pokeromaniak
Użytkownik
Wypłaciłem 100zł w Euronecie. Z mb znikło dokładnie 107,29zł.
Nie ma żadnych kosztów. Płacisz 50.05zł za benzynę i tyle Ci pobierają z karty.Próbował ktoś płacić tą kartą w sklepie?
Jeśli tak czy został obciążony jakimiś kosztami?
OK. Dzięki. Bo gdzieś czytałem jak ktoś płacił w Żabce i miał jakieś dziwne problemy. Ale nie chce nawet pisać żeby nie wprowadzać paniki na forumNie ma żadnych kosztów. Płacisz 50.05zł za benzynę i tyle Ci pobierają z karty.
Czeka się około 7-14dni (w przypadku pozytywnego rozpatrzenia twojego zamówienia)Witam
Chcę sobie zamowic ta karte mb jak dobrze rozumiem to muszę im wysłać dokument oraz miec na koncie 40zl tak i to wszystko? I ile sie czeka potem na ta kartę tak około?
Dziekuje za odpowiedz
A mi się wydaję, że jeżeli jesteś już od kilku lat ich klientem, masz duży, miesięczny obrót to nie trzeba nic weryfikować...Nawet jak się ma konto zweryfikowane to trzeba wysłać skan, w moim przypadku pobrali 10e po rozpatrzeniu wniosku, więc nie wiem jak to jest
Nie wiem jak Ty chcesz funkcjonować mając MB a nie mając konta bankowego. Ja rozumiem, że jeszcze jak premierem był Jarosław Kaczyński to było na porządku dziennym nie mieć konta. Ale może jednak nie warto brać przykładu z tego człowieka i założyć sobie konto?No ale czy mogę wypłacać za pomocą jej pieniądze z moneybookers nie posiadając konta w banku??