Z tego co pamiętam, to nic więcej nie trzeba robić. Jeśli czegoś będą chcieli - skontaktują się z Tobą. Składaj podanie i ciesz się kartąmam zweryfikowany adres na Moneybookers,10 euro na koncie jest, jakieś warunki muszę jeszcze spełnić, bo coś czytałem że są dwie opcje weryfikacji,do końca nie wiem jak to wygląda, dziękuję za odpowiedz
Nie ma. 10€ na rok za kartę i tyle.oprócz 10 euro za wyrobienie karty, nie ma żadnych kosztów dysponowania kartą? Oprócz prowizji przy wypłacie z bankomatu?
Różnie to bywa, ja dostałem PIN jeszcze przed kartą, a z tego co czytałem, to niektórzy go nie dostali w ogóleDostałem kartę jakiś tydzień temu a kiedy dostanę PIN do karty ?
No właśnie, jak jest z tymi opłatami za kartę? Jak to egzekwują, saldo minus 40 zł czy jak? Mam kartę grubo ponad rok i nic się nie zgłaszają po opłatę za kolejny rok.Nie ma. 10€ na rok za kartę i tyle.
Mi jak minął rok to po prostu ok. 40 zł (równowartość - 10€) odjęli z konta - tytułem opłaty za kartę.No właśnie, jak jest z tymi opłatami za kartę? Jak to egzekwują, saldo minus 40 zł czy jak? Mam kartę grubo ponad rok i nic się nie zgłaszają po opłatę za kolejny rok.
Poprawka: płatności tą kartą w sklepach itp. są darmowe. Poza tym np. dla mnie opłata roczna zwróciła mi się już przy pierwszej rezerwacji lotów liniami RyanAir, bo dzięki niej każdy lot dla jednej osoby jest o 5 Euro tańszy.korzystanie z karty mb jest kompletnie nieoplacalne bodaj cos kolo 8 zlotych za wybranie/placenie