>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Karta Skrill (dawniej Moneybookers)

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Jak długo czekaliście na karte? Zamówiłem ją w sobote a dzisiaj przyszło ze wszytsko poszło ok i karta zostanie wysłana w ciągu 14 dni... Naprawde trzeba czekać az 14dni?

K 5

ksa

Użytkownik
Panowie mozna karta moneybookers placic na allegro??? jesli tak to w jaki sposob bo ja nie widze tam opcji place z mb

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Panowie mozna karta moneybookers placic na allegro??? jesli tak to w jaki sposob bo ja nie widze tam opcji place z mb
Nie płaciłem kartą na allegro. Doładowywałem za to telefon. Musisz wybrać płacę kartą płatniczą lub debetową. Wypełniasz odpowiednie dane i kasę Ci ściąga )bez prowizji). Jeśli na allegro można płacić kartami to i karta MB będzie akceptowana.
licze na szybka odpowiedz , mozna z karty wyplacac w bankomacie pko ten z żubrem ?
Oczywiście, że można. Nie spotkałem się jeszcze z bankomatem z którego nie wypłaciłem, a było ich dużo.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
że można to wiem ;) slyszałem że z niektorych bankomatów schodzi transakcja a kasy niema czyli na pko bez przypału mówisz

ok wszystko elegancko wyplacone

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja dziś odebrałem kartę, aktywowałem i wypłaciłem 1wszy raz z bankomatu. Żadnych problemów - polecam w 100% ten sposób. Prowizja 7,45 zł. Nie wiem tylko czy to prowizja % od kwoty czy stałą od wypłaty ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dzisiaj udało mi się zmienić pin w swojej karcie z moneybookers. Bankomat z ING. Nazwy firmy bankomatu zapomniałem, wiem że składała się z 3 liter.
Wczoraj m.in doładowałem konto z play kartą z moneybookers oraz opłaciłem rachunek za cyfre+. Coraz szersze zastosowanie tej karty co daje duży plus. Nie służy tylko do wypłacania z bankomatu i płacenia w sklepach.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Dzisiaj udało mi się zmienić pin w swojej karcie z moneybookers. Bankomat z ING. Nazwy firmy bankomatu zapomniałem, wiem że składała się z 3 liter.
Wczoraj m.in doładowałem konto z play kartą z moneybookers oraz opłaciłem rachunek za cyfre+. Coraz szersze zastosowanie tej karty co daje duży plus. Nie służy tylko do wypłacania z bankomatu i płacenia w sklepach.
Napisz proszę z jakimi opłatami się to wiązało

al_capone 29K

al_capone

Gangster

Żadnych dodatkowych opłat nie płaciłem, abo za c+ mam 57zł i tyle mi ubyło z konta. Do tej pory ani za doładowanie telefonu, ani za opłacenie c+ dodatkowych opłat mi nie pobrano. W obu przypadkach mam płatność kartą, czyli tak jakbym w sklepie płacił. Nie mogę moim zdaniem pobrać dodatkowych opłat.

Otrzymane punkty reputacji: +8
kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Witam ;) Niezbyt orientuję się w płatnościach online. W ogóle się tym nie interesowałem ze względu na to, że nie byłem pełnoletni, więc proszę o wyrozumiałość.

Czytałem, że za pośrednictwem moneybookers można płacić np. na ebay&#39;u. W jaki sposób się to odbywa? Domyślam się, że za pomocą karty, ale czy to jest jedyna opcja? Czy można zrobić w ten sposób, że wypłacę kasę od buka i tymi pieniędzmi zapłacę, bez użycia karty?

Druga sprawa - czy karta jest powiązana z kontem internetowym (tym, z którego wpłacamy do bukmachera), tzn. czy wybranie pieniędzy z karty wiąże się z jednoczesnym odjęciem tej kwoty na koncie internetowym?

K 5

ksa

Użytkownik

Żadnych dodatkowych opłat nie płaciłem, abo za c+ mam 57zł i tyle mi ubyło z konta. Do tej pory ani za doładowanie telefonu, ani za opłacenie c+ dodatkowych opłat mi nie pobrano. W obu przypadkach mam płatność kartą, czyli tak jakbym w sklepie płacił. Nie mogę moim zdaniem pobrać dodatkowych opłat.
Jak zaplaciles za ten rachunek jest ta opcja na stronie mb??? i jak doladowales konto w komorce??? dzieki

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@Kosa
Odpowiem Ci tylko na 2 pytanie, gdyż nie posiadam konta na ebayu.
Karta jest powiązana z kontem moneybookers. Wypłacasz/płacisz kartą to pieniądze Ci z konta MB ubywają.
@ksa
Cyfra ma takie coś jak internetowe centrum abonamentów. Tam masz informacje o płatnościach i możesz także zapłacić. Z formularzu wybierasz płacę kartą płatniczą, wybierasz logo masterCard i wypełniasz dane. Wszystko odbywa się bez problemu.
Odnośnie play, masz stronę: http://doladowania.play.pl/ i tam także wybierasz płatność kartą, wypełniasz dane i jest ok. Generalnie można płacić online tam gdzie logo mastercard.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
@Kosa
Odpowiem Ci tylko na 2 pytanie, gdyż nie posiadam konta na ebayu.
Karta jest powiązana z kontem moneybookers. Wypłacasz/płacisz kartą to pieniądze Ci z konta MB ubywają.
Dzięki ;)
Z tego, co napisałeś do ksa wnioskuję, że karta jest raczej niezbędna do płacenia w Internecie pieniędzmi z moneybookers... Bo chodzi mi o to, że wolałbym nie mieć żadnych przelewów związanych z zakładami bukmacherskimi na konto bankowe. Karta jest rozwiązaniem, ale myślałem, że może jest możliwość dokonywania płatności na podobnej zasadzie jak płacę z allegro, bez użycia żadnej karty...

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Hmm... tak sobie pomyślałem teraz. Czy MoneyBookers nie jest idealnym systemem do obejścia nielegalnego hazardu w internecie? Wypłacając pieniądze z bukmachera do MB i wypłacanie tych pieniędzy kartą bankomatową z MB skarbówka może dojść do tego, że zarabiamy na nieopodatkowanym hazardzie? W sumie jakieś informacje w bankomacie muszą się znajdować.

J 0

janiczek

Użytkownik
Mam pytanko co zrobić gdy 3x chciałem aktywować kartę najlepsze jest to ze 3x wpisywałem wszystko dobrze ale niestety pisało ze wprowadziłem źle dane ... Co teraz trzeba zrobić by aktywować kartę ?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Mam pytanko co zrobić gdy 3x chciałem aktywować kartę najlepsze jest to ze 3x wpisywałem wszystko dobrze ale niestety pisało ze wprowadziłem źle dane ... Co teraz trzeba zrobić by aktywować kartę ?
Skontaktuj się z supportem MoneyBookers? Jeżeli dane, które podajesz sa prawidłowe to wydaje mi się, że podając je na supporcie + pytania kontrolne czy coś to powinni Ci aktywować.

J 0

janiczek

Użytkownik
a właśnie jak się można z nimi skontaktować tylko telefonicznie ? bo chat live niby jest ale widzę ze ciągle niedostępny .. Napisałem maila do nich ale niewiem czy sie zgłoszą a jeśli tak to kiedy

Do góry Bottom