>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jakie piwo

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Amber dobre piwko, kiedyś było wspaniałe. Zielony, za około 2 złote - pyszny browar. Wczoraj pierwszy raz piłem Łomżę Niefiltrowaną (ta naturalnie mętna), 3.50 za butelkę, ale smak bardzo fajny jak dla mnie. Pomimo obecności słodu jęczmiennego i pszenicznego jakby było czuć w tym prawdziwe piwo ????

ludzio13 2

ludzio13

Użytkownik
Jezu u nas w Lublinie powinno byc najtaniej jesli chodzi o perle a tu czytam ze w Polsce maja taniej niz w Lublinie...
U mnie (okolice Zamoscia) Perla zawsze byla jednym z tanszych piw. Ale jak wczesniej wspomnialem, teraz mieszkam w innej czesci kraju wiec nie wiem jak teraz ceny tego piwa w stosunku do innych tam sie ksztaltuja. Ale w sumie to zdarza sie to dosyc czesto, bo mam szwagra z Mazur i tez narzeka ze tam Zubr jest duzo drozszy niz tutaj gdzie ja teraz mieszkam, a przeciez stamtad Zubr &quot;pochodzi&quot;.
Moze browary licza ze przyzwyczajenie i lokalny patriotyzm sprawi ze tak czy siak ludzie beda pili &quot;swoje&quot; piwo, nawet jak bedzie nieco drozsze

olo 2,4K

olo

Użytkownik

o to? Piłem wczoraj, rzeczywiście znośne, cena w żabce to ledwie 2,19, zatem dopóki jest promocja, można pić, kiedy indziej ciężko to znaleźć nawet, nigdy się wcześniej nie spotkałem.

Ten Amber nie jest taki zły, nada się, u nas na Pomorzu to norma w sklepach. Choć szczerze powiem, że z Pszeniczniakiem nie ma szans, dużo lepsze piwo.

A co do cen piwa to Piasty Wrocławskie u mnie są tańsze niż we Wrocławiu :grin:

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Ja dziś San Miguel wypiłem (5sztuk) lekkie ,fajny zapach .5 % posiada ,nie wiem jak cenowo w Polsce ,ja zapłaciłem funta.Jakoś szczególnie to piwo się nie wyróżnia ale złe nie jest.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
UK
Niestety z tego co czytałem na internecie w Polsce jest nie dostępne .Ale emigranci mogą nim się raczyć w Anglii ,Niemczech czy też USA.
Z każdym kolejnym łykiem czuć mniejszą goryczkę ;)

swizz 22

swizz

Użytkownik
Jakie piffko ??

KAŻDE ????

Henki,żywce,desperados,zuberki,wareczki,tyskacze i te lemoniadki redsiki i inne na kaca ????
Żeby Cię było jeszcze stać, bo chyba mocny debet ???? ????

A co do piwa to bardzo lubię Wojaka, wiadomo nie jest to najwyższa półka ale na swoją cenę (w sklepie osiedlowym w Poznaniu 1,85 zł + butelka) smakuje dobrze. ;)

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik

Najlepszy browarek &gt;2.00 HiT sprzed kilku latek pamiętasz swizz ?
Ps.Dziś odegram ten Debet !
WOJAK:spokodfhgfh::spokodfhgfh:

swizz 22

swizz

Użytkownik
Wiadomo, pamiętam, gdy nie był taki rozpowszechniony to stał tak 2 zł puszeczka, a teraz z 2,8 zl chyba Żabka, no ale tam drogo. Piwko dobre, jasne, smakowało. ????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
a tak ogólnie to co polecasz spróbować ????
z tych łatwo dostępnych to Piwo Żywe (drogie z góry piszę),Koźlak ,Amber,Grolsh,Paulaner ,Złote Lwy,Ciechan to tak na szybko sporo piw zagranicznych się wypiło w Polsce ciężko je dostać więc nie będę wymieniał chyba że komuś się przyda

Do góry Bottom