Witam,
w ramach uprzedzenia przed tym bukiem, opis sytuacji ktora spotkala mojego znajomego ????
"Wyglada ze tygodnie
Jetbull sa policzone na palcach jednej reki. Kiedy pare tygodnii temu scieli mnie do 3 euro na zaklad, zlecilem wyplate calosci konta - dodam ze konto mialem okolo roku, wplacajac i wyplacajac parenascie razy, ale trzymajac raczej mala kase na koncie biorac pod uwage ich powszechnie wiadoma slaba kondycje finansowa.
W kazdym razie zlecilem wyplate 1669 euro na moneybookers kiedy kasy nie bylo po 2 tygodniach zaczalem interweniowac na ich livechacie gdzie zapewniano mnie ze juz dlugo czekam i przekaza do dzialu finansow zeby mi juz wyplacili! : D Nie pomagalo, kasa dalej byla niewyplacana, pisalem i pisalem. W koncu dostalem jakiegos dziwnego maila ze moje konto jest powiazane z innymi i ze mam wiecej niz 1 konto i podobne bzdury. Odpisalem ze mam tylko 1 konto, kolejny email ze w takim razie ktos tam sie loguje z takiego samego IP co ja. Odpisalem ze korzystam z netu i w pracy i w domu, i ze w pracy to chyba kilkadziesiat osob ma 1 IP! Dodam ze moja gra nawet nie moga podchodzic pod zaden syndykat bo nie dzielilem betow z
Jetbull z nikim! Dzis kolejny email. Final decision, ze moje konto zostaje zamkniete i kasa skonfiskowana, ot zostalem okradziony na 1669 euro... "
Dear
Jetbull Customer,
Thank you for sending us your reason explaining the linked accounts that
you have with
Jetbull .
After careful deliberation, we have to inform you that a breach of our
terms and conditions has occurred.
As a result, your account will be closed and any surplus proceeds in
your account will not be paid out to you under our terms and conditions.
Thank you.
---
Yours sincerely,
Jetbull Risk Team
E:
[email protected]
W:
Jetbul l.c om
Informacja o fatalnej kondycji finansowej
Jetbull i jesczze w zeszlym miesiacu wolnych wyplatach, pojawiaja sie na prawie wszytskich forach zagranicznych. W tej chwili wyglada ze to juz ich ostatnie dni, wyplacaja podobno mniejsze kwoty do kilkuset euro, przy wiekszych uciekaja sie do kradziezy kasy z calkiem nieprawdziwych powodow.
Info pojdzie rowniez na fora zagraniczne. Ze swojej strony zwroce sie do SBR o pomoc.