Te listy czasami nie dochodzą. Napisz do nich, że nie dostałeś to czasami można to inaczej załatwić.A ile trzeba czekać na listy z kodami rozszerzającymi limit operacji na koncie ? Właśnie mija tydzień i nic...
Spodziewaj się listu poleconego z Urzędu Skarbowego celem wyjaśnienia tej sprawy oraz zapłacenia wysokiej grzywny.Wystąpilem o kartę MB i żeby pokryc koszty wniosku nieopatrznie przelalem kase z konta w swoim banku. czy to moze mnie potencjalnie zdekonspirowac przed fiskusem ?
Tak, musisz zweryfikować konto, zanim w ogóle przejdzie Twój wniosek o kartę i tak, musisz mieć 10€ na koncie.jak będę chciał złożyć niosek o kartę, to w tedy na pewno będę musiał zweryfikować konto skanem dowodu tak? No i mieć te min. 50zł na opłatę z kartę?
Nie wiem jak u innych, ale u mnie na jedne weryfikacji sie nie skończyło. Parę miesięcy póżniej musiałem dosłać jeszcze faktury na moje nazwisko i skany drugiego dokumentu.cześć Wszystkim,
przed chwilą założyłem konto na mb dostałem maile z prośbą o weryfikację adresu, co zrobiłem. Czy mam im wysłać jeszcze skan dowodu bo później będę chciał przelać pieniądze do betfair?
Pisz w sprawie przelewu natychmiastowego do supportu MB. MoneyBookers korzysta z usługi przelewy24, która de fakto oferuje możliwość korzystania z getina.Mam problem z wpłaceniem przez internet na moneybookers. Na liście banków do wyboru, nie ma getinbanku, w którym mam konto. Nie wiem też gdzie miałabym wpisać adnotację z moim numerem ID, której wymagają przy przelewie. Może ktoś mógłby mi pomóc?