V
0
vvojtaszek
Użytkownik
zwijają manatki no to pięknie, pech chciał że musiałem się skusić na tego ich pseudo bonusa, jeszcze 200zł do obrócenia i spróbuje wypłacić..
jeśli nigdy tam nic nie wpłacałeś...Myślicie, że z wypłata 300 zł też robili by problemy? Zrobione z HH
zeby wyplacic trzeba wplacic 20euro a nie zl a to jest wedlug ich przelicznika 76zlminimalny depozyt 20zł więc dużo nie stracisz, jeżeli jeszcze nie wysłałeś to wyślij skany bo długo im schodzi weryfikacja, niedługo zlecę wypłatę napiszę jak sprawa wygląda
aha no faktycznie, sorki za błąd, sam musiałem przelać 26zł jeszcze do wypłaty bo 50 wpłaciłem, z tego co czytałem na forach to oni oskubali tylko kilka osób ale na dużą kwotę typu kilka tysięcy zł, więc myślę że że nie będą robić problemu z nami jeżeli chcą jeszcze żeby ktokolwiek do nich wpłaciłzeby wyplacic trzeba wplacic 20euro a nie zl a to jest wedlug ich przelicznika 76zl
tez mam taka sytuacje ze mam tam ponad 400zl i teraz nie wiem co robic bo nie chce stracic 76zl ????
Może się przydać komuś to info. Dziś dostałem kasę. Chyba szybciej nawet dostałem niż to się ma w bwinie.Słyszałem o kilku osobach, które czekają na kase. Sam czekam. Mam do wypłaty sumę z przedziału 500-1000 pln. Może uda się wypłacić taką sumę. Rozmawiałem na czacie z Panią Anią. Powiedziała mi, że wypłata to "kwestia ilku dni". Wszedłem tam kiedyś na livebetting. Mają tam czat podobny do bwina. Zaptytałem tam graczy czy ktoś wypłacił kasę od nich ostatnio. Każdy powiedział, że czeka...