>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jakie piwo

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Ja teraz na codzień Perła chmielowa, wchodzi mi jak fix. Amber także dobre, Kasztelan niepasteryzowany czasem. Miałem okres kiedy piłem non stop Lecha i nic innego a teraz mam wstręt.
Wszyscy piszą tu jakie piwo polecają i piją a jakie są wasze odwrotne typy?
Dla mnie Warka. Nawet jakby dawali sześciopak za 6 ziko to bym nie wziął. Mega mi nie podchodzi.
A co do słodziaków to jednak Somersby no 1, Warka słodka w ogóle, Lech Shandy średnio.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jacekk widzę, że w temacie piwa koncernowego to u ciebie słabo. Podpowiem. Wszystkie piwa z dużych koncernów są sztucznie nagazowane. Czyli wszystko od kompanii piwowarskiej, grupy żywiec, carlsberg polska, i jeszcze wiele tych trochę mniejszych browarów typu łomża i perła. Wszystko to to przemysłowe koncernówki. Piw prawdziwych i na prawdę dobrych jest mało :)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jeśli o takie nie do picia, to dla mnie są nimi Tatra, Mocne Jabłoniowe ???? i właśnie wymieniana tu Warka

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
a ja na dobitkę lubię się doładować Tatrą Mocną ! lubię ten mocno goryczkowy posmak

dziś po raz kolejny to EB i całkiem całkiem

kha1 40

kha1

Użytkownik
Tyskie klasyczne - fajnie, że puścili je w obieg, bo zwykłe już typowo ludziom się nudzi. Zresztą smak też chyba straciło...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Viva Hel - bardzo fajne piwo jeżeli chodzi o pszeniczne, silny smak pszenicy, drożdże dodają takiego lekko kwaskowatego gazu, naprawdę fajna opcja

S 1

szwagier

Użytkownik
z tych co sa w kazdym sklepie to okocim zielone bije na glowe reszte , czasem wspomagam regionalny browar ale nie polecam bo niedobre :p

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
A może byś tak napisał jaki to jest lokalny browar, bo skąd mamy wiedzieć skąd jesteś?...
Mi ostatnio natomiast nawet posmakował Leżajsk ten w niebieskiej puszce.

jozefek 4

jozefek

Użytkownik
tez lubie czasem zamiast normalnego piwa sobie walnac takie z cytrynka , ale ostatnio sie nacialem i wlasnie ta warka co pokazujesz kupilem
niby spoko ale na dnie jakby dziwny smak nalecial ,nie taki spirytusowy ciezko to okreslic pierwszy raz w zyciu tak mi sie z piwem stalo wiec stracilem ochote na piwo tej marki
sam polecam tyskie

Do góry Bottom