>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie piwo

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Ja teraz na codzień Perła chmielowa, wchodzi mi jak fix. Amber także dobre, Kasztelan niepasteryzowany czasem. Miałem okres kiedy piłem non stop Lecha i nic innego a teraz mam wstręt.
Wszyscy piszą tu jakie piwo polecają i piją a jakie są wasze odwrotne typy?
Dla mnie Warka. Nawet jakby dawali sześciopak za 6 ziko to bym nie wziął. Mega mi nie podchodzi.
A co do słodziaków to jednak Somersby no 1, Warka słodka w ogóle, Lech Shandy średnio.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jacekk widzę, że w temacie piwa koncernowego to u ciebie słabo. Podpowiem. Wszystkie piwa z dużych koncernów są sztucznie nagazowane. Czyli wszystko od kompanii piwowarskiej, grupy żywiec, carlsberg polska, i jeszcze wiele tych trochę mniejszych browarów typu łomża i perła. Wszystko to to przemysłowe koncernówki. Piw prawdziwych i na prawdę dobrych jest mało :)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jeśli o takie nie do picia, to dla mnie są nimi Tatra, Mocne Jabłoniowe ???? i właśnie wymieniana tu Warka

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
a ja na dobitkę lubię się doładować Tatrą Mocną ! lubię ten mocno goryczkowy posmak

dziś po raz kolejny to EB i całkiem całkiem

kha1 40

kha1

Użytkownik
Tyskie klasyczne - fajnie, że puścili je w obieg, bo zwykłe już typowo ludziom się nudzi. Zresztą smak też chyba straciło...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Viva Hel - bardzo fajne piwo jeżeli chodzi o pszeniczne, silny smak pszenicy, drożdże dodają takiego lekko kwaskowatego gazu, naprawdę fajna opcja

S 1

szwagier

Użytkownik
z tych co sa w kazdym sklepie to okocim zielone bije na glowe reszte , czasem wspomagam regionalny browar ale nie polecam bo niedobre :p

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
A może byś tak napisał jaki to jest lokalny browar, bo skąd mamy wiedzieć skąd jesteś?...
Mi ostatnio natomiast nawet posmakował Leżajsk ten w niebieskiej puszce.

jozefek 4

jozefek

Użytkownik
tez lubie czasem zamiast normalnego piwa sobie walnac takie z cytrynka , ale ostatnio sie nacialem i wlasnie ta warka co pokazujesz kupilem
niby spoko ale na dnie jakby dziwny smak nalecial ,nie taki spirytusowy ciezko to okreslic pierwszy raz w zyciu tak mi sie z piwem stalo wiec stracilem ochote na piwo tej marki
sam polecam tyskie

Do góry Bottom