Kim? Janowicz to co najwyżej w setce może być bo nawet czołowa 50 to dla niego za wysokie progi.. z takim podejściem do sportu jak jego to nic nie osiągnie więcej, tylko w chellengerach będzie się pokazywal, może jakieś pojedyncze wyskoki w atp250moim zdaniem bardzo fizycznie opadł z pułapu na którym był i nie powróci do tego już nigdy, a szkoda bo miał szanse zostać polskim Roddickiem
Nie zgadzam się jeśli wszystko będzie ok to spokojnie w 50 może być nie trzeba mieć do tego jakieś super równej formy wystarczy parę razy zaskoczyć do rokuKim? Janowicz to co najwyżej w setce może być bo nawet czołowa 50 to dla niego za wysokie progi.. z takim podejściem do sportu jak jego to nic nie osiągnie więcej, tylko w chellengerach będzie się pokazywal, może jakieś pojedyncze wyskoki w atp250
Majchrzak ma 0 mocy jest solidny przebijaką jakby Janowicz trafiał to by szumi nie powąchał piłki :razz:Ja bym chętnie zobaczył za jakiś czas pojedynek Janowicza z Majchrzakiem, bo z tego co widzę to ten chłopak zaczyna powoli szaleć, pokonując o wiele wyżej rozstawionych tenisistów.
Grał z izakiem (streamer/youtuber/komentator głównie csa) grali 3 mecze. Najpierw o 100$ potem pełny mecz 30 rund na awp o 1200$. Janowicz przegrał po czym wypłacił nagrodę izakowi. Jednak na tym nie koniec, Janowicz uparl sie że chce grać rewanż. Izak nie chciał ale jednak Jurek ostro stawiał na swoim i chciał się odegrać i odzyskać hajs. Przegrał 16-2 bodajże w końcowych rundach rozwalajac sprzęt jak widać u góry.
Jakby nie patrzeć to przegrał 2500$ plus rozwalił sprzęt. Izakowi dał donejta 1200 dolkow więcej nie widziałem i chyba narazie mu tego "nie wypłacił"
Ten wywiad brzmi jak komedia. Nie twierdzę, że nie ma ustawiania, ale najpierw mówi o tym, ze wie co jest ustawione. Potem wspomina kilka lig, z których jakoby miał mieć masę insiderów. Do tego potem mówi jakie to niesamowite przeczucie ma i gra po kursach 67/1.Ojciec Kocyły wspomina 2 razy o meczach Janowicza na Us Open które miał niby ustawić http://www.przegladsportowy.pl/tenis,tenis-jak-zarobic-lewe-miliony-na-korcie-,artykul,725760,1,289.html
raz, zobacz kiedy tamten turniej się odbył, a dwa - nie sądzę by robił to osobiście, ostatniego takiego idiotę widziałem w fortunie jak Polar Wrocław seryjnie przegrywał i ten gość (bramkarz) obstawiał porażki własnej drużyny. Końcówka wywiadu to dla mnie komedia o wysokich stawkach i niskich kursach i myślę, że tu już autor artykułu dodał to od siebie... ale ja nie wierzę, by wtedy w uczciwej walce JJ dostał wtedy od 18o letniego Novikowa (WC) czy 3:0 z kwalifikantem Gonzalezem po kursie 45.Poza tym od kiedy tacy gracze grają w punktach naziemnych ?