fabinho
Użytkownik
strasznie sztuczny ten miodowy posmakŁomża Miodowa też daje rade.
strasznie sztuczny ten miodowy posmakŁomża Miodowa też daje rade.
Ooo ciekawe, ale niestety nie widziałem jeszcze takiego, pewnie nie ma w LBN:-(a ja dalej polecam jak ktoś nie pił :
w LBN nie wiem bo nie byłem ostatnio ale widziałem na Podkarpaciu w Świętokrzyskim i Małopolsce .Ooo ciekawe, ale niestety nie widziałem jeszcze takiego, pewnie nie ma w LBN:-(
Track, tak zachwalales to piwo, wiec postanowilem sie skusic,ale nie jestem w stanie zrozumiec co w nim takiego zajebistego, piwo jak piwo, powiedzialbym ze nawet podobne w smaku do żubra, ktory do najlepszych piw nie nalezy, szału nie ma. Takie moje zdanie.a ja dalej polecam jak ktoś nie pił :
to coś na prawdę nie tak bo ja nie kojarzę posmaku spirytusu z tym piwkiem ,napisz jakie piwka lubisz może Brok Ci spasuję orzeźwiające lekkie.moze niekoniecznie to bylo dobre porownanie, w sumie to mialem na mysli taki dziwny posmak spirytusu? Kurde a mialem nadzieje ze bedzie cos rzeczywscie ekstra, nie moj gust.
O tutaj mamy podobne gusta odkryłem to piwo na nowo po x latach - naprawdę godne polecenia, u mnie na samo dno spadł Żubr - strasznie gazowany się zrobił i stracił smak.Perła Chmielowa
Łomża nie jest zła miodowa ale dużo się nie wypijeO tutaj mamy podobne gusta odkryłem to piwo na nowo po x latach - naprawdę godne polecenia, u mnie na samo dno spadł Żubr - strasznie gazowany się zrobił i stracił smak.
Bardzo smakuje mi Warka dwu słodowa - super smak ????
Teraz pora na piwa miodowe - jakie polecacie :?:
w wakacje kręciły mnie te miodowe, Ciechan czy np Łomża, ale ja mogę wypić tylko jedno bo potem mam straszny niesmak. Od czasu do czasu można się jednak napić.całkiem dobre Perła Miodowa i Trybunalskie Miodowe. Podobne piwa , z Lubelskiego browaru Trochę może i słodkie ale dobrze idzie.
znaczy się tak jak z miodem ???? za dużo nie zjesz bo "muli"w wakacje kręciły mnie te miodowe, Ciechan czy np Łomża, ale ja mogę wypić tylko jedno bo potem mam straszny niesmak. Od czasu do czasu można się jednak napić.