odpisali mi, że mają problemy techniczne i spiny zostaną dopisane najpóźniej do 19 w piątek
Mi to samo odpisali odnośnie zwrotu za zakład mobilny... zobaczymyodpisali mi, że mają problemy techniczne i spiny zostaną dopisane najpóźniej do 19 w piątek
mi tez nie zwrocili*
@mazitbg
Ten zwrot dostałeś do dostępnych bonusów?
Bo u mnie nadal susza, nie wiem czy lecą aż tak w kulki, czy trzeba do nich z mordą, żeby zwrócili... Parodie odstawiają.
Piątego dnia naszego Świątecznego Kalendarza czas na zabawę w Kasynie! Dziś, tylko przez jeden dzień, możesz wykorzystać 3 free spiny na Disco Spins! Dodatkowo, jeśli złożysz depozyt dzisiaj- dosatniesz kolejnych 15 spinów!
Codziennie, aż do Wigilii, mamy nową niespodziankę. Nie zapomnij zajrzeć do Kalendarza jutro!
Jak to działa:
Wystarczy, że zalogujesz się na swoje konto Unibet, wejdziesz do lobby Kasyna, otworzysz ‘Disco Spins’ i możesz zaczynać darmowe rundy! Złóż depozyt dzisiaj, a dostaniesz 15 dodatkowych spinów.
Wygrane z darmowych spinów to środki bonusowe, dla których obowiązują zasady Unibet.
no to tyle :>Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję , że niestety nie znalazłem Pana na liście uprawnionych do bonusu co wskazuje na to, iż nie spełnił Pan któregoś z warunków promocji. Bardzo mi przykro
Tak dostałem do ręcznej aktywacji w sekcji "oferty bonusowe". Trzeba się czasami z nimi dogadać na live chacie albo przez maila, tylko tak normalnie, powiedzmy "grzecznie" to wtedy idzie dojśc do porozumienia@mazitbg
Ten zwrot dostałeś do dostępnych bonusów?
Bo u mnie nadal susza, nie wiem czy lecą aż tak w kulki, czy trzeba do nich z mordą, żeby zwrócili... Parodie odstawiają.