK na kwotę 1000 PLN, konto mam w PLN, kartę w PLN a zjadło mi z konta 1032 PLN, wg. cennika powinno to być tylko 1.8 EURO a nie aż 32 PLN ktoś miał podobnie ?
Do karty jest przydzielony losowo wybrany numer PIN. Jeśli chcesz zmienić ten numer na inny łatwiejszy do zapamiętania możesz to zrobić w większości bankomatów. Jeżeli bankomat nie pozwala na zmianę PIN’u znaczy to, że najprawdopodobniej jest nieprzystosowany do kart chipowych.Mozna w tej karcie zmienic PIN na swoj ?
Powinno zadziałać ???? Jak tylko sprawdzisz czy zadziałało proszę napisz co z tego wyszło Pozdroeee no ciekawe to co piszesz. a wiec tak, jak dostalem z gory PIN dla konta w banku w ING to zastanawialem sie jak zmienic PIN, zadzwonilem na infolinie i babkja powiedziala zeby wrzucic karcioche w bankomat ING i tam jest opcja zmiany PIN, i tak wlasnie zmienilem PIN dla karty ING. Natomiast zmiane PIN w Mbanku mozna zrobic przez www logujac sie na konto. Czyli jak piszesz wystarczy dorwac bankomat ktory ma opcje zmiany PIN - czyli ING na bank ma taka mozliwosc. No zobaczymy czy zadziala.