Nie płaciłem kartą na allegro. Doładowywałem za to telefon. Musisz wybrać płacę kartą płatniczą lub debetową. Wypełniasz odpowiednie dane i kasę Ci ściąga )bez prowizji). Jeśli na allegro można płacić kartami to i karta MB będzie akceptowana.Panowie mozna karta moneybookers placic na allegro??? jesli tak to w jaki sposob bo ja nie widze tam opcji place z mb
Oczywiście, że można. Nie spotkałem się jeszcze z bankomatem z którego nie wypłaciłem, a było ich dużo.licze na szybka odpowiedz , mozna z karty wyplacac w bankomacie pko ten z żubrem ?
Napisz proszę z jakimi opłatami się to wiązałoDzisiaj udało mi się zmienić pin w swojej karcie z moneybookers. Bankomat z ING. Nazwy firmy bankomatu zapomniałem, wiem że składała się z 3 liter.
Wczoraj m.in doładowałem konto z play kartą z moneybookers oraz opłaciłem rachunek za cyfre+. Coraz szersze zastosowanie tej karty co daje duży plus. Nie służy tylko do wypłacania z bankomatu i płacenia w sklepach.
Jak zaplaciles za ten rachunek jest ta opcja na stronie mb??? i jak doladowales konto w komorce??? dzieki
Żadnych dodatkowych opłat nie płaciłem, abo za c+ mam 57zł i tyle mi ubyło z konta. Do tej pory ani za doładowanie telefonu, ani za opłacenie c+ dodatkowych opłat mi nie pobrano. W obu przypadkach mam płatność kartą, czyli tak jakbym w sklepie płacił. Nie mogę moim zdaniem pobrać dodatkowych opłat.
Dzięki@Kosa
Odpowiem Ci tylko na 2 pytanie, gdyż nie posiadam konta na ebayu.
Karta jest powiązana z kontem moneybookers. Wypłacasz/płacisz kartą to pieniądze Ci z konta MB ubywają.
Skontaktuj się z supportem MoneyBookers? Jeżeli dane, które podajesz sa prawidłowe to wydaje mi się, że podając je na supporcie + pytania kontrolne czy coś to powinni Ci aktywować.Mam pytanko co zrobić gdy 3x chciałem aktywować kartę najlepsze jest to ze 3x wpisywałem wszystko dobrze ale niestety pisało ze wprowadziłem źle dane ... Co teraz trzeba zrobić by aktywować kartę ?