U mnie (okolice Zamoscia) Perla zawsze byla jednym z tanszych piw. Ale jak wczesniej wspomnialem, teraz mieszkam w innej czesci kraju wiec nie wiem jak teraz ceny tego piwa w stosunku do innych tam sie ksztaltuja. Ale w sumie to zdarza sie to dosyc czesto, bo mam szwagra z Mazur i tez narzeka ze tam Zubr jest duzo drozszy niz tutaj gdzie ja teraz mieszkam, a przeciez stamtad Zubr "pochodzi".Jezu u nas w Lublinie powinno byc najtaniej jesli chodzi o perle a tu czytam ze w Polsce maja taniej niz w Lublinie...
o to? Piłem wczoraj, rzeczywiście znośne, cena w żabce to ledwie 2,19, zatem dopóki jest promocja, można pić, kiedy indziej ciężko to znaleźć nawet, nigdy się wcześniej nie spotkałem.
czyli pospolite sikacze piwa które z roku na rok co raz gorszeJakie piffko ??
KAŻDE ????
Henki,żywce,desperados,zuberki,wareczki,tyskacze i te lemoniadki redsiki i inne na kaca ????
Żeby Cię było jeszcze stać, bo chyba mocny debet ???? ????Jakie piffko ??
KAŻDE ????
Henki,żywce,desperados,zuberki,wareczki,tyskacze i te lemoniadki redsiki i inne na kaca ????
a tak ogólnie to co polecasz spróbować ????Goolman z butelki wiadomo był pity rozlewa go Perła
z tych łatwo dostępnych to Piwo Żywe (drogie z góry piszę),Koźlak ,Amber,Grolsh,Paulaner ,Złote Lwy,Ciechan to tak na szybko sporo piw zagranicznych się wypiło w Polsce ciężko je dostać więc nie będę wymieniał chyba że komuś się przydaa tak ogólnie to co polecasz spróbować ????